Forum » Pomoč in nasveti » Izključite ad-blocker na slo-tech
Izključite ad-blocker na slo-tech
Temo vidijo: vsi
o3n3o ::
Na enem izmed člankov sem opazil komentar, ki je vseboval podatke o finančnem stanju slo-techa. Prihodnost ni obetavna.
Iz tega razloga sem izključil ad-blocker za domeno slo-tech.com.
V primeru, da ste izključili tudi vi, podajte kratek komentar, da bodo lastniki občutili ljubezen :)
Iz tega razloga sem izključil ad-blocker za domeno slo-tech.com.
V primeru, da ste izključili tudi vi, podajte kratek komentar, da bodo lastniki občutili ljubezen :)
shadeX ::
ki je vseboval podatke o finančnem stanju slo-techa. Prihodnost ni obetavna.
Lahko poveš kaj več o tem in na podlagi katerih podatkov je to moč sklepati?
Kurzweil ::
Evo jaz sem naredil izjemo in omogočil prikaz reklam na Slo-techu, kar je najmanj kar lahko naredim za Slo-tech. Upam, da bo to naredilo čim več ljudi...
Unknown_001 ::
Denar ni vse. Imate ljubezen.
Popravek : ljubezen je za revne
Brez soldov ne gre. Reklame imam omogočene. Za kakršnekoli prispevke kot pri portali podcrto.si pa nisem videl nobenih informacij kako to storiti. Če so v stiski naj jih ne bo sram zaprosit za sponzorstvo tako kot to počne portal strojnistvo.com. Res pa je tam forum namenjen ekspertizi da izmenja mnenja, obvešča o tečajih, itd. ne pa da se večisnko nabija o politiki. Res pa je da zna dejavnost na forumu upasti če se bo preveč filtriralo teme.
Popravek : ljubezen je za revne
Brez soldov ne gre. Reklame imam omogočene. Za kakršnekoli prispevke kot pri portali podcrto.si pa nisem videl nobenih informacij kako to storiti. Če so v stiski naj jih ne bo sram zaprosit za sponzorstvo tako kot to počne portal strojnistvo.com. Res pa je tam forum namenjen ekspertizi da izmenja mnenja, obvešča o tečajih, itd. ne pa da se večisnko nabija o politiki. Res pa je da zna dejavnost na forumu upasti če se bo preveč filtriralo teme.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Baje skoraj nič. Enkrat sem odprl temo da bi kaj poizvedel v ta namen. Odgovori so bili bolj žalost.
Begabt
Begabt
facepalm ::
Vsak dan, ob prvem obisku, si lahko vzamemo par sekund casa za poklikat oglase:)
Na pcju imam slotech med izjemami v adblocku. Ba androidu pa imam system wide adblock brez moznosti dodajanja izjem za dolocen portal
Na pcju imam slotech med izjemami v adblocku. Ba androidu pa imam system wide adblock brez moznosti dodajanja izjem za dolocen portal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
AštiriL ::
Errm
Pazite ker lahko ponudnik oglasov slotechu ne placa ker ste vi krsili njihov tos. Ne es namerno klikat. Ker pol bi lahko bota naredu
Pazite ker lahko ponudnik oglasov slotechu ne placa ker ste vi krsili njihov tos. Ne es namerno klikat. Ker pol bi lahko bota naredu
Ostani 127.0.0.1, ko si 0.0.0.0, nosi 255.255.255.255.
bambam20 ::
Ko bo osebje začelo resno jemati svoje delo in sankcionirlao tiste, ki žalijo, trolajo, izzivajo jih bom podpiral.
Dokler bodo moderatorji pristranski in podpirali tovrstno počteje bo ad-block vklopljen.
Slo-tech je tipičen ppimer slabega osebja, ki prijateljuje s troli , ko skupaj hodijo na pijače in se delajo norca iz ostalih, češ kakšni debili s(m)o.
Dokler bodo moderatorji pristranski in podpirali tovrstno počteje bo ad-block vklopljen.
