Forum » Loža » 50 letni fotri
50 letni fotri
Temo vidijo: vsi
Mato989 ::
Phantomeye je izjavil:
Jaz menim da je problem pri tem, da ima otroke praktično vsak ki je plodn... to bi se moralo spremenit in bi bilo manj revnih otrok... namreč pomislimo realno, da dobiš kredit za 30 let, moraš dokazat da si kreditno sposoben z dovolj visoko plačo (z minimalcem ga nikoli ne dobiš) potem ga morš pa še zavarovat z nepremičnino...
Zakaj ne uvedemo enake postopke da lahko imaš otroka, moraš dokazat da si za 30 let kreditno sposoben (tam nekje traja da otrok postane dokaj samostojen sploh če gre še na faks) in imeti moraš nepremičnino da se da plomba gor če se tebi kaj zgodi dobi otrok...
Na tak način bi rešili bistveno več otrok pred nesrečo v otroštvu, pa daleč od tega da menim da otrok rabi samo denar, ampak gledajmo tako ali drugače če si na socialni težko otroku nudiš nek standard...
A se ti zavedaš, da imamo v Sloveniji relativno nizko rodnost, in ravno ta revni so tisti, ki sproducirajo največ otrok. Med bolj izobraženimi in premožnejšimi je otrok manj. Ce boš omejeval revne, bo otrok še manj.
Se, ampak za razliko od koga se zavedam da je tudi delovnih mest manj, da je tudi resursov samo omejeno...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
nekikr ::
Če bi tako razmišljali 500 let nazaj (ko so delovna mesta bila, ampak bistveno slabša kot najslabša možna danes) in ko si umrl zaradi ureznine z nožem....potem bi danes ne bi bilo nikogar več.
Kaj bo čez 100 let je precej butasto razmišljanje, ker niti ne veš kaj bo naslednji teden. Če si vremenar potem še da naslednji dan ne. Otroke naj ima predvsem tisti, ki si jih želi in ne zato, ker jih "mora" imeti. Predvsem naj jih ima pa pred 50. letom. Iz okolice in med družinskimi prijatelji je precej novopočenih očkov (ki so ta leta praznovali Abrahama). Skupno jim je, da se jim ne da kaj preveč letati za otroci. Na srečo imajo mlajšpe partnerke, ki se jim še da. Ampak to je potem bolj brezveze vse skupaj, če narediš otroka, nimaš pa volje/energije/pripravljenosti, da bi bil tudi oče. Je pa to nova moda, takih primerov poznam cel kup. Od revnejših do nabito polnih.
Kaj bo čez 100 let je precej butasto razmišljanje, ker niti ne veš kaj bo naslednji teden. Če si vremenar potem še da naslednji dan ne. Otroke naj ima predvsem tisti, ki si jih želi in ne zato, ker jih "mora" imeti. Predvsem naj jih ima pa pred 50. letom. Iz okolice in med družinskimi prijatelji je precej novopočenih očkov (ki so ta leta praznovali Abrahama). Skupno jim je, da se jim ne da kaj preveč letati za otroci. Na srečo imajo mlajšpe partnerke, ki se jim še da. Ampak to je potem bolj brezveze vse skupaj, če narediš otroka, nimaš pa volje/energije/pripravljenosti, da bi bil tudi oče. Je pa to nova moda, takih primerov poznam cel kup. Od revnejših do nabito polnih.
PrihajaNodi ::
Phantomeye je izjavil:
Jaz menim da je problem pri tem, da ima otroke praktično vsak ki je plodn... to bi se moralo spremenit in bi bilo manj revnih otrok... namreč pomislimo realno, da dobiš kredit za 30 let, moraš dokazat da si kreditno sposoben z dovolj visoko plačo (z minimalcem ga nikoli ne dobiš) potem ga morš pa še zavarovat z nepremičnino...
Zakaj ne uvedemo enake postopke da lahko imaš otroka, moraš dokazat da si za 30 let kreditno sposoben (tam nekje traja da otrok postane dokaj samostojen sploh če gre še na faks) in imeti moraš nepremičnino da se da plomba gor če se tebi kaj zgodi dobi otrok...
