Forum » Pomoč in nasveti » MultiBoot USB
MultiBoot USB
luky ::
S programom WinsetupfromUSB sem naredil instalacijo na USB ključek za Windows 10, Ubuntu 18.04 in Acronis.
Ko bootam USB mi v menuju pokaže samo, da imam instalirano Windows 10 in Acronis, Ubuntu mi ne pokaže nikjer, dejansko paje na USB-ju.
Poskušal sem že več načinov, ki sem jih našel na googlu in Youtubu, vendar vse neuspešno. Ne dobim na menu USB-ja Ubuntu, da ga lahko zaženem.
Moj namizni PC ima UEFI Bios, pa sem spremnjal na Legacy takrat sem sicer videl Ubuntu, samo jaz bi ga želel videti v BootLoaderju od Windowsa.
Prosim za pomoč.
Prilagam trenutno sliko.
Ko bootam USB mi v menuju pokaže samo, da imam instalirano Windows 10 in Acronis, Ubuntu mi ne pokaže nikjer, dejansko paje na USB-ju.
Poskušal sem že več načinov, ki sem jih našel na googlu in Youtubu, vendar vse neuspešno. Ne dobim na menu USB-ja Ubuntu, da ga lahko zaženem.
Moj namizni PC ima UEFI Bios, pa sem spremnjal na Legacy takrat sem sicer videl Ubuntu, samo jaz bi ga želel videti v BootLoaderju od Windowsa.
Prosim za pomoč.
Prilagam trenutno sliko.
luky!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brisanje in združevanje particijOddelek: Strojna oprema | 2195 (1847) | RC37 |
» | Vzdrževanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 974 (757) | ameba |
» | Backup celotnega sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1084) | driver_x |
» | "ghost" image ali inštalacija iz USB?Oddelek: Operacijski sistemi | 2365 (1985) | Hayabusa |
» | Kateri program za shraniti nalozen OS?Oddelek: Programska oprema | 924 (714) | opeter |