Forum » Pomoč in nasveti » problemi z lučkami!
problemi z lučkami!
sidd ::
Moj problem jeto, da ko ugasnem compa, mi lučki na miški(optični) in tipkovnici ne ugasneta!!!!pa napajalnik se tud greje,razen če kompa nena čisto odklopim iz el. omrežja.
če lahko kdo pomaga, prosim.sem že probal vse, celo reinstal windowsov ni pomagal....aja, napajalnik pa je original chieftecov 360W....
lp
če lahko kdo pomaga, prosim.sem že probal vse, celo reinstal windowsov ni pomagal....aja, napajalnik pa je original chieftecov 360W....
lp
HyperKiller ::
u bistvu je to normalno. vsaj za miš. na tipkovnici pa odvisno kera lučka ti ne neha svetit. v mislih imaš num lock kajneda? no za to nevem meni se tudi to dogaja, se ne zmenim.ponavadi se to meni zgodi ko ga na "silo" ugasnem. (če zašteka) glede miške je pa tako: če je daljinska potem itak ne ve kdaj je računalnik ugasnjen. ker ma enosmerno povezavo.
napajalnik tudi ni nič narobe če se greje ampak ne tako kot da je že tri ure polno obremenjen. res pa je da ko se računalnik ugasne se tudi ventilator v napajalniku ugasne. in zato se tako greje. to pa zato ker so novi napajalniki vedno pod napetostjo. tudi matična plošča.
napajalnik tudi ni nič narobe če se greje ampak ne tako kot da je že tri ure polno obremenjen. res pa je da ko se računalnik ugasne se tudi ventilator v napajalniku ugasne. in zato se tako greje. to pa zato ker so novi napajalniki vedno pod napetostjo. tudi matična plošča.
ali3n ::
ne verjamem da je to normalno - men se se ugasne (optična repata miš, navadna tipkovnica...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
msmiha ::
Meni se tudi vse ugasne. Sam če se ne motim so pa ene matične plošče narejene tako da dovajajo štrom v PS/2 priključke tudi ko je računalnik ogasnjen. Isti problem ma en moj frend že z neko staro QDIjovo plato, ki temelji na BX čipovju če se ne motim.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
sidd ::
Hja...možno, da je plata tud kriva.Lučke na njej tud svetijo..v bistvu je celi komp pod stromom,sploh se nena ugasne, razn ce kabl odstekam
pa bo ze.....samo da dela
aja...mis je opticna z repkom, pa obicna tipkovnica...
ce bo crknila, pa novo nabavit!
tnx za help!
pa bo ze.....samo da dela
aja...mis je opticna z repkom, pa obicna tipkovnica...
ce bo crknila, pa novo nabavit!
tnx za help!
OceanMan ::
V biosu se da na nekatiri ploščah enablat oz. disejblat dovajanje štroma ko je rač. izklopljen. Tako da pomoje tam ni nč narobe.
--Everything is in our hands--
Mavrik ::
Na plati poišči jumper ki skrbi za 'Keyboard power on'. Prestavi ga na off in bi moralo delati.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5762 (4698) | svetetko |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4421 (4174) | hudychk |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2589 (1455) | *ziga* |
» | Opticna miska neprestano svetiOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1073) | Trubar |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2210 (1577) | mlakar |