Forum » Loža » Paypal in bančni račun
Paypal in bančni račun
Boggs ::
Ker na Paypal-u nimam balance-a sem nanj povezal (in potrdil) bančni račun, ker je Paypal trdil, da se bo ob kakšnem mojem nakupu (npr. na eBay) denar vzel direktno iz bančnega računa, če bo Paypal balance prazen. No ampak to se ne zgodi. Ko na eBay-u želim plačat, mi sistem ponudi samo PayPal balance (ki je 0 EUR) in pa debetno VISA kartico, ki jo imam tudi povezano s PayPal računom (pa je ne želim uporabit). Bančnega računa mi pa ne ponudi kot payment source. Ali se da linkan bank account uporabit samo za withdraw denarja iz PayPala na ta bančni račun, za plačevanje pa ne?
Tukaj je potem vprašanje kako sploh dobit denar gor na Paypal. Včasih se je še dalo preko Trust Pay, danes pa Paypal uporablja Trustly, ki pa ne podpira NLB ali Abanke kjer imam jaz račune (trenutno podpirajo samo Intesa Sanpaolo Bank, Nova KBM in SKB). Torej sploh ne morem spravit denarja gor, kar je potrjeno tudi s strani PayPal supporta, ki pravi da za Slovenske Paypal račune ni druge poti kot Trustly. Torej potemtakem ne morem niti nakazat denarja na PayPalov račun odprt pri kakšni slovenski banki, kar je pa čudno, ker sem prepričan da imajo pri parih SLO bankah račune.
Ima kdo kakšno idejo kako dobiti denar gor (če nisi ravno komitent pri eni izmed treh Trustly-supported bank)? Ali je spet edina varianta staromodna menjava z nekom, ki bi rad pa obratno (denar iz PayPala v zameno za gotovino oz. nakazilo na TRR)?
Tukaj je potem vprašanje kako sploh dobit denar gor na Paypal. Včasih se je še dalo preko Trust Pay, danes pa Paypal uporablja Trustly, ki pa ne podpira NLB ali Abanke kjer imam jaz račune (trenutno podpirajo samo Intesa Sanpaolo Bank, Nova KBM in SKB). Torej sploh ne morem spravit denarja gor, kar je potrjeno tudi s strani PayPal supporta, ki pravi da za Slovenske Paypal račune ni druge poti kot Trustly. Torej potemtakem ne morem niti nakazat denarja na PayPalov račun odprt pri kakšni slovenski banki, kar je pa čudno, ker sem prepričan da imajo pri parih SLO bankah račune.
Ima kdo kakšno idejo kako dobiti denar gor (če nisi ravno komitent pri eni izmed treh Trustly-supported bank)? Ali je spet edina varianta staromodna menjava z nekom, ki bi rad pa obratno (denar iz PayPala v zameno za gotovino oz. nakazilo na TRR)?
zee ::
Poveži PayPal s katerokoli kreditno kartico in nasvidenje. Slednje je tudi dosti bolj varno kot naveza z bančnim računom ali debetno kartico.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Han ::
Za eBay rabiš v PayPalu kreditno kartico, npr. MasterCard.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774874 (1814) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137766 (17730) | igi82m |
⊘ | PayPal (osnovne informacije)Oddelek: Loža | 2262 (2195) | zee |
» | PayPal helpOddelek: Omrežja in internet | 6945 (6111) | rakun24 |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 14012 (12452) | fosil |