Forum » Loža » Triple nateg? (Gostišče Štorman)
Triple nateg? (Gostišče Štorman)
AndrejS ::
Če si študent idi jest na bone.
Ali je bilo dobra pizza ? Jaz ponavadi ne gledam na ceno če je stvar dobra.
Ali je bilo dobra pizza ? Jaz ponavadi ne gledam na ceno če je stvar dobra.
nicksonn ::
Ja hudiča no...
Nič slabega nisem mislil.
Sam nisem zahteven. Tudi ne tečnarim. Ni mi bilo prav, ko ste se spravli nanj, je le izrazil svoje mnenje.
Razumem da je Štorman gostilna na nivoju, in ni za študentarijo.
Ampak naslov teme je pa zavajujoč.
Nič slabega nisem mislil.
Sam nisem zahteven. Tudi ne tečnarim. Ni mi bilo prav, ko ste se spravli nanj, je le izrazil svoje mnenje.
Razumem da je Štorman gostilna na nivoju, in ni za študentarijo.
Ampak naslov teme je pa zavajujoč.
x n!
BlackHole ::
Zakaj bi koga nategnil? Boš rekel, da ni takih osebkov tule gor, ki so zmožni tega?
LP Marko
sweeti007 ::
ne tud pri študentih je odvisno od dobre volje gostincev se pa da zmenit enako kot če bi z denarjem plačal
V-i-p ::
Če bi jaz bil šef gostilne, take Čokolinote osebno pomečem ven iz oštarije. Cokolesnik: ti naredim uslugo pa pokličem Zvoneta, lastnika Štorman gostiln in hotelov? Boš videl, fejst dec je, te bo povabil na kosilo in ti malo razložil, kako stvari v gostinstvu stojijo. Seveda pa se bosta tudi malo posmejala na račun tvojega obiska, mogoče se bo smejala pa kar cela gostilna... In ja, naredi predvsem sebi uslugo in ne hodi več ven. Ostani doma, bo bolj zdravo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Matev ::
ojoj
prvi psot v temi je katastrofa
pol take pice in pol take pice veliko težje narest kot eno enotno
reci drugič
1/8 kraške
1/8 morske
1/8 zelenjavne...
2/8 sirove
3/8 pa štirje letni časi
in zračunaj koliko te bo stala pica
glede polovične sladice...
ja kelnar ti ni prinesel pol krožnika in ti tudi ni prinesel do pol poti
drugič naroči desetinko sladice
glede zbijanja cene oliv iz cenika
???
odmisli sestavine ter naroči samo testo pa ti bodo morali še plačati da vzameš pečeno testo
in nato si doma narediš pico
še prej pa na trg po pol banane da si jo nekam v.....
prvi psot v temi je katastrofa
pol take pice in pol take pice veliko težje narest kot eno enotno
reci drugič
1/8 kraške
1/8 morske
1/8 zelenjavne...
2/8 sirove
3/8 pa štirje letni časi
in zračunaj koliko te bo stala pica
glede polovične sladice...
ja kelnar ti ni prinesel pol krožnika in ti tudi ni prinesel do pol poti
drugič naroči desetinko sladice
glede zbijanja cene oliv iz cenika
???
odmisli sestavine ter naroči samo testo pa ti bodo morali še plačati da vzameš pečeno testo
in nato si doma narediš pico
še prej pa na trg po pol banane da si jo nekam v.....
Avenger ::
LOL.
Da ne omenjam, da bi v picerijah po Cokolesnikovem, delo našel nadarjen matematik, ki bi delil, odšteval in sešteval, poleg bi seveda spadal ustrezen nadzornik z mikrogramsko tehtnico, da ne bi bil slučajno katere sestavine prikrajšan, oziroma, da ne bi dobil vsakič točno 5 oliv, čeprav bi bile enkrat bolj suhe, drugič bolj debele. Ali pa bognedaj, da bi bili kosi pršuta kdaj bolj tanki, pošteno je pošteno in plačaš vsak gram, mar ne?
Ko smo že pri polovicah, ki sta jih premlela že vsaj dva, bi dodal še ostale potrebne polovice: k polovični sladici v polovičnem kozarcu, na polovičnem krožničku spada seveda še polovična žlička in polovičen prtiček, vse to moraš seveda prit iskat na pol poti, kjer te bo pričakal kelnar, jasno bo na taistem mestu spet, ko boš pomalical.
Da ne omenjam, da bi v picerijah po Cokolesnikovem, delo našel nadarjen matematik, ki bi delil, odšteval in sešteval, poleg bi seveda spadal ustrezen nadzornik z mikrogramsko tehtnico, da ne bi bil slučajno katere sestavine prikrajšan, oziroma, da ne bi dobil vsakič točno 5 oliv, čeprav bi bile enkrat bolj suhe, drugič bolj debele. Ali pa bognedaj, da bi bili kosi pršuta kdaj bolj tanki, pošteno je pošteno in plačaš vsak gram, mar ne?
Ko smo že pri polovicah, ki sta jih premlela že vsaj dva, bi dodal še ostale potrebne polovice: k polovični sladici v polovičnem kozarcu, na polovičnem krožničku spada seveda še polovična žlička in polovičen prtiček, vse to moraš seveda prit iskat na pol poti, kjer te bo pričakal kelnar, jasno bo na taistem mestu spet, ko boš pomalical.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | studentska prehrana - sistem fail (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14054 (11995) | fosil |
» | Recepti in slike tega, kar so ustvarile vaše roke in domišljija :)Oddelek: Sedem umetnosti | 13972 (10063) | St@jler |
» | spisek najprivlačnejših slovenskih restavracij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16566 (15147) | hendriks |
» | Katero gostišče obiskati?Oddelek: Loža | 9952 (9347) | strictom |