Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik se ne prižge
Prenosnik se ne prižge
jonystar ::
Pozdravljeni.
Kolega mi je prinesel prenosnik HP Stream, ki se ne prižge. Želel sem na novo namestiti Windowse, ker se je sistem sesul in ni prišel mimo windows znakca, vedno se je resetiral. Ko pa sem prenosnik priklopil na elektriko(originalni polnilec) pa je postala tema. Ni nobene lučke ali kakršnega koli znaka življenja. Ima mogoče kdo idejo kaj bi lahko bilo. Prenosnik ima vgrajeno baterijo in ga je potrebno razstaviti, da se lahko odklopi, kar sem tudi že naredil amapk brez uspeha.
Kolega mi je prinesel prenosnik HP Stream, ki se ne prižge. Želel sem na novo namestiti Windowse, ker se je sistem sesul in ni prišel mimo windows znakca, vedno se je resetiral. Ko pa sem prenosnik priklopil na elektriko(originalni polnilec) pa je postala tema. Ni nobene lučke ali kakršnega koli znaka življenja. Ima mogoče kdo idejo kaj bi lahko bilo. Prenosnik ima vgrajeno baterijo in ga je potrebno razstaviti, da se lahko odklopi, kar sem tudi že naredil amapk brez uspeha.
MIHAc27 ::
Odklopit baterijo, odklopiti tudi BIOS baterijco, če gre. Potem držiš gumb za vklop vsaj 30 sekund. Vklopi samo napajalnik (pa deluje 100%?) in upaj na najboljše.
Drugač pa verjetno je šla osnovna plošča.
Drugač pa verjetno je šla osnovna plošča.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo čudne težave s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (1826) | Dag |
» | Toshiba prenosnik se sam ugašaOddelek: Strojna oprema | 1519 (1305) | solatko |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (2587) | klekej |
» | Baterija se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (851) | sloteh |
» | crknu laptop - matična ali procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (1886) | JayKay |