» »

50 letni fotri

50 letni fotri

Temo vidijo: vsi
««
26 / 27
»»

jype ::

Brzdam? Meni se pa res ni treba brzdat, samo pogledam jo, pa vidim, da je lepša od velike večine deklet, ki jih limate sem gor.

matobeli ::

Vazelin je izjavil:

azijko

A irke niso več seksi?

Vazelin ::

Eno vprašanje za bolje poučene.

Vzemimo portal Twoo.

1. Če imaš v chat oddelku vnos z "X Y feels like chatting!" (X Y = provizorično ime, drugače je oseba ime priimek). A to pomeni da je tista oseba kliknila, da bi čatala ali samo nek obskuren algoritem matcha oz. parčka uporabnike? v slednjem primeru je to kar neki in precej bedno.

2. Podobno tudi "Oseba X seems to share your opinion on kids! Why not talk about it?". To oseba kaj klikne ali spet nek algoritem nekaj muti naokoli in daje vtis zanimanja? Je pa zgleda to vprašanje aktualno pri 30+ letnicah ;)

Hvala, če kdo ve. Se mi ne da FAQ prebirati, ker samo "tipam teren". Čeprav jaz bi to raje uporabljal za "having a good time", pa iskal kakšne partye družbo, ker sedaj je težko najti vsak teden nekoga, da gre lagano v kak klub do jutra. :D Pol leta se mi recmo nikamor ne da, potem pa se bi ga šel ulit 3 dni zaporedoma.

Sem pa ugotovil, da lažje chatam (overall, ne samo twoo) s 20-25 letnicami kot strejšimi. :P Zgleda so starejše prezrele zame.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

djabi ::

Glej, v zadnjem času je spet aktualno, da je med moškim in žensko konkretno kar veliko razlike (v obe smeri). Primer: Macron in njena babnica. Ali pa Trump in Melanija ipd.

Nazadnje se bral o Richard G., ki se je ravnokar poročil s 35-letnico. Dedek pa je star 63 let.

Evo ta od Richard G. bi bila zame:D Tip je kar sugar daddy ratal na stara leta.

Magic1 ::

Verjamem, da bi to od Gera. Samo dvomim, da si zadosti dober da bi bil keš pi*ka.
Magic

Če sem prav razumel, ste v tej temi načeloma gojili mnenje, da je za dekleta po 30. letu vlak že zdavnaj odpeljal.

Zakaj se je to nenadoma spremenilo?

Za Richarda je idealna iz več razlogov:
1. je ravno prav mlada
2. ker je ravno prav mlada mu ne bo gnjavila z otroci
3. ker je ravno prav mlada še vedno izgleda vrhunsko

To je to za ta denar

Napisal si, da bi bila zate, čeprav si se tudi ti strinjal z idioti, ki so trdili, da se za ženske življenje s tridesetim letom konča.

jype: 35 letnice so zame mentalno preveč zrele:) :P

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Ne konča se za ženske s 30tim, ampak vsako leto po 30tem so lahko manj zbirčne =) potem pa še dodatni pritisk če želijo rodit kar po tam 40tem do MAX 45tega več ni priporočljivo, pa če predpostavljava, da je fajn da si v partnerskem odnosu vsaj ene 3-4 leta preden zanosiš, da se partnerja vsaj dobro spoznata...

Pa dobiš generalni statement, da po 30tem je za ženske vedno težje... Saj ne da je za moške dosti lažje, ampak generalno lažje... pri moških je najhuje če stanejo doma v kleti in nimajo nič premoenja... pa če se da še malo športanja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ja 35 letnica bo čakala 4 leta preden bo zanosila, da se dobro spoznata.:D 12 months at most or GTFO

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

ja 35 letnica bo čakala 4 leta preden bo zanosila, da se dobro spoznata.:D

Ja saj zato pravim da jim je težje =) Jaz za sebe vem, da če bi že bil promil šanse da bi se odločil za otroka, bi definitivno želel prvo s potencialno mamo svojega otroka živet skupaj VSAJ 3 leta, da se spoznava.

