Forum » Kaj kupiti » Vodna pumpa - kje, katera?
Vodna pumpa - kje, katera?
urosh ::
Kje jo dobiti? Ima kdo kako idejo? Rihtam vodno hlajenje in sem mislil nabaviti maxi jet 1000. Ima kdo kako boljšo idejo? Pa seveda kje...
lp
lp
- zaklenil: morphling1 ()
Vesoljc ::
res ne vem, ali je res tolk težko si vzet 10 minut in pogledat če je kje na forumu že podobna tema?!?
če bi to naredu, in prebrau VEČ podobnih tem, bi ugotovu, da sta "danes" popularni dve pumpici, maxijet 1000/1200 in hydor-jeva l30. maxijeta dobiš na tržnici v btc-ju, hydorja pa v online trgovinci www.cool-pc.org.
ps: če bi meu kšno pravico več, bi temo tako zaklenu :)
če bi to naredu, in prebrau VEČ podobnih tem, bi ugotovu, da sta "danes" popularni dve pumpici, maxijet 1000/1200 in hydor-jeva l30. maxijeta dobiš na tržnici v btc-ju, hydorja pa v online trgovinci www.cool-pc.org.
ps: če bi meu kšno pravico več, bi temo tako zaklenu :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
morphling1 ::
Lenoba, tu !
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tesnenje vodnega bloka?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1819 (1575) | Čmrlj |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3118 (2529) | MasterMiG |
» | Vodna pumpa... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6744 (5065) | LittleDevil |
» | Test črpalk Maxi-Jet MJ 750, Hydor LS 20 in Hydor LS 30 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9234 (6946) | Jackass |
» | Vodna črpalkaOddelek: Kaj kupiti | 2579 (1980) | Tic |