Na tak način bi rešili bistveno več otrok pred nesrečo v otroštvu, pa daleč od tega da menim da otrok rabi samo denar, ampak gledajmo tako ali drugače če si na socialni težko otroku nudiš nek standard...
A se ti zavedaš, da imamo v Sloveniji relativno nizko rodnost, in ravno ta revni so tisti, ki sproducirajo največ otrok. Med bolj izobraženimi in premožnejšimi je otrok manj. Ce boš omejeval revne, bo otrok še manj.
Boš pogledala na ZRZS in Moje delo.com kakšne imajo možnosti?
Phantomeye je izjavil:
Se, ampak za razliko od koga se zavedam da je tudi delovnih mest manj, da je tudi resursov samo omejeno...
Si me prehitel
Če bi tako razmišljali 500 let nazaj (ko so delovna mesta bila, ampak bistveno slabša kot najslabša možna danes) in ko si umrl zaradi ureznine z nožem....potem bi danes ne bi bilo nikogar več.
Potem pa svojim potomcem ne privoščiš najslabšega, če jim lahko omogočiš samo 700€ ali 1000€ na gospodinjstvo. Nekateri se tega še prekleto zavedamo. In revščina je največja bolezen, ki jo lahko potomcem daš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
shadeX ::
Jype, imaš ti kaj otrok?Par jih mam, ja.
Sam tist sredinski zgleda pa najbolj zajeban od vseh. Če bo kdo naredu red v bajti je sigurno tisti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Phantomeye ::
Phantomeye je izjavil:
Kakšnih delovnih mest je manj?
Ta tema = ženske so vsega krive.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Phantomeye ()
next3steps ::
Delovnih mest je vsako leto več. Problem njega je, da je včeraj bil kvazi ubogi trgovec, danes pa kvazi mojster kriptotrejdanja.
PrihajaNodi je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
Boš pogledala na ZRZS in Moje delo.com kakšne imajo možnosti?
Model, čisto vsakič ... I am not a woman.
Potem pa svojim potomcem ne privoščiš najslabšega, če jim lahko omogočiš samo 700€ ali 1000€ na gospodinjstvo. Nekateri se tega še prekleto zavedamo. In revščina je največja bolezen, ki jo lahko potomcem daš.
Revežev imamo dejansko precej malo. Mediji sicer bobnajo, da je lačen najmanj vsak drugi otrok, pa da je vsaj 96% Slovenije pod pragom revščine ampak ti standardi so sedaj zelo dvoumni. Ko sem bil majhen nismo hodili smučat. Ni bilo denarja. Enako kot pri ostalih nekaj sto tisoč otrok. Šli smo za en teden na morje, v "fabrški" apartma, enako kot ostalih nekaj sto tisoč otrok. Ampak to je bilo normalno. Danes pa poslušamo po TVju o ubogih revežih, ki si ne morejo privoščiti niti tedna smučanja ali dveh tednov na Krku. Da ne govorim o tem, kako je težko vsako leto kupiti nov flagship telefon (na obroke). Pa kljub temu ne bom rekel, kako težko je bilo včasih. Pač tega ni bilo in zato danes toliko bolj cenim kar imam (in na morju poslušam sosedove otroke, ki se pogovarjajo, totalno naveličani življenja že pri svojih 13 letih: "ma ja, bili smo že _vstavi_poljubno_državo_, imamo _vstavi_karkoli_prodajajo_, počeli smo _vstavi_karkoli_". Tole se mi je res vtisnilo v spomin, ker je bil ton debate tak, kot da bi poslušal kakšno hudo dramo, so bili pa otroci, s celim življenjem pred seboj, ki so po alinejah naštevali v kaj vse so jih starši porinili.
