» »

50 letni fotri

50 letni fotri

Temo vidijo: vsi
««
6 / 27
»»

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kako je oče lahko neznan? Ok posilstvo?

Preprosto ženska reče, da ne pozna očeta. Hence, oče neznan.

PrihajaNodi ::

Ok, kul. In koliko casa ima da ga prijavi? Saj pa si lahko premisli? Zanimivo.

Zgodovina sprememb…

Pomoje neskončno>:D Drugače pa itak lahko otrok zahteva test.

Naj me kdo popravi, če je bolj seznanjen s problematiko

Otrok bo zahteval test? Tudi dvomim da ima mat neomejeno casa.

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Testiral bo pa kar po imeniku

K0l1br1 je izjavil:

Testiral bo pa kar po imeniku

lol telefonski imenik Slovenije...made my day!

Miha 333 ::

Oče je neznan, če mati ne pove, kdo to je (lahko da tudi sama ne ve, če je več potencialnih kandidatov, tudi taki primeri obstajajo). Ni dolžna povedat.

Če oče ne prizna otroka, lahko mati dokler izvršuje roditeljsko pravico ali otrok do svojega 23. leta vloži tožbo za ugotovitev očetovstva.

To velja za otroke, rojene izven zakonske skupnosti. Če sta poročena, se za očeta avtomatsko vpiše mož matere, tudi če je otrok rojen do 300 dni po prenehanju zakonske zveze.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miha 333 ()

next3steps ::

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Mene bolj zanima kako bi odreagirali, da bi z babo načrtovala otroka potem pa bi rekla: "te ne rabim froca lahko vzgajam sama":)...

Nasmejal bi se, pa ji pustil, pod pogojem da se odpove preživnini, ker nenazadnje ga lahko vzgaja sama =)

Nazadnje ga lahko vzgaja sama, plačeval boš še vedno ti.

WhiteAngel ::

Huh.. tole pa je debata za cel večer. Še mojih 5 centov iz izkušenj.

Živeti v zvezi z nekom, je tako, malo za zraven. Tisto, kar te naredi zrelejšega, je otrok. Pri praktično vseh stvareh v življenju imaš vajeti v svojih rokah - če ti gre šef na k*rac pač zamenjaš službo, če ti gre partner, greš narazen, če ti gredo starši, se odseliš, če ti ni všeč lokacija ali država, se preseliš. Otroci so pa samosvoji in tvoja kri do konca in imaš samo eno šanso. Hudirja, če ne bi imeli otroci lastnih možganov, bi imeli lahko namesto otrok robote, ki bi jih sprogramirali tako, da nam ne težijo. Otroci ti bodo vzeli ves čas in pozornost, tako da MORAŠ dati kariero in svoj ego na stranski tir, če želiš, da zakon in familija funkcionira. Tako pač je. In tu se kaže zrelost, ki sem jo omenil na začetku. Najprej so potrebe otrok in tvojega partnerja, šele potem si ti na vrsti. V službi je to še bolj očitno. Ljudje, ki imajo družine, jim je prioriteta skrbeti za družino, še posebej prva leta, ko je mulc bolan vsak tretji teden. Ampak malo kasneje pa postanejo mnogo boljši sodelavci, ker so mirnejši, navajeni bolje poslušati in potrpeti in gledajo s širšimi očmi kot tisti brez otrok. Tudi time management je boljši pri prvih in živce imajo jeklene.

Tisto, kar te naredi zrelejšega, je otrok

Ne, te ne.

next3steps je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Mene bolj zanima kako bi odreagirali, da bi z babo načrtovala otroka potem pa bi rekla: "te ne rabim froca lahko vzgajam sama":)...

Nasmejal bi se, pa ji pustil, pod pogojem da se odpove preživnini, ker nenazadnje ga lahko vzgaja sama =)

Zakaj je treba placevat? Saj se dogovorita da ni treba...

Zakaj bi to storil kot ženska? Če je znal svršit, bo znal še plačat.
Ali rečeš ženščetu: "Tlele maš pildek, podpiši da nočeš keša in v primeru bolezni crkni za štirimi stenami"?

Zgodovina sprememb…

MasterTade ::

WhiteAngel da te rojstvo otroka naredi zrelejšega je tvoja osebna izkušnja, nikakor pa ne pravilo. To bi lahko vedel že z enim klikom na novice kjer se vsak teden izve za razne zlorabe otrok

Zgodovina sprememb…

Pa vam nič ne zazvoni alarm v buči, ko vam ženska omeni, da vas ima samo za osemenitev?