Pomoje brezveze. 1 leto je dovolj. V tem času mine vznesena zaljubljenost. Seks je pač raziskan. Hopla po nesreči poči še kakšen kondomčič oz. kakšna pozabljena tabletkica zjutraj

Vazelin je izjavil:

Pomoje brezveze. 1 leto je dovolj. V tem času mine vznesena zaljubljenost. Seks je pač raziskan. Hopla po nesreči poči še kakšen kondomčič oz. kakšna pozabljena tabletkica zjutraj

Jap, imeti otroka po 1 letu je skoraj 100% recept za razpad zveze... Ti rabiš čas da vidiš kak funkcioniraš s partnerjem, na daljši rok.

Damn mato. Po 30em letu se sklepa neke kompromise btw. Nimaš časa nekoga spoznavat 5 let preden zasadiš a veš. :)

moram kasneje pobrowsati koliko % je delež razpadlih zvez parov, ki se spoznajo v 30ih in tisti ki so skupaj od skozi (srednje šole)!1

jaz se zavedam tega, da bodo potrebni kompromisi.

Zgodovina sprememb…

[D]emon ::

Pri tem kako neresen si, se vprasaj katera te bo sploh marala. ;)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Vazelin je izjavil:

Damn mato. Po 30em letu se sklepa neke kompromise btw. Nimaš časa nekoga spoznavat 5 let preden zasadiš a veš. :)

moram kasneje pobrowsati koliko % je delež razpadlih zvez parov, ki se spoznajo v 30ih in tisti ki so skupaj od skozi (srednje šole)!1

jaz se zavedam tega, da bodo potrebni kompromisi.

Saj je kompromis... pred 30tim je moja številka 6-7 let poznanstva! Sploh v luči raziskave da se največ razmerij prekine po 7 letih... če odmislimo tiste po 1-2 letih...

Vazelin je izjavil:

ja 35 letnica bo čakala 4 leta preden bo zanosila, da se dobro spoznata.:D 12 months at most or GTFO

Itak je tako preprosto, sploh v otrokovih očeh. V realnosti pa ženska po 30, ko dela, da se preživi, športa, da nekako še izgleda, ji ostane relativno malo časa za nove tipe spoznavat. Pa tudi težje je nov starejši folk spoznavat. 30+ let star folk ne hodi več toliko ven.
Magic

Magic1 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Itak je tako preprosto, sploh v otrokovih očeh. V realnosti pa ženska po 30, ko dela, da se preživi, športa, da nekako še izgleda, ji ostane relativno malo časa za nove tipe spoznavat. Pa tudi težje je nov starejši folk spoznavat. 30+ let star folk ne hodi več toliko ven.

Wtf? Od kje ti tole? Dejansko dandanes vidim v lokalih več 3x letnikov kot folka pod 25 =)

Magic1 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Pozabil si še, da kupijo mačka

Utk ::

Ja, 30 letnice sluzijo bajno s svojo kariero, sportajo, hodijo na tecaje kuhanja in vse, samo da bojo dovolj dobre za internet trole, ki jih do 38. leta nobena ni povohala. Hell no. Aja, pa se device so, za vas se sparajo.
In ne, nobena ni tako obupana. Spustit boste morali standarde in to drasticno.

D3m ::

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Jap, imeti otroka po 1 letu je skoraj 100% recept za razpad zveze... Ti rabiš čas da vidiš kak funkcioniraš s partnerjem, na daljši rok.

LOL.

Dolge zveze razpadajo pobič.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

LOL.

Dolge zveze razpadajo pobič.

Vsaka zveza je 1x dolga... ampak produciranje otroka preden s partnerjem ne vidiš kako funkcioniraš čez daljše obdobje kot nekaj mesecev je neumnost brez primere =) Tako nastanejo mamice samohranilke ki jih potem financiramo vsi davkoplačevalci!

