Forum » Zvok in slika » Sony tv in povezava na synology
Sony tv in povezava na synology
TOP ::
Pozdravljeni imam Sony TV ki ima Android gor in bi rad stremal filmi iz Synologyja NAS.Z Kodijem mi je uspelo sam mi ne delajo Č na podnapisih in ne moreš povečat podnapisov,zato sem inštaliral na TVju,VLC program,ki mi preko mreže najde Synology sam,ko upišem uporabniško ime in geslo ne gre naprej,vedno znova se mi prižiga za upisat u.ime in geslo isto mi tud ne spusti naprej preko ES File Explorer lepo mi najde v mreži sam kot da je nekaj narobe z Uporabniškim imenom in geslom.Moti pa me ,da z KODIJEM pa nobenega problema ,dela lepo in Uporabniško ime in geslo pa prime.Potem sem VLC inštaliral na GSM in se lepo prijavil isti postopek kot na TV in dela,res mi ni jasno kaj bi bilo.
- vrnil v prejšnje stanje: Mavrik ()
Mavrik ::
Ej, tole svoje sporočilo je izjemno težko brati. Lahko drugič uporabiš več pik in dvakrat prebereš pred objavo?
Drugače Kodi je skoraj najboljši predvajalnik kar se tiče tvojega TVja in jasno se da spremeniti podnapise. Settings - Player - Langugage in tam nastaviš pisavo, velikost ter kodiranje. Če ti ne delajo Čji, najdi boljši vir podnapisov oz. poskrbi da boš imel encoding nastavljen na windows-1250.
Drugače Kodi je skoraj najboljši predvajalnik kar se tiče tvojega TVja in jasno se da spremeniti podnapise. Settings - Player - Langugage in tam nastaviš pisavo, velikost ter kodiranje. Če ti ne delajo Čji, najdi boljši vir podnapisov oz. poskrbi da boš imel encoding nastavljen na windows-1250.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KODIOddelek: Programska oprema | 8369 (3904) | maqito |
» | stream videa direkt iz ftpOddelek: Zvok in slika | 2344 (1996) | pino |
» | xbmc + podnapisi.netOddelek: Pomoč in nasveti | 6188 (4498) | EdoK |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5983 (2966) | OmegaBlue |
» | IP TvOddelek: Programska oprema | 1411 (1167) | Patricks |