Forum » Kaj kupiti » Toshiba Smart Portal
Toshiba Smart Portal
tilen7 ::
Zdravo,
zaenkrat še nimam izkušenj s pametnim televizorjem, zato me zanima me ali bi priporočili nakup TV-ja, ki ima Toshiba Smart Portal. Zanima me iz vidika uporabnosti/povezljivosti ali gre za zaprt sistem, ki ne omogoča nobene integracije (Smart speakers, appi, brskanje po spletu). Je bolje kupiti TV, ki podpira Android TV ali je Toshiba Smart Portal dovolj za neko povprečno rabo (brskanje po spletu, youtube, integracija z Alexo..).
Hvala za pomoč,
Tilen
zaenkrat še nimam izkušenj s pametnim televizorjem, zato me zanima me ali bi priporočili nakup TV-ja, ki ima Toshiba Smart Portal. Zanima me iz vidika uporabnosti/povezljivosti ali gre za zaprt sistem, ki ne omogoča nobene integracije (Smart speakers, appi, brskanje po spletu). Je bolje kupiti TV, ki podpira Android TV ali je Toshiba Smart Portal dovolj za neko povprečno rabo (brskanje po spletu, youtube, integracija z Alexo..).
Hvala za pomoč,
Tilen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo izdal prvi ARM-prenosnik z Windows in 5GOddelek: Novice / Matične plošče | 7626 (4541) | AštiriL |
» | Tipkovnica za kavč-surfingOddelek: Kaj kupiti | 4959 (4139) | dottor |
» | Toshiba Satellite L350, SSD, HDD v DVD caddy, Win 8.1, problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1004) | seba-beba |
» | kateri Smart Box kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1198) | Anney |
» | toshiba vs asusOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1272) | lamiss |