Forum » Strojna oprema » pekač dela kljub odlomljenemu konektorju
pekač dela kljub odlomljenemu konektorju
Amorphis ::
Včeraj sem prestavlav kable v računalniku in sem opazil da je en konektor v pekaču odlomljen(tam kjer gre IDE kabel not), pekač pa vseen bere cdje in ji normalno peče. ?!!??!? wtf???? aja pe ne mislim unga konektorja k manka nekje po defoaltu ampak se vid da je odlomljen.
- spremenil: Amorphis ()
Amorphis ::
1 pinj je odlomlen oziroma se je tko zvil pa stisno da ne rpide u likno in sm komi kabl not porinu... sam a ni to mal cudno??! pekac je sicer plexwriter 8/4/32 in ga morem tak al tak zamenat k je zlo pocasn(ampak kvalitetn) in nima burn proffa... hm mogoce ga bom lohka pa na sestrin rac. dal ce bo se naprej dobr delal
b0j3 ::
No, pri toliko pinih pa res lahko en manjka .
OK, resno. Očitno ni bil kakšen pomembnejši pin - you lucky bastard.
OK, resno. Očitno ni bil kakšen pomembnejši pin - you lucky bastard.
Vesoljc ::
heh, jest mam pa en pin odlomln na monitorjevem konektorju, pa zadeva dela, le winsi mi nikakor ne spoznajo sonija :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Popravilo" USB 3.0 priklopaOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1091) | jest10 |
» | Odlomljen pin na procesorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2323 (1249) | Azrael |
» | Chieftec USB priklop na sprednji straniciOddelek: Strojna oprema | 1458 (1176) | S-Master |
» | Pomoč pri disku in elektriki !?!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1242 (1093) | Nocko |
» | ata100 disk na ata33 kabl ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1170) | miranpozar |