Forum » Loža » Kdo kupuje proteini na Poljskem ali Madžarskem?
Kdo kupuje proteini na Poljskem ali Madžarskem?
m0LN4r ::
Zakaj bi pa to podpiral? A so praški bolj okusni od enega klasičnega obroka?Stvar okusa. Okus in klasika sta overrated, nova generacija gleda na optimum, vprasaj astronavte. Pac to je prihodnost. Pa saj ti tudi ne jes vsak dan srednjeveskih jedi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
SuperKripto ::
Ce je kdo student, med tednom dnevna vstopnica za pokrit bazen mal vec kot 5 eur. Ze samo dvakrat na teden da rezultate, dolgorocno gledano. Trikrat na teden pa je ze dost boljse.
Ben Dover ::
SuperKripto je izjavil:
Ce je kdo student, med tednom dnevna vstopnica za pokrit bazen mal vec kot 5 eur. Ze samo dvakrat na teden da rezultate, dolgorocno gledano. Trikrat na teden pa je ze dost boljse.
Ne bom vnašal v sebe klora 3x na teden. Kaj bolj naravnega sem pričakoval od tebe. Recimo plavanje proti toku Save in istočasno goltanje eko postrvi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Ce plavas v kloru je manj skodljivo kot ce vsak dan jes sadje in zelenjavo s pesticidi.
Aha zdaj smo že pri zelenjavi in pesticidih, the sky is the limit! Ti misliš zdrav umret?
Zgodovina sprememb…
Seveda, flikneš notri 500kg soli EZ GG. Sicer ne vem kaj bi sol naredila proti algam in bakterijam ampak ok..
Bolj slano, vec zascite. Mrtvo morje x9 bolj slano kot jadransko morje. Alg ni. Sicer je tam ziva samo dolocene bakterije ampak to itak najdes povsod.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Pa tudi 9x lažje je plavat v bistvu ti sploh ni treba. ;) Kaj pa ti kaj postoriš za zdravje poleg bedenja ob 4h ponoči in sedenja pred PC-jem? Ti veš, da elektromagnetno sevanje zelo škodi? Go off grid pls, do us a favour. :D
Zgodovina sprememb…
Svoj cas ko sem bil v mlajsih letih sem marsikaj postoril. Takrat sem pac bil mnenja da je fizicno telo prioriteta, pa zenske. Pa denar. Zdaj imam mal vec let in drugacne interese. Clovek se spremeni, ne samo fizicno ampak tudi pogled na svet.
SuperKripto je izjavil:
Ce plavas v kloru je manj skodljivo kot ce vsak dan jes sadje in zelenjavo s pesticidi.Te niso ucili, da ne jej tolko sadja in zelenjave? Ce pa ze pa sprei pod vodo in daj za en dan na zrak.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Tudi ce das umivat pod sodo bikarbono, ti ne bo uspelo vsega odstranit. A ni dost lazje dat kak evro vec pa kupis brez te kemije? Ali pa imet vrticek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Ne splaca se, bolj se splaca zmanjsati vnos, pa se kak evro ostane viska.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
SuperKripto je izjavil:
Svoj cas ko sem bil v mlajsih letih sem marsikaj postoril. Takrat sem pac bil mnenja da je fizicno telo prioriteta, pa zenske. Pa denar. Zdaj imam mal vec let in drugacne interese. Clovek se spremeni, ne samo fizicno ampak tudi pogled na svet.
Tvoji interesi so sranje in pametovanje po forumu? Bolj star bolj nor?
Se ne strinjam. Ce zelis prihranit kak evro, se da na drugacne nacine. Tvoje telo ne ve, da imas dober avto. Tvoje telo dobro ve, kaj vnasas v svoje telo. Drugac pa ce zivis izven mesta, te nic kaj dost ne stane, ce posadis kaksno starejso sorto in ga ne spricas.
jocoj ::
Če ne boš šprical, bo pridelek večinoma slab, tudi če posadiš stare sorte. Izjema so drevesa stara več desetletij. Mi smo 5-10 let nazaj posadili več ducatov starih sort sadja in ne uspeva brez škropiva. 50 let stare jablane, hruške in slive pa rodijo, seveda odvisno od leta do leta.
Kayzon ::
Kaksne hude frustracije tolcejo ven iz vas,pojdite malo na zrak lepo vas prosim. Nihce tukaj ne govori o bodybuilderjih tipa Mr.OLIMPIJA,ampak o navadnih ljudeh ki dajo nekaj nase da so lahko zdravi in fit.
IL_DIAVOLO ::
Too much fun
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
celje ::
nekateri ste pa tecni. povsod se je potrebno vtaknit in srat.
jaz ne jem teh zadev da bi nabil kile gor. v bistvu prav nasprotno. grem na definicijo.
okus pri znamki olimp in nutrend je top shiit. cena wheya je cca 45 eur za cca 2.3 kg. kupujem se napitke za trening (ala isostar bedarije). to je to. cena ok. znani znamki.
bmk kdo prodaja in koliko zasluzi, ce meni odgovarja nakup.
mesam z mlekom, ne z vodo.
jaz ne jem teh zadev da bi nabil kile gor. v bistvu prav nasprotno. grem na definicijo.
okus pri znamki olimp in nutrend je top shiit. cena wheya je cca 45 eur za cca 2.3 kg. kupujem se napitke za trening (ala isostar bedarije). to je to. cena ok. znani znamki.
bmk kdo prodaja in koliko zasluzi, ce meni odgovarja nakup.
mesam z mlekom, ne z vodo.
satfinder ::
Sam sem konzumiral & kupoval (kot dodatek):
Impact Whey Protein brez okusa 5000g (od Myprotein-a),
Impact Whey Protein Stevia, 5000g (od Myprotein-a)
(Polleosport.si, oz. Myprotein.com). Zame je bil v redu.
Impact Whey Protein brez okusa 5000g (od Myprotein-a),
Impact Whey Protein Stevia, 5000g (od Myprotein-a)
(Polleosport.si, oz. Myprotein.com). Zame je bil v redu.
Korak do konca in Naprej :).
c3p0 ::
Več okusa, manj bistvenih sestavin. Včasih, ko smo še bili bolj zeleni, smo načrtno kupovali neutral okus in nato sami dodajali "začimbe", da je bil palatable. Zdaj ne kupujemo več praškov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere proteine?? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 131927 (4092) | buttcrack |
» | katere proteine kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39715 (16885) | link_up |
» | Proteini.si mnenjeOddelek: Šport | 12601 (8166) | Steinkauz |
» | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 9418 (8651) | alexa-lol |