Revežev imamo dejansko precej malo. Mediji sicer bobnajo, da je lačen najmanj vsak drugi otrok, pa da je vsaj 96% Slovenije pod pragom revščine ampak ti standardi so sedaj zelo dvoumni. Ko sem bil majhen nismo hodili smučat. Ni bilo denarja. Enako kot pri ostalih nekaj sto tisoč otrok. Šli smo za en teden na morje, v "fabrški" apartma, enako kot ostalih nekaj sto tisoč otrok. Ampak to je bilo normalno. Danes pa poslušamo po TVju o ubogih revežih, ki si ne morejo privoščiti niti tedna smučanja ali dveh tednov na Krku. Da ne govorim o tem, kako je težko vsako leto kupiti nov flagship telefon (na obroke). Pa kljub temu ne bom rekel, kako težko je bilo včasih. Pač tega ni bilo in zato danes toliko bolj cenim kar imam (in na morju poslušam sosedove otroke, ki se pogovarjajo, totalno naveličani življenja že pri svojih 13 letih: "ma ja, bili smo že _vstavi_poljubno_državo_, imamo _vstavi_karkoli_prodajajo_, počeli smo _vstavi_karkoli_". Tole se mi je res vtisnilo v spomin, ker je bil ton debate tak, kot da bi poslušal kakšno hudo dramo, so bili pa otroci, s celim življenjem pred seboj, ki so po alinejah naštevali v kaj vse so jih starši porinili.
pazi to, mi smo šli eno leto za en teden na morje in potem še za en teden v toplice...
ker smo na 3x3 zadeli 100.000 TOLARJEV :D
No, evo, 100.000 sit je preračunano danes nekih 1000€. Se pravi ena povprečna plača. In ker ste to zadeli, ste šli v toplice. Danes pa Nodi in kompanija prepričujejo, da če nimaš vsaj treh takih plač, sploh ne bi smel imeti otroka, ker ga boš vzgajal v revščini. Pazi, ne enkratni dobitek treh plač za toplic, ampak kar lepo tri take plače vsak mesec za normalno življenje.
No, evo, 100.000 sit je preračunano danes nekih 1000EUR. Se pravi ena povprečna plača. In ker ste to zadeli, ste šli v toplice. Danes pa Nodi in kompanija prepričujejo, da če nimaš vsaj treh takih plač, sploh ne bi smel imeti otroka, ker ga boš vzgajal v revščini. Pazi, ne enkratni dobitek treh plač za toplic, ampak kar lepo tri take plače vsak mesec za normalno življenje.
Meni je fascinantno kako se slepite. Za 70 dellovnih mest se je v Luki koper prijavilo 2500 oseb in pazi to plača je miloščina. Kje je stanovanje, stroški avtomobil. Drugo, iskali so carinike za 50 ali 55 delovnih mest 3500 prijavljenih...sedaj pa ti mene prepričuješ kako je vse super. Kje so dopusti, regres. Res pa sem prelen da bi ti iskal statistiko o prekercih.
Luka Koper bi imela 11,5 milijona evrov več stroškov dela, če bi agencijske delavce redno zaposlila.
Res takšnim privoščite otroke. Žalostno. Takrat ko ste vi hodili na morje in toplice so bili časi le malce drugačni, pogodba je imela neko veljavo, vedel si, da brez službe ne boš ostal iz danes na jutri, plače redne...
Zgodovina sprememb…
In kaj bi pravzaprav rad? Da imajo otroke le tisti, ki jim lahko privoščijo čisto vse kar vidijo po TVju, ker je to merilo sreče?
Pri zaposlovanju ima pomembno vlogo predvsem zaščitenost redno zaposlenega zoper
individualno odpoved. V državah z močnim varovanjem redno zaposlenega pred
individualno odpovedjo delodajalci praviloma pogosteje zaposlujejo za določen čas oziroma
uporabljajo začasne zaposlitve. Analize so pokazale obstoj pozitivne korelacije, kjer na eni
strani močno varovanje redne zaposlitve, na drugi strani povečuje delež začasno zaposlenih,
kar kaže na visoko segmentacijo trga dela (Kajzer 2014, 8).
