Forum » Pomoč in nasveti » Unreal Tournament + GF2 GTS = Prekrasna grafika!
Unreal Tournament + GF2 GTS = Prekrasna grafika!
DeLuX ::
Zdravo. Kot ze vemo je grafika v UTju z npr. Voodoojem 3 3000 zelo zelo lepa, ce se pomaknes blizu proti steni, se vidijo lepi detajli! Jst si lastim GF2 GTS 64, ko sem spilu UT, je bilo vse zamegleno, nobenih detajlov in textur! Rekel sem si,
V3 je bil pa v UTju z Glajdom car in tudi bo! He.. Pol sem neki zgruntu prek nastavitev...
Z vsemi GeForci, se posebej z GTS, ker je hiter, lahko spilate UT (na D3D) s tako cudovito grafiko kakor z V3 3k! Enostavno gres v konzolo, napises Preferences, nato gres v Rendering -> D3D support, nato pa nastavite iz False na True in sicer pri DetailTextures (True)! Pol zapres to okence in ze lahk igras z precudovito grafiko! Res 10x lepsa kukr prej, ko je blo vse oskubljeno in bledo!
Pa se zatika se ne! Se pravi, da ni zahtevna ta nastavitev, frejme mi po nastavitvi ostanejo priblizno isti! Torej, tisti ki tega se ne veste, dejte sprobat, se splaca! Povejte svoja mnenja, in ce vam dela, koliko lepse? :) ajd
V3 je bil pa v UTju z Glajdom car in tudi bo! He.. Pol sem neki zgruntu prek nastavitev...
Z vsemi GeForci, se posebej z GTS, ker je hiter, lahko spilate UT (na D3D) s tako cudovito grafiko kakor z V3 3k! Enostavno gres v konzolo, napises Preferences, nato gres v Rendering -> D3D support, nato pa nastavite iz False na True in sicer pri DetailTextures (True)! Pol zapres to okence in ze lahk igras z precudovito grafiko! Res 10x lepsa kukr prej, ko je blo vse oskubljeno in bledo!
Pa se zatika se ne! Se pravi, da ni zahtevna ta nastavitev, frejme mi po nastavitvi ostanejo priblizno isti! Torej, tisti ki tega se ne veste, dejte sprobat, se splaca! Povejte svoja mnenja, in ce vam dela, koliko lepse? :) ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2009 (1374) | R33D3M33R |
» | T&L- zatikanjeOddelek: Zvok in slika | 1091 (775) | ABX |
» | Kva se dogaja z jokerjem?Oddelek: Loža | 975 (798) | OrlyTM |
» | Problem z Win2000...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1046) | Martesan |
» | c300 & fpsOddelek: Igre | 1214 (1080) | romci |