Forum » Pomoč in nasveti » trgovine z deli za RPi in Arduino
trgovine z deli za RPi in Arduino
Skarje ::
dober dan,
zanima me če je v ljubljani kakšna dobra trguvina ki ima poceni dodatke za RPi ali Arduino. doma imam sicer RPi zero in bi iz njega rad naredil majhen 3d printer, sam nikjer ne dobim gonilnika za motor po normalni eni, prek aliexpress je res sam za pol eura sam bom 50 dni čaku, pol bi pa rajš mal več dav pa da prej dobim.
LP
zanima me če je v ljubljani kakšna dobra trguvina ki ima poceni dodatke za RPi ali Arduino. doma imam sicer RPi zero in bi iz njega rad naredil majhen 3d printer, sam nikjer ne dobim gonilnika za motor po normalni eni, prek aliexpress je res sam za pol eura sam bom 50 dni čaku, pol bi pa rajš mal več dav pa da prej dobim.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Strojna oprema | 799755 (36882) | Kurzweil |
» | Na voljo je Raspberry Pi 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 29801 (20792) | PrimozR |
» | LED RPi (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13789 (9813) | salcadoo |
» | Raspberry Pi predstavil na dotik občutljiv zaslonOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21085 (15930) | BigWhale |
» | Raspberry Pi za HTPCOddelek: Kaj kupiti | 6636 (5935) | GTX970 |