Slo-tech je tipičen ppimer slabega osebja, ki prijateljuje s troli , ko skupaj hodijo na pijače in se delajo norca iz ostalih, češ kakšni debili s(m)o.
T-h-o-r ::
ja, adblocker bom šel izklapljat, lol
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Mare2 ::
Kot telebanu, mi lahko kdo razloži kako ima forum 40k-60k€ prometa letno?
ker verjetno laufa forum prek firme
ki je gotovo ne bo rešilo par centov na klik
Oberyn ::
Tiste cifre glede izgube ne pomenijo kaj dosti. Vsak poslovnež zna prikazati izgubo, da ne bi plačal davka od dobička. Tudi jaz. Sicer pa, jaz sem dal ST na belo listo blokerja že eno leto nazaj, ko je bila ena tema, v kateri so jadajadaja jamrali glede tega. Mi je pa fenomenalno, kako ta sistem ne deluje. Prikazuje mi natančno tiste artikle, ki jih nimam namena kupiti niti v sanjah. Po drugi strani je pa to mogoče tudi znak, da dovolj dobro ščitim svojo zasebnost, saj očitno o meni in mojih navadah in željah ne vejo nič. To je tudi dobro. Torej vse je dobto, pa še dober zajtrk sem imel danes. Uživajte ljudje.
StarMafijec ::
Zakaj pa Slo-Tech nima donate buttona?
Ali pa naj se naredi tako, kot ima to urejeno Wikipedia. Na vsake toliko časa se zbira denar in ma da se zbere vsota, potrebna za delovanje.
Ali pa naj se naredi tako, kot ima to urejeno Wikipedia. Na vsake toliko časa se zbira denar in ma da se zbere vsota, potrebna za delovanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StarMafijec ()
Mare2 ::
radmannsdorf ::
Pa kaj hudiča je bilo to včeraj? Neka čudna sila deluje na nas očitno, ker sem ga tudi jaz včeraj izklopil, še preden sem opazil to temo, in tudi že par oglasov pogledal.
We are doomed!!!
We are doomed!!!
MaCoFaCo ::
Tudi jaz predlagam donacije. Sem prepričan, da bi kar nekaj ljudi prispevalo denar. Kakšnih 1000 članov bi verjetno prispevalo 50 EUR / leto?
SmeskoSnezak ::
Ce se moderiranje izboljsa in "trolanje" ustavi, spostovanje do sogovornikov pride nazaj, pa tud mogoce kak pisec ali dva nova najde, se posebej za igre in strojne novosti, definitivno doniram 50e z lahkoto.
@ Pusti soncu v srce... @
bambam20 ::
D3m ::
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Tudi jaz predlagam donacije. Sem prepričan, da bi kar nekaj ljudi prispevalo denar. Kakšnih 1000 članov bi verjetno prispevalo 50 EUR / leto?
Meh. Jaz bom plačeval, ko bo gor uporabna vsebina od katere bo kakšna korist. Za splošne tech novice mi dol visi. Komunikacija lahko poteka po drugih kanalih.
Begabt
Begabt
radmannsdorf ::
Sej prispevki so prostovoljni. Jaz tudi nebi prispeval, ker se mi zdi, da je preveč moderaterjev levičarsko usmerjenih, jaz pa pač nisem. Ampak za tiste ki bi pa radi prispevali, bi pa lahko en Paypal link imeli.
Heavy ::
Rdeče cifre so - kot odgovor na moje vprašanje - od krovne firme.
Če bo forumu slabo kazalo se ga osamosvoji in šele potem se govori o pobiranju prispevkov.
Če bo forumu slabo kazalo se ga osamosvoji in šele potem se govori o pobiranju prispevkov.
#TeamFelix
radmannsdorf je izjavil:
Sej prispevki so prostovoljni. Jaz tudi nebi prispeval, ker se mi zdi, da je preveč moderaterjev levičarsko usmerjenih, jaz pa pač nisem. Ampak za tiste ki bi pa radi prispevali, bi pa lahko en Paypal link imeli.
