» »

Na kakšen način šteti kroge pri teku večim osebam

Na kakšen način šteti kroge pri teku večim osebam

jocko ::

Kot tekaško društvo organiziramo tek, ki pa ni omejen na razdaljo pač pa na čas. Teče se določen čas (par ur) v krogih. Zmagovalec/zmagovalka je tisti, keri preteče največjo razdaljo (št. krogov). Včasih smo kroge vsakemu zapisovali na list papirja, sedaj pa bi to radi računalniško, po možnosti brez čipov, samo programsko. Zamišljeno tako, da ko teče nekdo mimo merilca, merilec s sistemom "sokolovo oko" prebere št. in bi jo vnesel v program, kateri bi zapisoval kolikokrat je določena št. bila zapisana.
Preguglal na že vse možne načine in nisem našel nič uporabnega, zato bo vsak vaš nasvet dobrodošel.

trulex ::

Mislim da je to zelo težko, še posebej prvih nekaj krogov če je veliko tekačev, saj se bodo vsi držali skupaj. Jaz bi razmislil o nabavi nekih poceni čipov za tekače. Mogoče bi se dalo z več dela pobrat podatke iz pametnih ur ki beležijo podatke o teku (garmin, strava).

Isotropic ::

kamera prebere številko na dresu

Problem je že rešen. Na spletu sem našel program fsTimer, ki zadostuje našim potrebam. Šteje kroge in celo pretečen vmesni čas med njimi. fsTimer

FireSnake ::

Isotropic je izjavil:

kamera prebere številko na dresu

Lahko ponudiš rešitev?

jocko: malo sem preletel: kkao zadva potem naprej deluje? Mislim .... štetje krogov.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Program ima možnost, da v začetku nastaviš, da se teče v krogih. Nato vsaki krog za vsakega tekača (id. št.) vstaviš vmesni čas. Po koncu teka, ti v izpisu pokaže celotni čas in vmesne čase za vsak krog. Če je znana dolžina kroga, izpiše tudi tempo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

loto / jackpot (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7021728 (1816) PersonaRuda
»

Vprašanje za rekreativne tekače (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
678500 (6677) AnjaNja
»

Nova težava Strave z zasebnostjo

Oddelek: Novice / Zasebnost
218424 (6215) LeQuack
»

Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9532727 (24149) Ziga Dolhar

Več podobnih tem