» »

Ebay - ste že kdaj kupili kakšno stvar zelo poceni?

Ebay - ste že kdaj kupili kakšno stvar zelo poceni?

Meiniken ::

Zadnje čase sem ratmišljal, da si umislim še en monitor, glede na to da pogosto uporabljem več programov hkrati.
Najprej sem pomislil na ebay. Kupi se lahko vso čudo, sploh preko bidding sistema lahko dobiš kakšno zadevo usrano poceni.

Torej, ste že kdaj kupili kakšno zadevo usrano poceni na ebay-u preko biddinga? Pa povejte tud kolk ste prišparali (+ če je elektronska zadeva še napišite koliko časa ste/jo že uporabljali? :D

Dr_M ::

Da, 32GB rama (4x8 ddr3 2133mhz) za drobiz cez 125e, tak komplet je bil v tujini okoli 350€ v tistem trenutku, pri nas pa 440€.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

dope1337 ::

Najbolj sem trofil do sedaj pri nakupu slusalk Sennheiser HD 598 SE (nove, se original zapakirane). Za njih sem dal 90$ ce se prav spomnim (v trgovinah so bile takrat po cca 250$).

So pa kr zivcki zadnjih 5 minut na trnih xD Sam molis boga, da ti kdo ne zacne kontrirat.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

hojnikb ::

598 so drgač skor vedno okol 100$ za blackfriday
#brezpodpisa

Đekson Đek ::

Ja to je čist navadna cena kle v ZDA, jih dobiš tudi za 80$ v akciji

Nermal ::

Kupil licenco za CCleaner Professional in Office Professional Plus 2016. Oboje iz britanije in za okol 7EUR. Na koncu se je izkazalo, da to ni nč drugega kot en velik scam :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nermal ()

marvin42 ::

Za 7 eurov scam ni ravno velik :)
Mostly Harmless

Sam glede na to kolk 1000 ljudi tem nasede, pa da vidiš pod ta izdelek polno srečnih uporabnikov, ki so kupili licence pr njem, in potem ugotoviš da je so sam en fake ključ

rozman ::

Pol leta staro MX Master 1, z garancijo na Amazon.de za 42€ in Cooler Master Storm Rapid-i, sicer brez računa in vprašljivo starostjo, popolnoma delujočo za 32€
Pa še in še :p

dope1337 ::

hojnikb je izjavil:

598 so drgač skor vedno okol 100$ za blackfriday

To je blo eno 3 leta nazaj se mi zdi. Se spomnem, da je blo tistih, k so "ivory" barve (HD598) dost naokol (BestBuy, Amazon, Walmart) za cca 100$, docimer jih crne barve (HD598SE) ni blo glih dost pod 200$ (a so glih vn prsle takrat, al zaka so ble tulk drazje? Ker kulk sm gledu, je glih isti smorn).

Na avkcijo sm pa itak sam za foro dal ponudbo, se mi je usral, pa sm bil ful vesel xD Pa se moja prva avkcija na ebayu je bla.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

kingsix ::

Pred davnimi davnimi leti, tam 16imi, sem uspel dobit grafično kartico vredno cca 500$ za dobrih 50$. Zato ker je tip napisal napačen vrsten red številk v oznaki kartice... jaz pa tudi pri iskanju. Po slikah sem seveda videl katera je.

Pa še je biko primerov, ampak ne tako ceneje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Jerry000 ::

vedno :)

MH0 ::

Pred mnogo leti 1€ za sliko s ceno 450€ v galeriji.

filip007 ::

Meni je brat naročil Vention HDMI switcher na AliExpress, sem dal okoli 10€ gratis poštnina, ponavadi naročuje ovitke za telefone in podobne stvari. No res, da sem čakal en mesec, očitno Kitajci plačajo še carino.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Fritz ::

Nermal je izjavil:

Sam glede na to kolk 1000 ljudi tem nasede, pa da vidiš pod ta izdelek polno srečnih uporabnikov, ki so kupili licence pr njem, in potem ugotoviš da je so sam en fake ključ

Iz VB, Nemčije in Italije sem kupil preko 20 Office 2016 licenc, potem pa še vrsto Win 7, 8 in 10 licenc + Eset Antivirus licence...po mojem vse skupaj preko 50 licenc od različnih prodajalcev, ki imajo več sto ali več tisoč pozitivnih feedbackov in čisto vse so delale razen ene, namesto katere sem dobil takoj drugo, ki je delovala.

