Forum » Izdelava spletišč » Wordpress - problem!
Wordpress - problem!
matijarus ::
Pozdravljeni,
imam problem, lepo sem nalozil XAMPP, wordpress, dal wordpress v pravilno mapo, ustvaril bazo in ko prišel do glavne nadzorne plošče kjer je čas za urejanje. Ko hočem spremeniti temo oz. naložiti novo se mi je javlo okno za podatke o FTP. To sem potem rešil da sem dodal en zapis v wp-config.php, sedaj mi pa napiše da mape ni mogoče ustvariti. Prosim za pomoč.
Uporabljam MacOS Sierra.
imam problem, lepo sem nalozil XAMPP, wordpress, dal wordpress v pravilno mapo, ustvaril bazo in ko prišel do glavne nadzorne plošče kjer je čas za urejanje. Ko hočem spremeniti temo oz. naložiti novo se mi je javlo okno za podatke o FTP. To sem potem rešil da sem dodal en zapis v wp-config.php, sedaj mi pa napiše da mape ni mogoče ustvariti. Prosim za pomoč.
Uporabljam MacOS Sierra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress vpis NE GRE - 404 stranOddelek: Izdelava spletišč | 1120 (869) | Manager |
» | Stara Wordpress baza na novem Wamp-uOddelek: Izdelava spletišč | 937 (712) | Manager |
» | WORDPRESS - Izdelava foruma z bbpressOddelek: Izdelava spletišč | 2102 (1867) | Aleks1 |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6943 (5430) | paliskic |
» | Inštalacija Wordpress in temOddelek: Izdelava spletišč | 1854 (1771) | inbox |