Forum » Programska oprema » Kompetentnost Microsoft podpore?
Kompetentnost Microsoft podpore?

zmaugy ::
Zadnje čase opažam, da se je Microsoft podpora spremenila iz storitve, kjer si dejansko velikokrat dobil ustrezno pomoč in podporo, v storitev, ki je po strokovnosti na isti ravni kot “podpora” pri nekaterih slabših operaterjih mobilne telefonije in interneta, kjer bi “rešitve” lahko prepisovali tudi iz fortune cookijev.
Poleg problema jezika, kjer tisti, ki naj bi na drugi strani nudil podporo, ne razume slovenščine, se mi zdi da je strokovnost padla resnično nizko. Za vsako malenkost bi se radi povezali na tvoj računalnik, takoj se predlagajo ponovne inštalacije programov itd.
Kdor je imel Microsoft programsko opremo zaradi podpore, lahko pri tej rubriki po mojem odstrani kljukico, ki je opravičevala nakup.
Poleg problema jezika, kjer tisti, ki naj bi na drugi strani nudil podporo, ne razume slovenščine, se mi zdi da je strokovnost padla resnično nizko. Za vsako malenkost bi se radi povezali na tvoj računalnik, takoj se predlagajo ponovne inštalacije programov itd.
Kdor je imel Microsoft programsko opremo zaradi podpore, lahko pri tej rubriki po mojem odstrani kljukico, ki je opravičevala nakup.
- spremenilo: zmaugy ()
MIHAc27 ::
Žal ti lahko samo potrdim.
Sedaj so spet nekaj zafrknili, in brisali Live račune na katere so vezane inštalacije Office 2013.
Najprej rabiš 2-3 ure dokazovati, da si jih res kupil, potem traja pa še vsaj pol dneva da resetirajo zadevo in lahko preneseš na nov račun.
Pa skor ne vem več kako govoriti z njimi, eni bi po Hrvatsko, drugi može slovenački....
Ko iščem kake rešitve težav za Microsoftove programe, skoraj vedno preskočim KB linke ki vodijo na MS strani. Na raznih levih forumih dosti prej najdeš rešitev ali vsaj namig kaj bi bila težava.
Pa avtomatski odzivnik je tudi vsakič ko kličem daljši, z več navodil, ki jih sedaj ne moreš niti preskočit. Razumljiv pa tudi vedno manj.
Sedaj so spet nekaj zafrknili, in brisali Live račune na katere so vezane inštalacije Office 2013.
Najprej rabiš 2-3 ure dokazovati, da si jih res kupil, potem traja pa še vsaj pol dneva da resetirajo zadevo in lahko preneseš na nov račun.
Pa skor ne vem več kako govoriti z njimi, eni bi po Hrvatsko, drugi može slovenački....
Ko iščem kake rešitve težav za Microsoftove programe, skoraj vedno preskočim KB linke ki vodijo na MS strani. Na raznih levih forumih dosti prej najdeš rešitev ali vsaj namig kaj bi bila težava.
Pa avtomatski odzivnik je tudi vsakič ko kličem daljši, z več navodil, ki jih sedaj ne moreš niti preskočit. Razumljiv pa tudi vedno manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
zavajon ::
Brez veze, da iščeš podporo pri njih, imajo samo 2 točki za reševanje vseh težav.
1. Run Troubleshooter
2. sfc /scannow
1. Run Troubleshooter
2. sfc /scannow

dronyx ::
Za Windows 10, ki so ves čas v neki beta fazi sploh ne moreš imeti kompetentne podpore, ker se ves čas nekaj popravlja, posodablja...Saj ni čudno da še Indijci ne razumejo, kaj se dogaja z računalnikom.
crniangeo ::
jah point je v tem, da se je microsoft odlocil, da ne bo več imel supporta v slo. sedaj imajo support bolgari (IIRC)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

zmaugy ::
Problem je v tem, da jezika ne razumejo, ne razumejo niti angleščine dovolj dobro in potem bi se kar priklapljali na računalnik ali ponovno inštalirali. Seveda je pa kriv M$, ker določene nastavitve zakoplje u 3PM in lokacijo/obliko nastavitve pogosto spreminja in ker zapira lokalne pisarne.
Razlog tega početja je morda vedno odprta opcija za brskanje po tujih računalnikih? Ker definitivno ne vidim nobenega razloga, ki bi imel osnovo v interesih uporabnikov.
Razlog tega početja je morda vedno odprta opcija za brskanje po tujih računalnikih? Ker definitivno ne vidim nobenega razloga, ki bi imel osnovo v interesih uporabnikov.
remote pomoč je imho najboljsa zadeva. se ne zavedaš koliko časa prišparaš s tem. :)
c3p0 ::
V kolikor drugo stran poznaš in ji zaupaš, je remote pomoč/podpora super. Da govorita isti jezik je že en tak pogoj. Da ti pa en nekaj benti v polomljeni angleščini in vprašanje, če te je razumel, kriza in sramota za M$.
fender2206 ::
Pozdravljeni
Imam eno vprasanje in sicer: zakaj se na SLO Microsoft podpori nemore da prevzame Windows 11 Pro ampak samo Home verzija
Imam eno vprasanje in sicer: zakaj se na SLO Microsoft podpori nemore da prevzame Windows 11 Pro ampak samo Home verzija
Anney ::
Ma kle je brezveze dabatirati, vrgel proč eno office licenco ker nikam nismo prišli, pobral s travnika in furamo dalje, ker se mi ne da ubadati z njimi. Nikakva podpora. Sem se 14 dni zajebaval, pa neke maile k jih ni blo itd, vse imajo generično.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
fender2206 je izjavil:
Pozdravljeni
ker ti šele licenca avtomatsko dvigne verzijo :)
Ma kle je brezveze dabatirati, vrgel proč eno office licenco ker nikam nismo prišli, pobral s travnika in furamo dalje, ker se mi ne da ubadati z njimi. Nikakva podpora. Sem se 14 dni zajebaval, pa neke maile k jih ni blo itd, vse imajo generično.
to je klasika pri "optimizaciji" stroškov. Žal je vse več usmerjeno korporativno kot pa za navadne uporabnike.
a
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Windows 11 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 62247 (12639) | joez7 |
| » | Windows 11, UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 2664 (1108) | fender2206 |
| » | Microsoft podpora v SlovenijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (524) | Vuli |
| » | deaktivacija win7 na hp4710Oddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1164) | blackbfm |
| » | Konec podpore za Win98/Me - priložnost za Linux?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4581 (3180) | TESKAn |