Utk je izjavil:

Ja, 30 letnice sluzijo bajno s svojo kariero, sportajo, hodijo na tecaje kuhanja in vse, samo da bojo dovolj dobre za internet trole, ki jih do 38. leta nobena ni povohala. Hell no. Aja, pa se device so, za vas se sparajo.
In ne, nobena ni tako obupana. Spustit boste morali standarde in to drasticno.

Očitno jim samo še troli pridejo v poštev, če tako kvalitetna roba ni našla ničesar. Jebat ga, tudi 30 letnice z bajno karirero, ki športajo in hodijo na tečaje umetnostnega drsanja potrebujejo spustit kriterije. Obojestransko :D

Biologija je to. Nihče ni rekel, da so ženske po 30 zanič. Jim pa se okno za družino zaženja zapirat in to povzroči pritisk. Več načinov je kako si dobit partenrja, samo folk je len in najlažje je spustit standarde.
Magic

Ja, obe taksni bosta morali spustit standarde, stotine internetnih trolov bo pa vseeno ostalo na suhem.

SmeskoSnezak ::

Nekatere prevec spustijo kriterije, pa so pol presenecene da je kdo se od "tabolsih" samski... pol pa se zacenja drama in komplikacije. :P
@ Pusti soncu v srce... @

Haha dejansko pri že konkretno 30ih sem ratal vse tisto kar sem se bal kot 20 letnik. Totalno neresen, "stric" brez familije.:)

Magic1 je izjavil:

Biologija je to. Nihče ni rekel, da so ženske po 30 zanič. Jim pa se okno za družino zaženja zapirat in to povzroči pritisk. Več načinov je kako si dobit partenrja, samo folk je len in najlažje je spustit standarde.

Pa so res samske zenske problem ali predvsem samski tipi? Mislim da si vsaka samska lahko najde tipa, ce hoce, magari samo za razplod. Ne bo ravno princ na belem konju, ampak tudi ce ostane z njim, ji ne bo hudega. Ce ne ostane z njim, bo pa pac imela sama otroka, ne bo edina. Kar veliko tipov pa nima niti najmanjsih sans za kaj podobnega.

kaj ti misliš da tipi kar čakajo s svojo spermo v vrsti, da jo bodo donirali prvi, ki ima 5 minut časa in si jo postreže?:)) Malo podcenjuješ tipe. Razen če se giblješ v eni totalni skupini luzerjev

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

SmeskoSnezak je izjavil:

Nekatere prevec spustijo kriterije, pa so pol presenecene da je kdo se od "tabolsih" samski... pol pa se zacenja drama in komplikacije. :P

Od "tabolsih" ni nihče samski...

Mogoče ločen, ampak že z drugo, če ne drugega, vsaj jebačico...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vazelin je izjavil:

kaj ti misliš da tipi kar čakajo s svojo spermo v vrsti, da jo bodo donirali prvi, ki ima 5 minut časa in si jo postreže?:)) Malo podcenjuješ tipe. Razen če se giblješ v eni totalni skupini luzerjev

Boris Becker jo je doniral ko je bil se porocen. Internetni troli so pa tolk nad njim, a ne da. Sej nisem napisal, da vsak, ampak vsaka si lahko takega najde. Lazje kot obratno...da bi tip prisel do druzine brez babe zraven.

Utk je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Boris Becker jo je doniral ko je bil se porocen. Internetni troli so pa tolk nad njim, a ne da. Sej nisem napisal, da vsak, ampak vsaka si lahko takega najde. Lazje kot obratno...da bi tip prisel do druzine brez babe zraven.

Če si najdeš eno od številnih samohranilk jo imaš lahko jutri.:)

Damn tema je ratala preveč morbidna, derailed. lahko zaklenete.

Invictus je izjavil:

SmeskoSnezak je izjavil:

Od "tabolsih" ni nihče samski...

