Forum » Pomoč in nasveti » internet explorer problem
internet explorer problem
Nrsimhadeva ::
ko hočem priti na določene strani (npr. 24ur.com) mi javi naslednji problem:
A runtime error has occured. Do you wish to debug?...
uporabljam IE 6 in win xp.
A runtime error has occured. Do you wish to debug?...
uporabljam IE 6 in win xp.
Tomi ::
A bi mogoče nehali promovirati to (nebomrekelkakšno) Mozillo in ponudili rešitve v okviru problema, ki je bil zastavljen?
metrodusa.blogspot.com
roscha ::
format c:
Tomi brez zamere ampak "popravit" sesut wintendo program sploh pa tak ki je integriran v sam sistem je sizifovo delo. In tudi s system dumping listo in podobnimi neumnostmi ki jih kao znajo za pomoč pri iskanju napake izplunit win$i si lahko samo obrišeš rit. Ja? Torej sem predlagal lažjo rešitev. Eh, ja saj vem mea culpa. Moral bi napisat Opera.
by!
P.S. Sploh pa ker smo tle gor sami puritanci in čistuni, za ukradene programe ni podpore! Če pa ima tipček legalne win$e naj pa kliče na Mikrodrek podporo, ja?
Tomi brez zamere ampak "popravit" sesut wintendo program sploh pa tak ki je integriran v sam sistem je sizifovo delo. In tudi s system dumping listo in podobnimi neumnostmi ki jih kao znajo za pomoč pri iskanju napake izplunit win$i si lahko samo obrišeš rit. Ja? Torej sem predlagal lažjo rešitev. Eh, ja saj vem mea culpa. Moral bi napisat Opera.
by!
P.S. Sploh pa ker smo tle gor sami puritanci in čistuni, za ukradene programe ni podpore! Če pa ima tipček legalne win$e naj pa kliče na Mikrodrek podporo, ja?
Spajky ::
probaj ... Tools/IE Options/advanced/disable script debugging...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Linux] Poganjanje Pantheon-aOddelek: Programska oprema | 5089 (2286) | luckoj |
» | igre in programi za win na linuxu...ker programOddelek: Operacijski sistemi | 1578 (856) | @nny |
» | Firefox 3 je najbolj razširjen brskalnik v EvropiOddelek: Novice / Brskalniki | 6938 (4337) | Spletko1 |
» | Razširimo obzorja običajnim uporabnikomOddelek: Loža | 2009 (1188) | BigWhale |
» | Brazilija: Prisegamo zvestobo Pingvinu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6460 (6435) | pikachu004 |