Forum » Pomoč in nasveti » Samsung dial *#0228#
Samsung dial *#0228#
xda develope ::
Zdravo!
Zanima me kaj v povezavi z baterijo naredi koda *#0228# na samsungovih telefonih. Ko sem jo izvedel mi je dropala baterija za 12% potem pa sem telefon totalno dischargal in ga sedaj polnim do konca. Zanima me ali lahko pričakujem kaj boljši battery life po izvedbi te operacije na nekaj časa rabljenem telefonu.
Zanima me kaj v povezavi z baterijo naredi koda *#0228# na samsungovih telefonih. Ko sem jo izvedel mi je dropala baterija za 12% potem pa sem telefon totalno dischargal in ga sedaj polnim do konca. Zanima me ali lahko pričakujem kaj boljši battery life po izvedbi te operacije na nekaj časa rabljenem telefonu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6650 (2297) | St235 |
» | Samsung Galaxy s5 - nenormalno dobro tajanje baterije!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4407 (3531) | bajsibajsi |
» | Prvo polnjenje baterijeOddelek: Strojna oprema | 7385 (7249) | blackbfm |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11116 (5299) | MrAs |
» | Nakup telefona z daljšo avtonomijo baterije (3+dni)Oddelek: Mobilne tehnologije | 5006 (4018) | innerspace |