Mogoče bolj zanimivo za našo raziskavo je podatek zaščitenosti začasne zaposlitve, kamor
sodita zaposlitev za določen čas in zaposlitev preko agencij. Če si pogledamo spodnjo Sliko
4.2 indeksa varnosti začasne zaposlitve, ki jih je objavil OECD na podlagi ankete o delovni
sili, lahko vidimo, da je Slovenija z indeksom 1,81 nad OECD-jevim povprečjem, ki je 1,72.
Švica z indeksom 1,13 kaže na bolj liberalno usmerjenost do zaščitenosti začasnega
zaposlovanja.
Priporočam v branje vsem tole diplomsko delo.
Če delaš v "Luki Koper" je sigurno bolje da si otrok niti ne predstavljaš kaj šele da bi jih dejansko štancal. In takšnih je ogromno.
individualno odpoved. V državah z močnim varovanjem redno zaposlenega pred
individualno odpovedjo delodajalci praviloma pogosteje zaposlujejo za določen čas oziroma
uporabljajo začasne zaposlitve. Analize so pokazale obstoj pozitivne korelacije, kjer na eni
strani močno varovanje redne zaposlitve, na drugi strani povečuje delež začasno zaposlenih,
kar kaže na visoko segmentacijo trga dela (Kajzer 2014, 8).
Mogoče bolj zanimivo za našo raziskavo je podatek zaščitenosti začasne zaposlitve, kamor
sodita zaposlitev za določen čas in zaposlitev preko agencij. Če si pogledamo spodnjo Sliko
4.2 indeksa varnosti začasne zaposlitve, ki jih je objavil OECD na podlagi ankete o delovni
sili, lahko vidimo, da je Slovenija z indeksom 1,81 nad OECD-jevim povprečjem, ki je 1,72.
Švica z indeksom 1,13 kaže na bolj liberalno usmerjenost do zaščitenosti začasnega
zaposlovanja.
Priporočam v branje vsem tole diplomsko delo.
In kaj bi pravzaprav rad? Da imajo otroke le tisti, ki jim lahko privoščijo čisto vse kar vidijo po TVju, ker je to merilo sreče?
Če delaš v "Luki Koper" je sigurno bolje da si otrok niti ne predstavljaš kaj šele da bi jih dejansko štancal. In takšnih je ogromno.
Kot navaja Armstrong (2006, 211), je bilo že leta 2005 petina vseh zaposlenih, ki so del
svojega dela opravili od doma ali na poti in v prihodnje se predvideva še porast takšnih
delavcev. S tem se ustvarja premik v definiciji dela, kjer je meja med delom in prostim
časom vedno manj prepoznavna. Razmerje med delovnim in zasebnim oziroma družinskim
življenjem postaja vedno bolj pomembno vprašanje pri doseganju polne zaposlenosti
delovno sposobnega prebivalstva.
Pa še ena lepa izpostavitev avtorja. Imate v diplomskem delu vse vire.
Zgodovina sprememb…
reeves ::
Takšno razmišljanje in tisto o vsaj 3000€ neto dohodka je naravnost abotno.
Ampak ok, od nekoga brez izkušenj drugega niti ni za pričakovati.
Vazelin ::
Tam kjer je denar pa ponavadi ćasa ni veliko takih potem zapade v razne slabe stvari, tudi dosti narkomanov postane
Tam kjer je denar pa ponavadi ćasa ni veliko takih potem zapade v razne slabe stvari, tudi dosti narkomanov postane
Kaj samega sebe prepričuješ da je bolje da si reven kot da nekaj imaš in familiji lahko dejansko nekaj omgogočiš ne da bi se bal da ti bo dal delodajelec brco v rit ko boš s frocom ki je ravnokar zbolel?
Ne, hočem povedat da denar ni vse. Veliko bom bogatih ima potem razvajeno frocovje ki proba vse živo. Dosti takih potem tudi propade. Kar pa seveda ni sedaj splošno pravilo.
3k je presneto visoko merilo za imeti otroke. V sloveniji bi bilo like 3/4 manj otrok.
Ps: nisem si mislil da ima jype psa
Ps: nisem si mislil da ima jype psa
Jaz upam da do mojega 50 leta država omogoči tudi posvojitve samskim. Zase sem prepričan da bi bil OK oče. Če slučajno ne najdem medtem kompatbilne ženske.
Če bi bilo po moje, bi lahko imela otroka oseba ali osebi, ki lahko vzameta kredit za 30 let za stanovanje... kajti več kot očitno je da so merila za pridobitev kredita in stanovanja občutno višja kot pogoji za pridobitev otroka, čeprav če zajebeš kredit uničiš svoj lajf, če imaš pa otroke in zajebeš pa še nedolžno bitje!
Ampak ne razumem zakaj si ženske ne privleče iz Ukraine. Če imaš toliko da lahko froca vzgajaš bi pa brez problema lahko dal še ženski streho nad glavo. Vzame se mesec dva dopusta in greš tja po žensko.
Morda ravno eden od teh malih peasantov odkrije npr. Vir neskončne energije. fora je v tem da tisti ki nimajo nič so bolj našpičeni. Poglej Stalina. :p
Ta ideja o kreditni sposobnosti za imet froca mi ni ravno nekaj najboljšega po narezanem kruhu
Ta ideja o kreditni sposobnosti za imet froca mi ni ravno nekaj najboljšega po narezanem kruhu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Morda ravno eden od teh malih peasantov odkrije npr. Vir neskončne energije.
Še več, še psa bi morali dati paru v posvojitev kot mladiča in po letu ali dveh pregledati v kakšnem stanju je. Do takrat pari enostavno ne bi smeli imeti otrok.
Utk ::
Morda v kakem fasizmu, komunizmu ali kakemu drugemu izmu. Imet otroke je clovekova pravica (i dont give a fuck ce to kje res pise), in to je starejse od vsake drzave in vlade. Tega ne more nihce omejevat. Lahko samo zahteva da skrbis za njih, pa se to ne pomeni da ti jih vzamejo ce nimajo novega iphona.
Morda v kakem fasizmu, komunizmu ali kakemu drugemu izmu. Imet otroke je clovekova pravica (i dont give a fuck ce to kje res pise), in to je starejse od vsake drzave in vlade. Tega ne more nihce omejevat. Lahko samo zahteva da skrbis za njih, pa se to ne pomeni da ti jih vzamejo ce nimajo novega iphona.
Če nimajo novega iphona ne, če morš pa fehtat na karitasu za cote za otroke in po TVju jokat za denar ker je pač nekaj prišlo vmes potem pač ja... Danes smo v Sloveniji VSI ki plačujemo davke botri otroku katerega mama vleče socialko in visoke otroške dodatke, dobi zraven še gratis vrtec in socialno stanovanje... vse to plačamo davkoplačevalci, ki tudi tisti ki ne upamo imet otrok ker jim ne privoščimo takega stanja... namesto tega ukinit otroške, zastojn vrtce itd... in zvišat dohodninske olajšave! Da si boš prihranil za otroka!
Kar se pa imeti otrok tiče in tega da je otrok človekova pravica, pa samo moje mnenje:
Otrok ni pravica, otrok je prvo odgovornost in neodgovorni nimajo pravice imeti otrok... nekdo ki nima denarja za otroka pa je neodgovoren!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Otrok ni pravica, otrok je prvo odgovornost in neodgovorni nimajo pravice imeti otrok... nekdo ki nima denarja za otroka pa je neodgovoren!
Pod odgovornost spada tudi to ali sta para dejansko zmožna vzgojiti racionalno živo bitje ali pa ob prvem prepiru vse razpade in se gremo dalje razne ločitvene postopke otrok pa vmes postaja razvalina.
86% zapornikov v ZDA je odraščalo brez očeta, toliko v vednost.
Zgodovina sprememb…
Tvoje mnenje je pac napacno.
Danes je sporno ali dovolit ljudem z downovim sindromom razmnozevanje, ne pa nekomu na minimalcu. Ali pa magari brezposelnemu.