Jah, Mato pravi, da ga lahko vzgaja sama. Kar je v njenem primeru definitivno bolje.

Miha 333 ::

PrihajaNodi je izjavil:

next3steps je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

V otrokovem imenu bo preživnino zahteval CSD.

WhiteAngel ::

MasterTade je izjavil:

WhiteAngel da te rojstvo otroka naredi zrelejšega je tvoja osebna izkušnja, nikakor pa ne pravilo. To bi lahko vedel že z enim klikom na novice kjer se vsak teden izve za razne zlorabe otrok

Tema se vrti okoli samskih, se iščočih posameznikov med 30 do 40 let, ki ne vedo točno, ali bi otroke ali bi še raje malo počakali oz. ali sploh. Moja trditev je, da te izobrazba, partner in služba ne naredi zrelega toliko kot otrok. No ja, razen če se userješ in sp*zdiš. Potem pa ostaneš nezrel na prejšnji točki, drži.

Mato989 ::

Miha 333 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

next3steps je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

V otrokovem imenu bo preživnino zahteval CSD.

Ne bo, če ona ne bo povedala, da ve kdo je oče!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype ::

MasterTade je izjavil:

Haha a se ti hecaš. Velika večina dvajsetletnikov še hodi v šole, si še študentski dom komaj plačujejo, nekateri ga nalivajo vsak teden 30% do 30 letnikov pa sploh nima redne službe
Ja, večina. Eni smo pa imeli otroke v svojih dvajsetih, ker smo vedeli, da je za kvaliteto življenja to bistveno. Piše v mnogih knjigah, pa tudi iz prakse zna kdo starejši to povedat.

next3steps je izjavil:

Ali rečeš ženščetu: "Tlele maš pildek, podpiši da nočeš keša in v primeru bolezni crkni za štirimi stenami"?

Mislim nevem, mogoce je pa hotla sam dojencka od tebe pa te potem noce vec vidt?

PrihajaNodi je izjavil:

next3steps je izjavil:

Mislim nevem, mogoce je pa hotla sam dojencka od tebe pa te potem noce vec vidt?

Z vagino te je prisilila, da daruješ spermo:D Zveni kot dober argument

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Pa vam nič ne zazvoni alarm v buči, ko vam ženska omeni, da vas ima samo za osemenitev?

Pa ti si ze kdaj biv z babo? Resno? Sploh tam 30+. Ne niso zrelejse...

Pobral bi šila in kopita ko bi rekla, da v bistvu rabi spermo, jaz nisem važen zraven.

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

next3steps je izjavil:

Z vagino te je prisilila, da daruješ spermo:D Zveni kot dober argument

Jah lahko rece da je zelo mala sansa da bo imela froce pa ti pokaze tudi izvide...recimo.

PrihajaNodi je izjavil:

Pa ti si ze kdaj biv z babo? Resno? Sploh tam 30+. Ne niso zrelejse...
Seveda so zrelejše. Že pri petih letih so bistveno zrelejše od tipov, potem se pa razlika samo še povečuje.

Vazelin je izjavil:

Pobral bi šila in kopita ko bi rekla, da v bistvu rabi spermo, jaz nisem važen zraven.

Ok tudi ce bi biv to najboljsi sex? Pa ce rece da ga lahko sama skrbi in nic noce od tebe?

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ok tudi ce bi biv to najboljsi sex? Pa ce rece da ga lahko sama skrbi in nic noce od tebe?

Ja, kljub temu.

Zakaj pa? Saj obstaja preprost poseg, ki ti omogoča oboje.

jype je izjavil:

MasterTade je izjavil:

Haha a se ti hecaš. Velika večina dvajsetletnikov še hodi v šole, si še študentski dom komaj plačujejo, nekateri ga nalivajo vsak teden 30% do 30 letnikov pa sploh nima redne službe
Ja, večina. Eni smo pa imeli otroke v svojih dvajsetih, ker smo vedeli, da je za kvaliteto življenja to bistveno. Piše v mnogih knjigah, pa tudi iz prakse zna kdo starejši to povedat.

Kvaliteta življenja je odvisna od posameznikovih prioritet, vrednot in okolja v katerem živi. Če nekomu kariera pomeni več od družine, ne bo srečen, če dobi otroka. Pa mu lahko prebereš vse knjige. Sploh je pa smešno, da s knjigami greš utrujat kako je pravilno živeti

jype je izjavil:

MasterTade je izjavil:

Spet ena Jypetova... Model, ti nisi primerek, ker ti je šlo prelepo v lajfu... napram 99,9999% populacije v Sloveniji in tudi v Zahodnih državah... no saj meni ne gre kaj bistveno dosti slabše od tebe... razlika je samo v tem da imaš ti mojega premoženja x50... =) zato si si lahko privoščil froce v 20tih in prav je da si si jih, to jaz podpiram, ampak ti nisi povprečen Slovenec po premoženju.

