Forum » Pomoč in nasveti » Združitev mnogih navodil z različnih področij v eno "bukvo"?
Združitev mnogih navodil z različnih področij v eno "bukvo"?
slitkx ::
Torej, na šihtu se je nabralo že ogromno raznih uradnih in neuradnih navodil kot tudi veliko opomb.
Fiksni internet, DTV, mobilna in fiksna telefonija, packet & circuit-switching CORE, navodila za UPS-e, razni kontakti itd..
Zadeve imam v ločeni non-ARCHIVE mapi v inboxu ter še na dveh diskovnih lokacijah.
A ker se je tega nabralo že "ohoho" veliko, je iskanje navodil kljub sistematičnemu grupiranju postalo dokaj počasno.
Windows Search na Windows 7 zvečine svojega dela ne opravi najbolje.
Obstaja kak software, ki zna katalogizirati PDF-je, msg-je, pptx-je itd. in jih prikazati v kazalu?
Lp.
Fiksni internet, DTV, mobilna in fiksna telefonija, packet & circuit-switching CORE, navodila za UPS-e, razni kontakti itd..
Zadeve imam v ločeni non-ARCHIVE mapi v inboxu ter še na dveh diskovnih lokacijah.
A ker se je tega nabralo že "ohoho" veliko, je iskanje navodil kljub sistematičnemu grupiranju postalo dokaj počasno.
Windows Search na Windows 7 zvečine svojega dela ne opravi najbolje.
Obstaja kak software, ki zna katalogizirati PDF-je, msg-je, pptx-je itd. in jih prikazati v kazalu?
Lp.
- spremenil: slitkx ()
SeMiNeSanja ::
Marsikje za tako 'skladiščenje' dokumentacije uporabljajo kar Microsoftov Sharepoint. Če je dober za remontno dokumentacijo v nuklearki Krško....? (vsaj pred časom vem, da so to uporabljali).
Ko sem bil v ex. Si.mobil-u, smo ga. Kjer sem sedaj, imamo neko, vtis daje tako, opuščeno no-name zadevo.
Zanima me sicer zase.
Zanima me sicer zase.
Ko bom na šihtu, bom preveril, če je v nameščeni veziji.
* Nova zadeva je Microsoft Flow. A Office verzije, ki ga ima, na mojem službenem compu ni.
* Nova zadeva je Microsoft Flow. A Office verzije, ki ga ima, na mojem službenem compu ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | setup.exe: slovenščina ali angleščina?Oddelek: Loža | 2902 (1898) | Phantomeye |
» | Microsoftovo sanjsko poslovno letoOddelek: Novice / Rezultati | 11106 (9060) | LeQuack |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4802 (4206) | Jerry000 |
» | OpenOffice glede na raziskave cenejši od komercialne konkurence (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 12972 (9567) | [BISI] |