Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v hokeju Div.1
Svetovno prvenstvo v hokeju Div.1
MisterM ::
Risi me znajo vedno navdušiti in spraviti v dobro voljo. Ve kdo za kakšno agencijo, ki bi ponujala organiziran ogled tekem? Našel sem sicer Kompas, ki pa nima več aktivnih ponudb za SP v Budimpešti in nek čuden 4evertravel. Zanimale bi me tekme SLO-KAZ in SLO-ITA, v petek 27. in soboto 28.4.2018, z nočitvijo med petkom in soboto.
Gregex ::
Kaj se je zgodilo v 2 mesecih? Praktično enaka ekipa z nekaj izjemami in na OI odlično, zdej nas pa neki "exoti" peljejo scat, ki bi jih mogli premagat z levo roko. Samo slab turnir ali je na vidiku zaton slo reprezentančnega hokeja?
Eh, preveč dramatično je govoriti o zatonu. Realnost našega hokeja je pač takšna kot je, in kar vsak nastop pač ne more biti čudež. Prepričan sem, da se bodo fantje zbudili v preostalih treh tekmah in drugo leto naskočili elito. Morda bomo celo gostili SP Div.IA.
Pa je leto naokoli in o zatonu našega hokeja ni govora. Letos bo v vrstah Risov tudi AK11:
https://www.iihf.com/en/events/2019/wmi...
Obetajo se res lepe tekme proti gostiteljem, Belorusiji, Litvi, Madžarski ter Južni Koreji. Hkrati pa so navdušile tudi Risinje z drugim prebojem v tretji razred in s tem razsvetlile prihodnost tudi za naš ženski hokej.
https://www.iihf.com/en/events/2019/wmi...
Obetajo se res lepe tekme proti gostiteljem, Belorusiji, Litvi, Madžarski ter Južni Koreji. Hkrati pa so navdušile tudi Risinje z drugim prebojem v tretji razred in s tem razsvetlile prihodnost tudi za naš ženski hokej.
oo7 ::
A bo danes masaker ?
Ob 11:00 uri se začne hokejska tekma Slovenija : Kanada.
Švicarji so nas včeraj razbili 7:0
Ob 11:00 uri se začne hokejska tekma Slovenija : Kanada.
Švicarji so nas včeraj razbili 7:0
Matheus ::
Slovenija po 1/3 vodi proti Kanadi 1-0. Zaenkrat res borbajo, na koncu vseeno pričakujem gladko zmago Kanade. Kvota na Slovenijo se je pred tekmo sicer vrtela med 30-35
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12302 (7716) | fantasycamp |
» | AC Milan vs. Real MadridOddelek: Loža | 6191 (5622) | galu |
» | Za dopust v L.A.Oddelek: Loža | 2294 (1764) | Hammer123 |
» | HOKEJ !!!Oddelek: Loža | 1876 (1674) | sthep |
» | hockey SLo-Kaz (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4361 (3702) | BigFoot |