D3m ::

Oj. Sem nazaj iz službe in večernega sexa.

Kaj je novega?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ja, kljub temu.

Eh dvomim. Ko hormini naredijo svoje pa zenska izgleda super...

Mato989 je izjavil:

jype je izjavil:

MasterTade je izjavil:

Spet ena Jypetova... Model, ti nisi primerek, ker ti je šlo prelepo v lajfu... napram 99,9999% populacije v Sloveniji in tudi v Zahodnih državah... no saj meni ne gre kaj bistveno dosti slabše od tebe... razlika je samo v tem da imaš ti mojega premoženja x50... =) zato si si lahko privoščil froce v 20tih in prav je da si si jih, to jaz podpiram, ampak ti nisi povprečen Slovenec po premoženju.

Nisem edini, ki mu gre na zivce brati zgodbe njegovega idilicnega zivljenja...

Zgodovina sprememb…

Se pridružujem jypetu.

Sedaj vas je 99,9998%.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Tudi jaz se pridruzim jypetu. Cim prej otroke narest, nekak bo ze...

Kvaliteta življenja je odvisna od posameznikovih prioritet, vrednot in okolja v katerem živi. Če nekomu kariera pomeni več od družine, ne bo srečen, če dobi otroka. Pa mu lahko prebereš vse knjige. Sploh je pa smešno, da s knjigami greš utrujat kako je pravilno živeti

Pa saj se dostikrat ne gre toliko za to... bistvo je v tem, da je Svet vedno bolj v Qurcu... in spočetje otroka pomeni da mu privoščiš da živi v takem Svetu... jaz nekoga ki bi ga naj imel rad, ne bi želel da bi moral "trpet" v Svetu v katerega se spreminja naš... tega pred 30 leti ni bilo in zato ker je bilo več optimizma v boljšo prihodnost je bilo tudi razumljivo če si navkljub slabšemu stanju takrat spočel otroka... ali več le-teh...

Potem pa pride še seveda dejstvo, da imeti otroka je velika odgovornost in nikakor ne le in izključno pravica... in dokler si sam, in nimaš otroka lahko jutri rečeš KO J... spakiraš in odideš po Svetu če le imaš dovolj začetnega keša... ko imaš 1x otroka boš to težko naredil, ne da bi bil totalno neodgovoren... takrat postanejo otrokove potrebe številka 1, ne pa več ti kot človek... in ker v povprečju danes otroci odrastejo oz. gredo na svoje komaj po 30tem, si želijo svobode in miru pred tako odločitvijo in potem so hitro 4x leta... takrat pa več ni zdravo imeti otrok oz. vedno manj, sploh za ženske...

Mato989 je izjavil:

razlika je samo v tem da imaš ti mojega premoženja x50...
Ko sem naredil otroke sem imel samo dobro službo v IT in za pet let prihrankov, do katerih nisem mogel, ker sem bil še mlad in neizkušen, ko sem podpisal pogodbe.

MasterTade je izjavil:

Sploh je pa smešno, da s knjigami greš utrujat kako je pravilno živeti
Kako je pravilno živeti je stvar biologije in v časih, ko sem jaz ugotovil, kdaj je treba ustvariti družino in otroke, da je vpliv na zdravje najmanjši možen, so te reči bile v knjigah.

PrihajaNodi je izjavil:

Cim prej otroke narest, nekak bo ze...
Družino in naraščaj se vedno planira. Če vas veseli, da uničujete lastne možgane z nevarnimi drogami, potem imate pred seboj še precej planiranja, preden boste lahko ustvarili kvalitetno okolje za otroke, če pa zgolj ne zaslužite ogromno, pa to ni nikakršna ovira: Kot rečeno je dovolj, da imate 100 evrov na mesec, ki jih lahko namenite za potrebe otroka, ter tri do štiri ure časa na dan, ki ga lahko preživite z njimi - na sprehodu, v naravi ali na tleh v dnevni sobi.

Mato989 je izjavil:

bistvo je v tem, da je Svet vedno bolj v Qurcu...
To dejstvo je mogoče objektivno in empirično preveriti, zato je toliko bolj butasto, da ti ga uspe zapisati narobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ko sem naredil otroke sem imel samo dobro službo v IT in za pet let prihrankov, do katerih nisem mogel, ker sem bil še mlad in neizkušen, ko sem podpisal pogodbe.

