Forum » Pomoč in nasveti » Hkratno zapisovanje DATOTEK na več USB klučev?
Hkratno zapisovanje DATOTEK na več USB klučev?
lopov ::
Živ,
imam nekaj DATOTEK skupne velikosti cca 40 Mb, katere želim zapisati na 1.500 USB ključev, zapisujem lahko po 15 ključev hkrati.
Našel & preskusil sem par pripomočkov, ki znajo zapisati mape (direktorije) na USB, a tega ne želim -- na koren (root) ključa se zapisujejo le datoteke. Druga varianta je zapisovanje slike (image), kar pa je zamudno -- ključki so 16Gb in tak postopek traja.
Na voljo imam windows in linux, manjka mi pa dober napotek, kako to urediti.
Anyone?
PS: programirat ne znam, tako da nasvet "s pythonom se to simle naredi ..." pomaga toliko kot nič. Kakšna skripta bi še šla, kaj več pa ...
imam nekaj DATOTEK skupne velikosti cca 40 Mb, katere želim zapisati na 1.500 USB ključev, zapisujem lahko po 15 ključev hkrati.
Našel & preskusil sem par pripomočkov, ki znajo zapisati mape (direktorije) na USB, a tega ne želim -- na koren (root) ključa se zapisujejo le datoteke. Druga varianta je zapisovanje slike (image), kar pa je zamudno -- ključki so 16Gb in tak postopek traja.
Na voljo imam windows in linux, manjka mi pa dober napotek, kako to urediti.
Anyone?
PS: programirat ne znam, tako da nasvet "s pythonom se to simle naredi ..." pomaga toliko kot nič. Kakšna skripta bi še šla, kaj več pa ...
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5262 (4295) | DeeCoy |
» | DefregmentiranjeOddelek: Strojna oprema | 1664 (889) | RC37 |
» | odstranjevanje usb ključaOddelek: Strojna oprema | 3695 (3183) | vostok_1 |
» | Windows ReadyBoostOddelek: Strojna oprema | 2431 (2142) | AlienRR |
» | Izšla Mandriva 2011Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13151 (10643) | MrStein |