Forum » Kaj kupiti » Avstrijski MWS - U34 obrazec
Avstrijski MWS - U34 obrazec
Blisk ::
Zanima me, kje se da dobiti nazaj davek MWS, potem ko potrdiš U34 obrazec na meji.
Spraševal sem pri nas, ampak v večini primerov dajejo denar samo če je TAX FREE obrazec, za tega U 34 pa ne.
Problem je pa ta, da v kratkem nimam namena it na Dunaj, da bi v trgovini dvignu keš!
Spraševal sem pri nas, ampak v večini primerov dajejo denar samo če je TAX FREE obrazec, za tega U 34 pa ne.
Problem je pa ta, da v kratkem nimam namena it na Dunaj, da bi v trgovini dvignu keš!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ali3n ()
PaJo ::
Hm, povprsaj v kaki menjlnici, samo hudo tezko ti bodo vrnili, ker je zadeva iz Dunaja
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tavher ::
Davek iz tega obrazca ti morajo vrniti na vsakem Kompasu, ki je postavljen na naši meji. Nazaj dobiš toliko kot pri Tax Free.
pele-on ::
Jaz sem mel isti probel.Poslal sem ga na firmo pa zraven predložu mojo številko od kartice da so mi lahko nakazal pa je blo.U34 obrazcev pa ne sprejemajo na Kompasu.
Tavher ::
Meni so ga še na vsakem Kompasu. Morda se mu ni ljubilo, ker mora še izpolniti nek listek.
So bili pa res prijazni če so ti nakazali denar. A tudi stroške nakazila so sami krili?
So bili pa res prijazni če so ti nakazali denar. A tudi stroške nakazila so sami krili?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | U34 in vračilo davka v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 2128 (2010) | delfinus |
» | Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 3966 (2967) | b0j3 |
» | Vračilo avstrijskega davka?Oddelek: Loža | 1804 (1672) | SkIDiver |
» | Kje poceni dobiti Antec True Power 430 (morda 380)?Oddelek: Kaj kupiti | 1394 (1156) | boštjan |