» »

certifikat angleščina

certifikat angleščina

zero_max ::

Živjo,

kateri certifikat iz angleščine je najbolj priznan v tujini (angleško/nemško govoroče države in Skandinavija) za študij (predavanja itd. vse v angleščini) in delo (naravoslovje, javna in zasebna podjetja)?

Hvala za pomoč in LP!

shintaro ::

jaz bi tudi to rad vedel

na nekem noobovskem sm tok nardil , sicer sm rešil ful na hitro, mogoče bi lahko bolje.

kje je najbolje naredit test znanja online?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: shintaro ()

evo sem zdej ugotovil da me je sram da ni Proficient in bom ta teden še enkrat naredil da je proficient.

Vazelin ::

a kar v enem tednu boš preskočil?:))
Pozdrav na Obalo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

zero_max ::

@shintaro: Pri nekaterih jezik.šolah (mogoče vse?) izvajajo zastonj preverjanje. On-line test ima svoje pomankljivosti. Lahko ti sporočim prek ZS, kje bom opravil (zastonj) preizkus znanja.

zero_max je izjavil:

@shintaro: Pri nekaterih jezik.šolah (mogoče vse?) izvajajo zastonj preverjanje. On-line test ima svoje pomankljivosti. Lahko ti sporočim prek ZS, kje bom opravil (zastonj) preizkus znanja.

super ,bom pisal jutri

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: shintaro ()

Invictus ::

Prej se pozanimaj, kaj določene šole zahtevajo.

Službe tega ne zahtevajo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

snak3 ::

Ko je šla moja prijatelijica študirat v UK je morala nardit izpit angleščine na nivoju C1 po Europassu. Mislim da izpite izvaja RIC nisem pa siguren. Ko nardiš, dobiš certifikat. Vem pa, da če nardiš angleščino na FF tudi dobiš ta certifikat(vsaj vcasih je blo tako).
Mal prebrskaj tole. https://www.ric.si/tuji_jeziki/splosne_...

zee ::

zero_max je izjavil:

Živjo,

kateri certifikat iz angleščine je najbolj priznan v tujini (angleško/nemško govoroče države in Skandinavija) za študij (predavanja itd. vse v angleščini) in delo (naravoslovje, javna in zasebna podjetja)?

Hvala za pomoč in LP!

Za sluzbo dvomim, da je potreben. V mojem primeru sem sluzbo v Singapurju dobil brez kakrsnegakoli certifikata.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

janezvalva ::

na angleški ambasadi lahko položiš izpit na nivoju cambridge:
https://www.britishcouncil.si/izpit/cam...

TheBlueOne ::

Za sluzbo jih po mojih izkusnjah ne potrebujes. Kjer delam, sicer je nemsko okolje, je jezik dalec najlazje preverljiv in je jasen ze ob prvem pogovoru. Tile certifikati pogosto niso odraz realnosti.

Invictus ::

Če narediš C2, se ti bo marsikateri Nemec priklonil ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

St235 ::

zee je izjavil:

zero_max je izjavil:

Živjo,

Hvala za pomoč in LP!

Za sluzbo dvomim, da je potreben. V mojem primeru sem sluzbo v Singapurju dobil brez kakrsnegakoli certifikata.

Odvisno od službe. Sploh, če gre za kakšne bolj odprte načine iskanja zaposlenih (recimo mednarodne organizacije) potem je certifikat predpogoj, da sploh pogledajo tvojo prijavo. V večjih državah kjer je angleščina materin jezik je certifikat pogoj za vizo (delovno, študijsko, bivalno).

Drugače pa sta za angleščino mednarodno najbolj priznani Cambridgove certifikat (ponavadi se pričakuje FCE ali CAE nivo) - poudarek je na british english in posledično večjo težno nosi v VB, IELTS - Kanada, Avstralija, Nova Zelandija ali TOEFL, ki je IMO najširše uporaben.

Točno katerega rabiš je v veliki meri odvisno za kaj gre (delo, študij...).

Drugače pa se pri nas kot ekvivalent B2 priznava tudi splošna matura iz angleščine. Odvino od tega kdaj in s kakšno oceno si jo naredil je za nivo B2 priznana tudi znotraj EU. Velja pa to tudi za ostale jezike, ki jih imaš na splošni maturi.

Za Nemščijo je daleč najbolj priznan Goethe–Zertifikat, pogojno še ÖSD.

razni online certifikati, ki jih promovira slo-techovski dvorni norček, pa so sami sebi namen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zahtevnost angleščine na fakulteti

Oddelek: Šola
111511 (1064) BladE_
»

certifikat za nemški jezik

Oddelek: Šola