Danes je sporno ali dovolit ljudem z downovim sindromom razmnozevanje, ne pa nekomu na minimalcu. Ali pa magari brezposelnemu.
kingsix ::
Vem da se ponavljam ampak meni je bolj sporno da ne smem vzgajati otroka kot samska oseba. Zgleda je boljše da so otroci v rejništvu kot v posvojitvi pri Vazelinu po obstoječem zakonu. Čeprav bi otroku lahko nudil veliko več kot tam v rejništvu. Ampak pazi to. Čim najdem partnerico sem kar naenkrat sposoben očetovstva LOL. Itak je za pričakovati da bodo samski moški kdaj imeli dostop do posvojitev malo utopično ker je družba nazadnjaška. Če pogledaš ločitve - če ni mama ravno na cracku dobi otroka ona
Vem da se ponavljam ampak meni je bolj sporno da ne smem vzgajati otroka kot samska oseba. Zgleda je boljše da so otroci v rejništvu kot v posvojitvi pri Vazelinu po obstoječem zakonu. Čeprav bi otroku lahko nudil veliko več kot tam v rejništvu. Ampak pazi to. Čim najdem partnerico sem kar naenkrat sposoben očetovstva LOL. Itak je za pričakovati da bodo samski moški kdaj imeli dostop do posvojitev malo utopično ker je družba nazadnjaška. Če pogledaš ločitve - če ni mama ravno na cracku dobi otroka ona
Še bolj sporna je nemška zakonodaja. Ženska gre z drugim tip (oče) mora pa enostavno avtomatično plačevat za otroka, pri čemer postane potem "vikend očka". Jasno pa je, da bo ženska dobila vedno otroka, razen če ni popolna narkomanka. Ampak tako pač je, deal with it in vzami kužka.
Zgodovina sprememb…
Mnja saj drugega ne preostane kot da se sprijazniš ali najdeš partnerico če hočeš vzgajati otroka.
Tvoje mnenje je pac napacno.
Saj jaz bi jim dovolil razmnoževanje, ampak vsak ko je 1x 18. dobi od države dopis, priporočeno, da v kolikor njegove finance ne dopuščajo razmnoževanje, ni odgovornost države do njegove odločitve in tudi ne bo dobil od države ničesar v kolikor se samovoljno za otroka odloči =) ker se torej smatra nad državnim mnenjem da je finančno sposoben otroku nudit MINIMALNE STANDARDE da se otrok ne bo počutil izključen iz družbe in imel psiholoških posledic ipd.
A je boljše, da ima otroka nekdo, ki ima denar ampak zanj nima časa?
Ja, ker prve potrebe so hrana, oblačila ipd... če otrok umre ali pa životari(in pod životarjenje spada dejstvo da starši nimajo za normalne kvalitetne obrok 3x na dan in za šolske potrebščine in ko je čas računalnik z internetom za šolo in izobraževanje ter za oblačila in še 1 otrokov hobi ali kakšno veselje) potem je bolje da ga ima bogataš... tisti otrok bo sicer relativno na slabem, ampak osnovne pogoje bo imel, če odmislimo da morda bo ostal brez ljubezni in časa ki bi jo želel... Ampak na karitasu pa ne bodo iskali oblačil in dodatkov od države.
Mnja saj drugega ne preostane kot da se sprijazniš ali najdeš partnerico če hočeš vzgajati otroka.
Vzami psa, ne išči ženske, s katero nisi kompatibilen pa vseeno želiš kaj imeti z njo. Pa verjami, da te bo ubilo ko boš poslušal cele dneve kako je spoznala novo prijateljico na FB ali kako bi šla rada na potovanje na kanarske otoke in ostale kozlarije. In takšnih je ogromno.
Zgodovina sprememb…
Sorry sam pes ni nadomestek človeku. Pri otroku je drugače. Vsak mesec ima nov skill - začne hodit, potem je trmast, začne govoriti, postane ustvarjalen. Pes je pač samo pes
Nodi: i dont date 20 letnice ki so na fb
Nodi: i dont date 20 letnice ki so na fb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Nodi: i dont date 20 letnice ki so na fb:D
Moja je imela 32 plus dva stanovanja pa se je tako obnašala.
