Forum » Pomoč in nasveti » Težava prvega sveta z gumi medvedki
Težava prvega sveta z gumi medvedki
Yohan del Sud ::
Malo inženirske pomoči bi rabil.
Torej iz USA sem naročil stekleničko 70 porcij B kompleksa v obliki gumi medvedkov.
Seveda se je pametnega delati za nazaj, ampak dejstvo je, da je prišla do mene steklenička amorfne želatine, ki noče iz plastične stekleničke. Hudič je prevelik, da bi ga spravil skozi vrat in se ne odziva na običajne kinetčne eksperimente (drezanje z ostrimi predmeti). Kaj naj? Steklenčka je dokaj trda plastika in je ne bi šel rad rezat, ker so poškodbe imovine in človških tkiv verjetne. Mikrovalovi? Raženj? Kakšno topilo? Fino bi bilo, da ko je enkrat zunaj zadevo lahko nazaj razdelim na ustrezne porcije.
Torej iz USA sem naročil stekleničko 70 porcij B kompleksa v obliki gumi medvedkov.
Seveda se je pametnega delati za nazaj, ampak dejstvo je, da je prišla do mene steklenička amorfne želatine, ki noče iz plastične stekleničke. Hudič je prevelik, da bi ga spravil skozi vrat in se ne odziva na običajne kinetčne eksperimente (drezanje z ostrimi predmeti). Kaj naj? Steklenčka je dokaj trda plastika in je ne bi šel rad rezat, ker so poškodbe imovine in človških tkiv verjetne. Mikrovalovi? Raženj? Kakšno topilo? Fino bi bilo, da ko je enkrat zunaj zadevo lahko nazaj razdelim na ustrezne porcije.
www.strancar.com
Yohan del Sud ::
Eh, gugl pravi da spremenijo agregatno stanje pri cca. 35°. Bom postavil na sonce, pa da vidimo.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poppers,Rush (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25256 (4593) | BladE_ |
» | Kje kupiti 1 kapalko v Ljubljani?Oddelek: Loža | 2676 (2389) | Mellons |
» | Retro stekleničke :)Oddelek: Loža | 2891 (1928) | Vikking |
» | Triple nateg? (Gostišče Štorman) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8601 (6358) | Avenger |
» | Destilacija alkohola s PC-jemOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3573 (3573) | madmitch |