Forum » Strojna oprema » Genius 5.1 + Creattive 6.1
Genius 5.1 + Creattive 6.1
planetparty ::
Posredujem Genius 5.1 zvočno in se nedavno kupil Creative zvočnike 6.1.
Zdaj ko sem priklopil, pa vidim (slišim ), da zadni trije zvočniki ne delajo, če pa jih priklopim na priključek za prve pa delajo, torej zvočniki so ok?
Domnevam, da je treba nekaj nastaviti v gonilnikih: tam sem nastavil 5.1, na testu pa isto sranje, delajo samo sprednji zvočniki.
Gonilnike mam za zvočno iz Genius strani, ki pa so mimogrede že stari 2 leti (prasci ne posodabljajo nič )
Kolega ma pa neko zvočno M-sound, ali nekaj takega, pa vse dela tam ok.
Kaj mi svetujete? Ali je imel kdo podobne težave?
Zdaj ko sem priklopil, pa vidim (slišim ), da zadni trije zvočniki ne delajo, če pa jih priklopim na priključek za prve pa delajo, torej zvočniki so ok?
Domnevam, da je treba nekaj nastaviti v gonilnikih: tam sem nastavil 5.1, na testu pa isto sranje, delajo samo sprednji zvočniki.
Gonilnike mam za zvočno iz Genius strani, ki pa so mimogrede že stari 2 leti (prasci ne posodabljajo nič )
Kolega ma pa neko zvočno M-sound, ali nekaj takega, pa vse dela tam ok.
Kaj mi svetujete? Ali je imel kdo podobne težave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3478 (3008) | connel |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16673 (10612) | FlamE#7 |
» | Kako povezati dvojne zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 2114 (1745) | angel_viking |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11345 (5153) | Sarimner |