» »

Težave po formatiranju

Težave po formatiranju

AlexLoow ::

Pozdravljeni!
Včeraj sem po dolgem času formatiral računalnik in mi zdaj internet nenormalno počasi deluje. Pred formatiranjem nisem imel takih težav, da mi stran odpira 1 minuto ali pa mi to napiše: "Tega spletnega mesta ni mogoče doseči. Spletno mesto slo-tech.com se ni odzvalo v ustreznem času."...je zelo nadležno in me zanima če bi lahko to kako rešil? Naložil sem pa iste Windowse kot sem jih imel prej, in sicer Windows 10 Pro. Če pa downloadam kakšno igro mi pa nalaga z normalno hitrosjo kot mi je pred formatiranjem (3mb/s). Sprobal sem pa Edge, Chrome in Firefox in čisto vsi brskalniki delujejo neverjetno počasi. Će kdo ve kaj bi lahko bilo narobe in kako rešiti to težavo bi bil zelo hvaležen.
Lp

nsa_ag3nt ::

Prilepi http://www.speedtest.net/ rezultat.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five

Mare2 ::

AlexLoow je izjavil:

Včeraj sem po dolgem času formatiral računalnik in mi zdaj internet nenormalno počasi deluje.
Lp

Driver za wlan...

Specifikacije računalnika?

AlexLoow ::

Speedtest:
Ping: 13 ms
Download: 24.69 mbps
Upload: 1.79 mbps

Specifikacije računalnika
Matična: Asus B85-Pro Gamer
Procesor: Intel i5 4460 3.2GHz
Grafična: Nvidia GeForce 1060 3gb
RAM: 8gb
Disk: Crucial 256gb SSD in 2 trda diska (1tb in 500gb)...Windowse in vse programe imam nameščene na SSD disk

Lp

FX6300B ::

probaj zamenjati DNS-je sem imel podoben problem sam nedolgo časa nazaj, nastavi na 8.8.8.8 in 8.8.4.4

in pa če še nebo bolje v cmd napiši nslookup pa enter nato pa google.si ali pa kako domeno in prilepi rezultat
May the force be with you!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: FX6300B ()

filip007 ::

Resetiraj router, preglej z Malwarebytes, testiraj z Linux Live, ali še kdo v hiši uporablja omrežje in poglej še tisti sistem.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nujno formatiranje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
226881 (6497) Machete
»

Kaj naresti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202091 (1519) BorutK-73