Forum » Kaj kupiti » Avtoakustika- nakup zvočnikov,ojačevalca...
Avtoakustika- nakup zvočnikov,ojačevalca...
neontoast ::
Živjo!
Rad bi izboljšal kvaliteto zvoka v avtu pa me zanima kaj kupiti ker sem popolen amater v tem, gledal sem neke komplete avtoakustike na CarAudioEmpire ampak nevem če se jih splača kupit. Sicer pa imam Volkswagen Golfa VI z RNS 310/315 radijem. In še kako je z montažo tega v avto ali lahko to opravim sam ali je bolje če mi to opravi kakšen profesionalec?
Rad bi izboljšal kvaliteto zvoka v avtu pa me zanima kaj kupiti ker sem popolen amater v tem, gledal sem neke komplete avtoakustike na CarAudioEmpire ampak nevem če se jih splača kupit. Sicer pa imam Volkswagen Golfa VI z RNS 310/315 radijem. In še kako je z montažo tega v avto ali lahko to opravim sam ali je bolje če mi to opravi kakšen profesionalec?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto brez navigacije (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18347 (14689) | Mavrik |
» | Klimatska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11318 (9062) | bambam20 |
» | ojačevalec za v avtoOddelek: Loža | 2999 (2499) | Joseph033 |
» | Kater avtoradio in katere zvočnike? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6084 (4490) | dunker |
» | Kako priklopiti računalnik v avtu ??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3249 (2905) | stromar |