Forum » Strojna oprema » Prenosnik ne zazna Wifi-ja
Prenosnik ne zazna Wifi-ja
MasterKiD ::
Namreč nisem nič spreminjal nastavitev, ne na routerju in tudi ne na prenosniku in kar enkrat mi več ne zazna našega domačega WiFi-ja, seveda pa zazna sosedove. Sem bil z prenosnikom tudi čisto v bližini routerja (Asus RT-N12) in ga tudi ni zaznalo, čeprav ga ostale naprave (TV, mobilni telefoni) zaznajo in deluje vse brez problema.
Seveda sem že tudi naredil hard reset ASUS Wifi-ja in ni nič pomagalo. Posodobil sem tudi gonilnike mrežne kartice na prenosniku ampak težave ni opravilo. Nato sem še "obnovil sistem" za nekaj časa nazaj, ko je še delovalo in tudi to ni rešilo težave.
Sedaj sploh ne morem uporabljati našega Wifi-ja na prenosniku, tako da mi prosim svetujte kaj narediti
Seveda sem že tudi naredil hard reset ASUS Wifi-ja in ni nič pomagalo. Posodobil sem tudi gonilnike mrežne kartice na prenosniku ampak težave ni opravilo. Nato sem še "obnovil sistem" za nekaj časa nazaj, ko je še delovalo in tudi to ni rešilo težave.
Sedaj sploh ne morem uporabljati našega Wifi-ja na prenosniku, tako da mi prosim svetujte kaj narediti
- spremenil: MasterKiD ()
king67 ::
MasterKiD, si rešil? Imam zelo podoben problem; od vseh sosedov omrežja moj prenosnik vidi, domačega pa samo občasno (random). Včasih, ko ga vidi, povezavo lahko vzpostavi, a le za kakih 10-20 sekund. Ali pa napiše, da povezave s tem omrežjem ni mogoče vzpostaviti. Imam še eno omrežje (modem), s katerim pa prenosnik nima nobenih težav. Seveda vse ostale naprave na ta prvem omrežju brezhibno delujejo. Za pop...it! Prosim za kakšen pameten nasvet ali namig.
Hvala!
king67
Hvala!
king67
Zdravo!
Prenosnik je Toshibin Satelit L750-1MF, router pa Belkin N750 DB. Pod Win 7 je stvar funkcionirala lepo število let. Bom pa še probal z drugim kanalom, če bi bile slučajno kakšne interference...
Hvala in lp,
king67
Prenosnik je Toshibin Satelit L750-1MF, router pa Belkin N750 DB. Pod Win 7 je stvar funkcionirala lepo število let. Bom pa še probal z drugim kanalom, če bi bile slučajno kakšne interference...
Hvala in lp,
king67
DeeCoy, hvala za namig. Sprememba kanala je rešila moj problem. Res sem seljak, da se tega nisem že sam spomnil. Hvala!
lp,
king67
lp,
king67
DeeCoy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preobjemenjen, kaj je krivo?Oddelek: Omrežja in internet | 2248 (1566) | SmeskoSnezak |
» | backup fotografij na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 1808 (1495) | A_A |
» | Težka odločitev med Huawei P8 lite in Samsung J5Oddelek: Mobilne tehnologije | 2138 (1909) | casio1212 |
» | Navigacija offlineOddelek: Programska oprema | 3227 (2943) | klihk |
» | Smart tv tpadOddelek: Mobilne tehnologije | 6329 (5476) | rayzz |