Mogoče ločen, ampak že z drugo, če ne drugega, vsaj jebačico...

Folk ko se z mano meni, so samski, ampak majo neke jebacice... nic resnega. Clovek se vprasa s kom je nekaj narobe, zenskami al tipi; ce ne znajo najt in imet resnih razmerij. Ali pa je prisel cas/generacija, ki imajo drugacne vrednote in poglede na razmerja, itd?

Zakaj bi pa na vsak nacin moral imeti tzv. "resno" zvezo ?

[D]emon je izjavil:

BERI SE ENKRAT: Ali pa je prisel cas/generacija, ki imajo drugacne vrednote in poglede na razmerja, itd?

[D]emon je izjavil:

Če tisti v resnih zvezah lahko trpijo, zakaj ne bi še ti?

Meni so pa neresne zveze tako všeč, da resno razmišljam, da bi jih formaliziral na skrajno neresen način.

Za probleme v lajfu ne rabim babe. Jih imam ze dovolj. :))

Če imaš preveč problemov s sabo, potem res ne rabiš še ženseke. Kot prvo moraš uredit probleme pri sebi...
Magic

To je bilo karikirano :))

Jaz sem pa čist resno mislil. Nekdo, ki ima mnogo težav s sabo, bo težko fural funkcionalno zvezo.
Magic

kuall ::

ti boš že vedel:)

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

Haha dejansko pri že konkretno 30ih sem ratal vse tisto kar sem se bal kot 20 letnik. Totalno neresen, "stric" brez familije.:)

Dobro no, vsaj nisi neresni zenski otroka naredil pa bi se moral baviti se s tem. Evo prisel z dopusta. Kake zenske...4 dni je bilo premalo. Cakam penzijo coin.

ivanuscha ::

Preberite knjigo (pdf) The rational Male, Rollo Tomassi, pa vam bo kaj več jasno.

Ženske so v 'prime age' med 22-26(max) letom, dočim moški dosežejo vrhunec kariere in privlačnosti med 35-40 letom.

Se splača prebrat knjigo in 'swallow the red pill' ;)

Za vse tiste ki se poročijo s taprvo v svojih dvajsetih in nehajo delat na sebi, pa še posebej ;)

ivanuscha je izjavil:

Ženske so v 'prime age' med 22-26(max) letom, dočim moški dosežejo vrhunec kariere in privlačnosti med 35-40 letom.
Me prav zanima, od kod te zablode.

tryhard ::

Od poklicnega prodajalca megle. Mu je že treba verjeti, če pa prodaja meglo!

Vitez ::

[D]emon je izjavil:

Vsi pametni bežijo od tega.

ivanuscha je izjavil:

Preberite knjigo (pdf) The rational Male, Rollo Tomassi, pa vam bo kaj več jasno.

Se splača prebrat knjigo in 'swallow the red pill' ;)

Za vse tiste ki se poročijo s taprvo v svojih dvajsetih in nehajo delat na sebi, pa še posebej ;)

Pol pa ni problema, počakaj na svoj prime in dobil boš top komada.

SmeskoSnezak je izjavil:

Folk ko se z mano meni, so samski, ampak majo neke jebacice... nic resnega. Clovek se vprasa s kom je nekaj narobe, zenskami al tipi; ce ne znajo najt in imet resnih razmerij. Ali pa je prisel cas/generacija, ki imajo drugacne vrednote in poglede na razmerja, itd?

ja, tako je, malo te je čas povozil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

jype je izjavil:

ivanuscha je izjavil:

Me prav zanima, od kod te zablode.

No pa predstavi ti boljšo oceno.
Magic

PrihajaNodi ::

Se enkrat, ko si +30 si out. Testosteron se ti zmanjsa, osebe ki so na voljo pa so vec ali bolj fucked up.
««
26 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15227412 (22336) BigWhale

Več podobnih tem