Forum » Loža » Poppers,Rush
Poppers,Rush
JAKAF1 ::
Zanimiva tema. Malce sem pogledal po internetu iz našel naslednje;
V EU poppers ki vsebuje isopropyl nitrit ni prepovedan.
Glede vpliva na zdravje nisem našel zanesljivih podatkov.
Glede uporabe, Odvijte pokrovček, postavite stekleničko v prostor v katerem želite pričarati erotično atmosfero. Hlapi arome bodo postopoma izpolnili cel prostor. Po končani uporabi pokrovček privijte nazaj. Vsebino stekleničke ne inhalirajte.
Lp
V EU poppers ki vsebuje isopropyl nitrit ni prepovedan.
Glede vpliva na zdravje nisem našel zanesljivih podatkov.
Glede uporabe, Odvijte pokrovček, postavite stekleničko v prostor v katerem želite pričarati erotično atmosfero. Hlapi arome bodo postopoma izpolnili cel prostor. Po končani uporabi pokrovček privijte nazaj. Vsebino stekleničke ne inhalirajte.
Lp
Dr_M ::
Vsebino stekleničke ne inhalirajte.
Pa ravno to je najbolj zabavno
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Wasted ::
za 5 do 10 sekund?
When I'm done there will be nothing left of you...
t3hn0 ::
za 5 do 10 sekund?
malce dalj pa ze drzi
^.^
Kaksno minuto,2...
The reason why most of society hates conservatives and
JAKAF1 ::
Našel sem tudi zanimivo Slovensko spletno stran na to temo:
http://www.aromarush.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JAKAF1 ()
Wasted ::
Sej dobiš popperse skoraj kjer hočeš, pa verjetno ne učinkuje na vse enako, kako le na tiste, ko imajo probleme s srcem, pa pod vplivom alkohola malo potegnejo ... nočem vedet pravzaprav
When I'm done there will be nothing left of you...
Jst ::
Tema potegnjena iz naftalina me je spomnila na moje obdobje, ko smo hodili po partyjih in se je tole vedno okoli podajalo.
Sam pa nisem nikoli kupil, ker so itak drugi imeli - razen na partyjih, nisem nikjer drugje probal. Heh, nostalgija...
Če naročim iz zgornje povezave, ali je vseeno katerega? Me zanima, kako bodo kolegi reagirali, ko bomo na kakšni kavi in bom tole ven potegnil...
Sam pa nisem nikoli kupil, ker so itak drugi imeli - razen na partyjih, nisem nikjer drugje probal. Heh, nostalgija...
Če naročim iz zgornje povezave, ali je vseeno katerega? Me zanima, kako bodo kolegi reagirali, ko bomo na kakšni kavi in bom tole ven potegnil...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
illion ::
ce se prov spomnm so frendi to kupval v raznih venera shopih ipd.. mogoce lahk poklics pa jih vprasas:)
dope1337 ::
kukr jz vem, se v vener shopih tole ne prodaja ze cca. 6-7 let.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Jst ::
Že pred 15 leti nazaj se je govorilo, da tega ne moreš legalno kupiti v Slo. A na partyjih je bilo tega kolikor češ.
Sam nisem nikoli raziskoval, če se to prodaja v Slo ali ne.
Ampak ker smo leta 2014... tema je potegnjega iz naftalina; in bi res rad zvedel, kako je s tem...
A je legalno? A se da kje kupiti? So kakšne razlike med proizvajalci....
Sam nisem nikoli raziskoval, če se to prodaja v Slo ali ne.
Ampak ker smo leta 2014... tema je potegnjega iz naftalina; in bi res rad zvedel, kako je s tem...
A je legalno? A se da kje kupiti? So kakšne razlike med proizvajalci....
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Ucasi se je to prodajalo pod pultom.
Danes se to prodaja kot osvezilec zraka, je kar nekaj trgovin, ki prodajajo samo to, dobis pa recimo tudi v enaa.
Danes se to prodaja kot osvezilec zraka, je kar nekaj trgovin, ki prodajajo samo to, dobis pa recimo tudi v enaa.
Limona ::
v erotic shopih se to prodaja, češ da med seksom stekleničko odpreš in jo daš na nočno omarico da hlapi in tako naj bi bil seks boljši
wungad ::
Ok, tole je čist hudo. Men je moja to predstavila in pač ... ja ... razširi ti kapilare, kar povzroži padec pritiska in pump krvi v možgane. Efekt traja 2-5min ... čist odvisno kok je potentna zadeva. Več ko ga je še v flaški, močnej useka. Zdej pa pazi to. Če imaš ti v krvi druge substance, recimo THC/LSD/MDMA ... pol je pa ta efekt BOLAN. Vse kar imaš trenutno v krvnem obtoku ti ga pumpne v mozak in te ibr te odpelje. No, to sm probal trezen, da sem videl kako je. Zdej pa .. za fuk ... adijo pamet. To te pa tko dobr odpele, da je neverjetno. Za 7€ nekje dobiš ... probite to s svojimi fanti/puncami. Ne bo vam žal. Pa to ni neko hardcore drogiranje ... to je tko k lubrikant ... pač pripomoček :)
.
BladE_ ::
Zdaj se bodo oglasili "antidrugs" privrženci ampak vseeno...
Če je govor o Poppersu, kako zadeva deluje med seksom ne vem je pa super ideja in bo treba sprobat, drugače pa je zadeva meni zakon, ni ravno za vsak dan, enkrat na leto na morju recimo za nekaj dni žura za malo zraven... priporočam
Če je govor o Poppersu, kako zadeva deluje med seksom ne vem je pa super ideja in bo treba sprobat, drugače pa je zadeva meni zakon, ni ravno za vsak dan, enkrat na leto na morju recimo za nekaj dni žura za malo zraven... priporočam
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | policijske lisiceOddelek: Loža | 5629 (4853) | kurci2 |
» | Pepersi - afrodizijakOddelek: Znanost in tehnologija | 4413 (1119) | Tear_DR0P |
» | Pokrivala za oči - za spanjeOddelek: Kaj kupiti | 5837 (5492) | BigWhale |
» | Moški "parfum" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8642 (6556) | >>><<< |
» | "ŠPANSKA MUHA"Oddelek: Loža | 20542 (19830) | Alfa |