Forum » Strojna oprema » HP Omen an014nm; vgradnja HDD?!
HP Omen an014nm; vgradnja HDD?!
Manager ::
Pozdravljeni
Zanimam se za nakup prenosnika HP Omen 17-an014nm, kateremu bi rad nato dodal HDD, ker ima samo SSD.
Dobil sem razne info, od nekaterih da se da vgraditi, drugi pa so rekli, da se ne da vgraditi. Na pooblaščenem servisu so mi rekli, da se verjetno da vgraditi.
Zanima me, ali ima kdo ta prenosnik in ali se da vgraditi HDD in če je vredu ta prenosnik?
Lp
Zanimam se za nakup prenosnika HP Omen 17-an014nm, kateremu bi rad nato dodal HDD, ker ima samo SSD.
Dobil sem razne info, od nekaterih da se da vgraditi, drugi pa so rekli, da se ne da vgraditi. Na pooblaščenem servisu so mi rekli, da se verjetno da vgraditi.
Zanima me, ali ima kdo ta prenosnik in ali se da vgraditi HDD in če je vredu ta prenosnik?
Lp
FireSnake ::
Najprej: glede na to, da je prenosnik im že vgrajen disk. V najslabšem primeru ga lahko zamenjaš.
Nadaje: kako naj vemo, če je prenosnik vredu, če ne vemo tvojih potreb? kaj z njim počneš?
Nasloni se nazaj, malo zadihaj in ponovno vprašaj. Na način, da te bomo razumeli. In potem ti bomo lahko tudi pomagali.
Nadaje: kako naj vemo, če je prenosnik vredu, če ne vemo tvojih potreb? kaj z njim počneš?
Nasloni se nazaj, malo zadihaj in ponovno vprašaj. Na način, da te bomo razumeli. In potem ti bomo lahko tudi pomagali.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
PaX_MaN ::
Najprej: glede na to, da je prenosnik im že vgrajen disk. V najslabšem primeru ga lahko zamenjaš.
SSD se po novem lahko prihefta na nov, nezdružljiv, način, zato "sej je že en notr" ne velja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Na spletni strani prodajalca nima navedeno, da prenosnik ima HDD. Ko sem poklical so mi rekli, da ima samo SSD. Po mailu so mi odgovorili, da se da vgraditi HDD, na njihovi splet i strani pa piše, da nima prostora. Link: https://www.mimovrste.com/gaming-prenos...
Iščem nek prenosnik, da lahko delam tudi s kakšnimi 3d programi, Adobe paketom ipd. Iščem pa grafiko vsaj 1060. Mislil sem, da bi nadgradil na 16GB RAM in 1TB HDD (skupaj CCA. € 200). Ta se mi zdi za to ceno vredu.
Po forumih sem bral, da se Omeni ful segrevajo. Nisem pa nikjer našel nič za ta model. En serviser je rekel, da so nekateri OK, nekateri pa se kar kvarijo, kak kupiš.
FireSnake ::
No, zdaj se pa lahko pogovarjamo :)
Glede na to, da podpira MAX 16GB RAMa (prebral iz datasheeta), ti boš pa uprabljal CAD bi jaz malo razmilsil. Za slike in CAD bi jaz želel 32GB.
PaX_MaN : kar praviš je res. Ker nisem vedel, da ima zadeva M2 priklop.
Glede na to, da podpira MAX 16GB RAMa (prebral iz datasheeta), ti boš pa uprabljal CAD bi jaz malo razmilsil. Za slike in CAD bi jaz želel 32GB.
PaX_MaN : kar praviš je res. Ker nisem vedel, da ima zadeva M2 priklop.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Odgovor iz pooblaščenega servisa:
"Za vgradnjo dodatnega 2,5'' HDD je kot opisano potrebno najprej preveriti ali ima prenosnik ob nakupu kletko in kabel ali je nima.
Žal nobenega od omenjenih modelov uradna uvoznika na SLO nimata na zalogi, da bi lahko preverili."
"Za vgradnjo dodatnega 2,5'' HDD je kot opisano potrebno najprej preveriti ali ima prenosnik ob nakupu kletko in kabel ali je nima.
Žal nobenega od omenjenih modelov uradna uvoznika na SLO nimata na zalogi, da bi lahko preverili."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop HP Omen SSD brez HDDOddelek: Kaj kupiti | 781 (616) | DOOM_er |
» | ASUS ali HP; i7, 17,3 zaslon ...Oddelek: Kaj kupiti | 1848 (1506) | Manager |
» | Kje kupiti računalnik (računalniške komponente)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6682 (5917) | Manager |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14675 (12347) | kratos |
» | Popcorn hour A 200Oddelek: Zvok in slika | 2991 (2522) | dixi3 |