Forum » Pomoč in nasveti » Baterija se ne polni
Baterija se ne polni
sloteh ::
Živijo!
V torek sem kupil prenosnika, danes pa sem opazil, da se baterija ne polni, v prejšnjih dneh pa se je polnila normalno.
Imam windows 8, prenosnik je znamke asus; piše da je baterija vklopljena vendar se ne polni (plugged in, not charging)
Kdo ve kako bi lahko zrihtau zadevo?
Lep pozdrav
V torek sem kupil prenosnika, danes pa sem opazil, da se baterija ne polni, v prejšnjih dneh pa se je polnila normalno.
Imam windows 8, prenosnik je znamke asus; piše da je baterija vklopljena vendar se ne polni (plugged in, not charging)
Kdo ve kako bi lahko zrihtau zadevo?
Lep pozdrav
- polepsal: Mavrik ()
sloteh ::
Ko sem opazil je imela 99%, potem sem ga odklopil z elektrike za nekaj časa... zdaj ima 95%
shadeX ::
Itak.
Izklopi iz elektrike in pusti da pride baterija na ene 70% ali še manj. Nato vklopi in boš videl da bo zadeva polnila.
Izklopi iz elektrike in pusti da pride baterija na ene 70% ali še manj. Nato vklopi in boš videl da bo zadeva polnila.
shadeX ::
Ne polni vedno ker to bi uničilo baterijo. Ko pade pod določen %, potem začne polniti.
Tvoj prenosnik je vredu. Isto je pri mojem asusu. Ponavadi začne nazaj polnit tam pri 80-90%. Nikol nisem zasledil točno kdaj.
Tvoj prenosnik je vredu. Isto je pri mojem asusu. Ponavadi začne nazaj polnit tam pri 80-90%. Nikol nisem zasledil točno kdaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19659 (7095) | specing |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (2587) | klekej |
» | kapaciteta baterije vedno manjšaOddelek: Strojna oprema | 1964 (1468) | clix |
» | Prenosnik kot stacionar,baterija notr Yes or No ?Oddelek: Strojna oprema | 3778 (2747) | Pyr0Beast |
» | Na laptopu napačno kazanje baterijeOddelek: Strojna oprema | 1979 (1633) | Pyr0Beast |