Več kot 99,9% 20 in nekaj letnikov =) Kot pravim nisi povprečen primerek.

Kot rečeno je dovolj, da imate 100 evrov na mesec, ki jih lahko namenite za potrebe otroka

Daj ti meni razrez, kako v teh 100 eurov na mesec ti spraviš otroško hrano, oblačila ki niso podarjena, obutev, kakšen priboljšek, kakšen izlet, letno 1x na morje, nekaj za rojstni dan, kakšen hobi in potem še šolske potrebščine...

Kake pišeš ti.

SimplyMiha ::

Odgovornost je tako zajebana reč. Lažje je iskati izgovore.

Ne zajebas cloveka, ki ga imas rad.

@Miha

In teh je veliko.

Še v vrtcu me okarajo, ker se preveč posvečam doma otrokoma.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

pač jype je bil malo bolj ambiciozen od povprečnih 20 letnikov, ki jim je bil višek lajfa pomenilo iti 2x tedensko v KMŠ bruhat.:) Se je zelo OK odločil, če je imel možnost in spoznal kompatibilno partnerico. Jaz mu nič ne zavidam, ker je imo sam vložil v to precej dela in napora.

...Je pa ta pot siguno boljša kot upat da bo pri 50ih sprejet zakon, ki bo samskim osebam omogočal posvojitve npr. Ali spoznat eno na random v Franci na balanci, da zanosi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

shadeX ::

jype je izjavil:

Eni smo pa imeli otroke v svojih dvajsetih

Velika razlika med 20 in 29.

aerie ::

Jype ma prav!

Vazelin je izjavil:

pač jype je bil malo bolj ambiciozen od povprečnih 20 letnikov, ki jim je bil višek lajfa pomenilo iti 2x tedensko v KMŠ bruhat.:) Se je zelo OK odločil, če je imel možnost in spoznal kompatibilno partnerico. Jaz mu nič ne zavidam, ker je imo sam vložil v to precej dela in napora.

Se ne gre za zavidanje, temvec za fakt da on ni kredibilna oseba za dajanje nasvetov, ker pred 20 leti jih ogromno se za pc ni inelo denarja tipo je imel pa ze za 5 let prihrankov.

Jaz pri 28. Žal prej ni šlo zaradi nekompatibilnih bivših.

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Se ne gre za zavidanje, temvec za fakt da on ni kredibilna oseba za dajanje nasvetov, ker pred 20 leti jih ogromno se za pc ni inelo denarja tipo je imel pa ze za 5 let prihrankov.

Jaz sem imel pri 20 svoj avto.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

shadeX je izjavil:

Velika razlika med 20 in 29.
Drži. Če bi bil rojen v bogato družino, bi se za otroke odločil bistveno prej kot pri 27 letih, tako sem pa moral prej urediti cel kup reči.

PrihajaNodi je izjavil:

ker pred 20 leti jih ogromno se za pc ni inelo denarja tipo je imel pa ze za 5 let prihrankov.
Pred 10 leti sem imel prihranke. Pred 20 leti sem imel natanko nič (0).

aerie je izjavil:

Jype ma prav!
Vedno!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

...Je pa ta pot siguno boljša kot upat da bo pri 50ih sprejet zakon, ki bo samskim osebam omogočal posvojitve npr. Ali spoznat eno na random v Franci na balanci, da zanosi

Glej se dogovoriva da greva pogledat kuzke v zavetisce Horjul. Bos videl kaksni soncki so. Itak se je soet prelevila debata o Juretu in njegovem perfektnem zivljenju. Ne bom ti lagal ampak vlak ti je odpeljal.

Zgodovina sprememb…

Jaz bi raje, da se dogovorimo da obiščemo Ukrajino ali Tajsko, ne pa neko zavetišče s puppyi v Horjulu lol

Jaz sem imel pri 20 svoj avto.

Bravo... jaz tudi, samo ta avto ni bil vreden 5 let prihrankov za lajf kot jype =)

Še 1x, jype ni povprečje...

Odvisno, eni recimo menijo da bodo raje uživali kot se odrekali zaradi otrok... razlogi so različni, in najhujši so tisti ki take ki nimajo oz. ne želijo imeti otrok zaradi katerikoli razloga zmerjajo s čemerkoli ali se jim posmehujejo... noben tu tega ne počne tistim ki jih imajo!

Kako je pravilno živeti je stvar biologije

Ja, če je tvoj razvoj na stopnji povprečne živali, lol
««
6 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )