Forum » Problemi človeštva » Sarkastičen filmček - Ženske danes vs nekoč
Sarkastičen filmček - Ženske danes vs nekoč
PrihajaNodi ::
111111111111 ::
PrihajaNodi je izjavil:
"dovolj je bilo smetenja"!
Zaradi tega sem si popljuval tipkovnico z ledenim čajem. Kot pravi dec je ne bom spucal ampak grem v skaldišče po novo.
Pocasi bi bil cajt, da zaklene, ja.
Mislim da ne, se človek vsaj lahko dobro sprosti. Fantje sem že omenil koliko bab poznam, ko so šli tipi stran. Pa vprašam babok kaj je blo pa reče da je šla ona stran z dojenčkom, ker ona hoče izkušenega moškega, da mu je smrdelo iz ust, da se je tipo znojilampak to je ugotovila potem ko je zanosila.
TheBlueOne ::
Ne mores zaklenit teme, ki je ze od zacetka smetenje zaradi smetenja. Zaklenes jo lahko, ce postane resna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Zlate ::
Zakaj pa bi jo zaklenil? Ker ljudje pišejo resnico, ki pa je spolno nekorektna?
Kdorkoli je daj vsaj malo "lajfa" skozi, ve, da pri veliki večini žensk "bad boy" pravilo še kako drži vodo. Vsa čast izjemam - ker zdržijo
Kdorkoli je daj vsaj malo "lajfa" skozi, ve, da pri veliki večini žensk "bad boy" pravilo še kako drži vodo. Vsa čast izjemam - ker zdržijo
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________
Machete ::
TheBlueOne je izjavil:
Ne morem verjet, da kdo od vas primitivcev sploh obrdži partnerko doma. Ste zazidali vrata?
Jaz vidim v tem, kar je tu tema ironijo, kakor tudi vidim ironijo v tem, da so vsi moji prijazni in popolnoma politicno korektni oz neprimitivni znanci vecinoma samski, ultra idioti celo brez humornega stila pa zasedeni. Tako, da se sprasujem, kako tebi uspe obdrzati tvojo doma. :)
to je jasno kot beli dan. zelo redko katera ima rada hinavce, kar večina teh politično korektnih osebkov tudi je.
To lahko izjavi samo patetičen primitevec, ki nekako mora oprati svoj obstoj. Ponavadi ponosen, da se njegov drek na školjki spuca 'sam'.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
On še dodatno podrgne, da je ja ziher čisto.
Ne razumem pa zakaj se toliko tem odpira od bab. Midva z Vazelinom sva tako že obupala in greva v zavetišče Horjul pa zapuščeno žival.
juroz ::
111111111111 je izjavil:
Ponavadi ponosen, da se njegov drek na školjki spuca 'sam'.
Saj se. Kaj pa tebi ni jasno.
Ma odvisno. Zadnja leta imam posebno metodo in je 99% učinkovita, sem bolj čist kot ona kar se tega tiče. Dvomim da bi kar vsak patetičen primitivc tok pametno sral.
111111111111 je izjavil:
Ma odvisno. Zadnja leta imam posebno metodo in je 99% učinkovita, sem bolj čist kot ona kar se tega tiče. Dvomim da bi kar vsak patetičen primitivc tok pametno sral.
Kako se pa pametno serje?
111111111111 je izjavil:
A se mama pride samo ponoči, kot včasih, ko si še verjel v zobno miško?
Pazi - pametno sranje! Je tudi backsplash rešen v eni potezi?
PrihajaNodi je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Da objavis na Instagramu?
juroz ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pazi vrstni red je pri tej operaciji izrednega pomenena.
Najprej se poščiješ, potem se po deski premakneš naprej, da bingelj do jajc pogleda preko deske in potem graciozno spustiš težak tovor in če si natančno meril, dobiš tuširanje zastonj in porabiš manj toalet papirja, zvečer ne rabiš tuša, itd... Skratka splača se naštudirat.
Pazi - pametno sranje! Je tudi backsplash rešen v eni potezi?
Je! no more kiss of poseidon.
Hudo! Do solz sem se nasmejal. Sem šel takoj guglat in na Redditu našel še tole:
The Titanic is when you take a shit so big it sticks out of the water.
The Houdini is when you KNOW you dropped a deuce but when you stand up there's nothing to see in the bowl.
Mogoče zna biti tole preveč za Machete?
Ali pa prej potegnes vodo ali se boljse WC racek pred potrebo naredi povrsino gladko in izkusnjo manj smrdljivo.
gruntfürmich ::
TheBlueOne je izjavil:
Me zanima, kjer so vse te feministke, ki jih je obljubljala Godina in naj bi bile moje sefice! Bodo tezko zavladale, ce se za vsak visji polozaj prijavi 95% tipov (na borzi pa naj bi bilo vec zensk). Si mislim, da bi bilo res treba uvesti kvote 50:50 in jih dobesedno prisiliti v "Walk the talk.". Tako da @yipe, kako jih bos prisilil, da prevzamejo odgovornost, ko na vrata potrka realnost?
zanimivo da je ravno v svobodnih družbah vedno večji razkorak med famoznimi 50:50 kvotami; tam se raje ženske odločajo za 'ženske' poklice.
ampak očitno smo za to moški krivi...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
jype ::
Haha daj priznaj da lulaš sede.Jaz lulam sede. Tisti, ki lulajo stoje, so packi, pa še tipkat ne morejo med lulanjem.
Ko spoznaš žensko se moraš zavedati ja, da si jo dobil na višku moči in lepote.Prva točka ne drži, druga tudi ne, ker sem tukaj večja copata kot doma, spal pa tudi nisem, sem kolesaril.
Sicer pa... tukaj junaki, doma copate :P
jype še spi? :D
gruntfürmich je izjavil:
ampak očitno smo za to moški krivi...:))Moški? Nikakor ne. Konzervativci. Tudi konzervativne ženske rade delajo reklamo za delitev vlog na podlagi spolov, kar je seveda absurd, ker večino dreka spucajo ženske, pa če se moški na glavo postavite.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Moški? Nikakor ne. Konzervativci. Tudi konzervativne ženske rade delajo reklamo za delitev vlog na podlagi spolov, kar je seveda absurd, ker večino dreka spucajo ženske, pa če se moški na glavo postavite.
No to ni res, več kot 90% smrtnih žrtev na delovnem mestu je moških, torej moški spucamo več "dreka"!
PrihajaNodi je izjavil:
No to ni res, več kot 90% smrtnih žrtev na delovnem mestu je moških, torej moški spucamo več "dreka"!A to da je nekdo štorast po novem pove, kako učinkovit je?
gruntfürmich ::
Moški? Nikakor ne. Konzervativci.
vem da moški nismo krivi. krivih je ostalih 70+ duševno prizadetih genderjev...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
PrihajaNodi je izjavil:
No to ni res, več kot 90% smrtnih žrtev na delovnem mestu je moških, torej moški spucamo več "dreka"!A to da je nekdo štorast po novem pove, kako učinkovit je?
gruntfürmich je izjavil:
vem da moški nismo krivi.Ti nisi moški. Če bi bil, bi zdajle v hosti vrat zavijal medvedu.
SimplyMiha ::
peburuchug ::
Če bi si jype spremenil spol bi takoj prišlo do enakega nivoja zaslužka in povprečne inteligence med spoloma. Če bi postal pa še trans-rasen čokoladko, bi se pa še IQ med belci in wakandowci izenačil.
Ne zmerjaj nadljudi, ki so si težko prigarali izbor staršev in lokacijo rojstva.
peburuchug ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 85648 (76637) | vostok_1 |
⊘ | Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 90469 (82148) | HODL |
⊘ | Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 58286 (52578) | BigWhale |
» | Po novem otroški dodatek samo do 18.leta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16201 (11934) | Invictus |