Forum » Loža » Paysafecard Mastercard vprašanje
Paysafecard Mastercard vprašanje
Laki_lai k ::
Včeraj sem naročil paysafecard Mastercard in mi je danes prijatelj rekel da zakaj sem si to naročal da z tem preko ebay-a in amazon-a tako ali tako ne bom mogel naročevati ker nima neke cws(tri mestna številka) ali kako se že reče.Prosim če jo kdo ima če mi lahko potrdi oziroma ovrže ali je to res.A res nima tiste številke?
Hvala.
Lp
Hvala.
Lp
Laki_lai k ::
Bi pogledal vendar čas od naročila do dostave na dom je nekje 8 delovnih dni.Tako da prej nebom vedel.Zato pa sem vprašal če kdo ima in mi lahko potrdi.
connel ::
https://www.paysafecard.com/en-mt/produ...
Na kratko, lahko. Na paypal jo vežeš pa ni problema za ebay, kar zgleda lahko.
Na kratko, lahko. Na paypal jo vežeš pa ni problema za ebay, kar zgleda lahko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: connel ()
dmorec ::
Sploh ne razmisljaj,da bi na eBayu kupoval brez PayPal-a. Iz lastnih izkušenj ti svetujem,da mastercarda direktno ne uporabljaš.
OvCa77 ::
Laki_lai k je izjavil:
Včeraj sem naročil paysafecard Mastercard in mi je danes prijatelj rekel da zakaj sem si to naročal da z tem preko ebay-a in amazon-a tako ali tako ne bom mogel naročevati ker nima neke cws(tri mestna številka) ali kako se že reče.Prosim če jo kdo ima če mi lahko potrdi oziroma ovrže ali je to res.A res nima tiste številke?
Hvala.
Lp
Dražje prepaid kartice nisi našel?
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 12986 (4586) | vilonja |
» | paysafecard - MastercardOddelek: Loža | 1831 (1647) | nyler |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11872 (10589) | Oktan |
» | Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12268 (7192) | s6c-gEL |
» | paypalOddelek: Strojna oprema | 7885 (6826) | Steinkauz |