Če kaj ni delalo pa sem običajno zaštrikal sam...napačna verzija OS-a ali antivirusa ipd. Če se držiš navodil prodajalca, ni kaj zgrešiti. Lahko, da si imel smolo a po mojih izkušnjah se dajo licence kupiti za nekaj evrosongov in reč deluje, zadeva pa je tudi skladna z evropsko direktivo, ki dovoljuje preprodajo OEM in podobnih licenc.

dope1337 je izjavil:

Najbolj sem trofil do sedaj pri nakupu slusalk Sennheiser HD 598 SE (nove, se original zapakirane). Za njih sem dal 90$ ce se prav spomnim (v trgovinah so bile takrat po cca 250$).

So pa kr zivcki zadnjih 5 minut na trnih xD Sam molis boga, da ti kdo ne zacne kontrirat.

Če si določiš koliko si največ pripravljen dati in vpišeš tisto številko ne bodo nikoli živčki. Na koncu samo pogledaš če si dobil ali ne in če si dobila, ali je bilo bistveno izpod tvojega maksimuma, nakar se še poveseliš 8-)
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fritz ()

@Fritz, za Office ko sem kupil licenco, sem od prodajalca dobil kar hitr po e-mailu navodila za inštalacijo in ključ. Vse je šlo kot bi moralo, sam potem v programu ko se želi aktivirat, pa mi nato napiše "Product key is not valid". Sem poslal prodajalcu sporočilo, da mi ključ ne dela, pa mi po enmu tednu še vedno ni odgovoril nazaj. :8)

Fritz ::

Nermal je izjavil:

@Fritz, za Office ko sem kupil licenco, sem od prodajalca dobil kar hitr po e-mailu navodila za inštalacijo in ključ. Vse je šlo kot bi moralo, sam potem v programu ko se želi aktivirat, pa mi nato napiše "Product key is not valid". Sem poslal prodajalcu sporočilo, da mi ključ ne dela, pa mi po enmu tednu še vedno ni odgovoril nazaj. :8)

No, prednost eBay-a v kombinaciji s PayPal-om je, da lahko denar izterjaš, če dokažeš, da reč ne dela (shrani printscreene). Po mojih izkušnjah prodajalci z veliko pozitivnimi feedbacki nimajo interesa, da bi dobili negativen feedback. Je pa pomembna komunikacija. Npr. na lep način napišeš v čem je težava in kaj vse si naredil in če ti lahko pomaga, kako bi jo odpravil. Seveda, če ti pošlje kos lesa namesto mobilnega telefona, mu lahko takoj napišeš balado o psu, ljubezni in materi.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

FTad ::

Dr_M je izjavil:

Da, 32GB rama (4x8 ddr3 2133mhz) za drobiz cez 125e, tak komplet je bil v tujini okoli 350€ v tistem trenutku, pri nas pa 440€.

to si kupil povsem nove, zapakirane?

Dr_M ::

Pojma nimam, skatla je sicer zgledala kot originalno zapakirana, cela nalepka, ampak ne bom trdil, da niso bili rabljeni.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

TheBlueOne ::

Skoraj vse Steam igre in kar nekaj elektronike. Zaenkrat vse ok.

Meiniken ::

Danes videl tole https://www.ebay.com/itm/Samsung-U32H85...
Nekam hudo poceni se zdi, glede na to da vidim je v drugih štacunah po vsaj 400eur.

edit: očitno je bil oglas že odstranjen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Meiniken ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30174282 (17247) Banza
»

Katere Slušalke

284185 (3191) Roadkill
»

Katere slušalke za "gaming"

497160 (6078) Boobiz
»

Pomoč pri nakupu slušalk