Sicer je pes boljši nadomestek človeka, ko se ga navadiš, prav tako ga lahko vsak dan naučiš novih trikov.
PrihajaNodi je izjavil:
Nodi: i dont date 20 letnice ki so na fb:D
Moja je imela 32 plus dva stanovanja pa se je tako obnašala.
Sicer je pes boljši nadomestek človeka, ko se ga navadiš, prav tako ga lahko vsak dan naučiš novih trikov.
Psa ne bi nikoli mel, ker živim v flatu, pa še dlake... not my kind of thing...
Mene bolj zanima kako bi odreagirali, da bi z babo načrtovala otroka potem pa bi rekla: "te ne rabim froca lahko vzgajam sama":)...
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Mene bolj zanima kako bi odreagirali, da bi z babo načrtovala otroka potem pa bi rekla: "te ne rabim froca lahko vzgajam sama":)...
Nasmejal bi se, pa ji pustil, pod pogojem da se odpove preživnini, ker nenazadnje ga lahko vzgaja sama =)
Saj vas poskušam, sam eni ste pa res trdi ej. ;)
Kako ze gre "bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo..."
haha. nigga please!
Če boš vstrajal, bo lepo šla na sodišče in ti bo sodnica dodelila plačevanje preživnine.
Jebeno je, ker ni toliko fora denar pac pa si predstavljaj da si Vazelin, ki zeli otroka...
miko22 ::
Tisti kateri imamo otroka, kljub vsem "mukam" vseeno to ne bi zamenjali. To pove dovolj kako fajn je met froca.
Miha 333 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Jebeno je, ker ni toliko fora denar pac pa si predstavljaj da si Vazelin, ki zeli otroka...
Sedaj še ne. Imam še raznorazne načrte, ki jih želim uresničiti.
Saj jaz bi jim dovolil razmnoževanje, ampak vsak ko je 1x 18. dobi od države dopis, priporočeno, da v kolikor njegove finance ne dopuščajo razmnoževanje, ni odgovornost države do njegove odločitve in tudi ne bo dobil od države ničesar v kolikor se samovoljno za otroka odloči =) ker se torej smatra nad državnim mnenjem da je finančno sposoben otroku nudit MINIMALNE STANDARDE da se otrok ne bo počutil izključen iz družbe in imel psiholoških posledic ipd.
Bla bla bla. Preseli se v Indijo. Tam niti dopisa ne dobiš. V civilizaciji je pač drugače, lahko se sprijazniš ali odseliš.
Sej se strinjam, da marsikdo ne bi smel imet otrok, ampak prvič, država teh meril ni sposobna niti postavit niti nadzirat, in drugič, denar nima veze z njimi. Imaš tudi "bogate", ki uničijo svoje otroke, da nimajo niti najmanjših šans bit kadarkoli normalni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
MasterTade ::
Uh.. pomoje je 35 res zgornja meja.
Se strinjam. Jaz sem dobil svojega pri 36 letih. Absolutno (pre)pozno. Zavidam tistim, ki imajo otroka pri 20 letih. Jaz z mojim ne bom več mogel iti v Garadaland, ko bo on star toliko da bo lahko šel na vlak smrti. Jaz pa tedaj več ne bom upal, ker bom prestar.
Tisti kateri imajo otroka pri 20 letih, pa bodo lahko z njimi vse počeli.
Tako da fantje, čimprej naret otroka. Stane pa tudi ne pretirano. Je pa veselje res. Hiša je tako prazna ko mali ne galami.
Prvo leto je naporno, pol pa že gre.Kar pogumno idite sexat (brez zaščite):)
Haha a se ti hecaš. Velika večina dvajsetletnikov še hodi v šole, si še študentski dom komaj plačujejo, nekateri ga nalivajo vsak teden 30% do 30 letnikov pa sploh nima redne službe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27413 (22337) | BigWhale |