Politika na tem forumu takoalitako nima mesta.
Begabt
Begabt
feryz ::
Zakaj sploh ad blocker!?
Resne strani imajo relativno nemoteče urejene te zadeve, oglase in to.
Če pa cele dneve zijate pron, potem je razumljivo, da ga rabite.
Resne strani imajo relativno nemoteče urejene te zadeve, oglase in to.
Če pa cele dneve zijate pron, potem je razumljivo, da ga rabite.
Tr0n ::
YouTube, Twitch, Twitter etc. imajo vsi dokaj nadlezne reklame, ki jih moras skippat. Takrat je fajn met adblock. :)
YouTube je postal grozen.
Begabt
Begabt
BladE_ ::
Za ST imam vedno izklopljen adblock... na reklame pa res redko kliknem, ker že na splošno ne klikam po reklamah.
Obupno je... "LetGo" reklama mi bo požrla živce, dobesedno
Unknown_001 je izjavil:
YouTube je postal grozen.
Obupno je... "LetGo" reklama mi bo požrla živce, dobesedno
Akcija - Reakcija
Sicer pa slo-tech na veliko izgublja. V zadnjem letu je bil velik porast za zanimanje kriptovalut (specifično se prav ta publika kot je slo-tech v veliki meri zanima za kriptovalute - dokaz je porast tem v zvezi s tem, ter najbolj obširna debata na slotech teče prav na temo kriptovalut) in glede na toliko zanimanja, bi lahko mirno prilepili kakšno kodo BTC (ali katere druge) denarnice in prepričan sem, da bi se mesečno nabralo kar lepo število donacij.
Slotech ima potencial za zaslužit (večinoma se tukaj zadržujejo ljudje z nadpovprečnimi dohodki - po anketi sodeč) le izkoristit ga ne zna.
Glede na to, da se tudi sam veliko zadržujem tukaj čutim, da bi nekako moral prispevati k delovanju strani oz. podporo kreatorjem. Osebno bi tud sam doniral kak delček LTC-ja ali kakšnega druegega coina (dokler ne plačam 30EUR za network fee).
Slotech ima potencial za zaslužit (večinoma se tukaj zadržujejo ljudje z nadpovprečnimi dohodki - po anketi sodeč) le izkoristit ga ne zna.
Glede na to, da se tudi sam veliko zadržujem tukaj čutim, da bi nekako moral prispevati k delovanju strani oz. podporo kreatorjem. Osebno bi tud sam doniral kak delček LTC-ja ali kakšnega druegega coina (dokler ne plačam 30EUR za network fee).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
ljudje z nadpovprečnimi dohodki postanejo kmalu tudi nadpovprečno škrti
c00L3r ::
Slo-tech ima izredno nevsiljive reklame. Škoda, da ljudje zaradi nekaj obupnih portalov blokirajo oglase na vseh straneh.
Jaz imam tudi adblocker. Ampak imam nastavljenega tako, da privzeto nič ne blokira. Ko naletim na spletno stran, katera me posiljuje z oglasi jo dodam na seznam.
Jaz imam tudi adblocker. Ampak imam nastavljenega tako, da privzeto nič ne blokira. Ko naletim na spletno stran, katera me posiljuje z oglasi jo dodam na seznam.
Okapi ::
SmotaniJanez ::
Slo tech je iz dokaj neutralnega foruma postal kaj je postal. Spremljam ga že 15 let.
Dokler bojo na njem kraljevali Jurček in podobni bo moj Ad blocker uključen.
Dokler bojo na njem kraljevali Jurček in podobni bo moj Ad blocker uključen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmotaniJanez ()
kow ::
Downloadajte si browser brave. Kupite nekaj BAT (basic attention tokens) in jih darujte slo-techu.
https://basicattentiontoken.org/
https://brave.com/
https://www.brave.com/creators/
https://basicattentiontoken.org/
https://brave.com/
https://www.brave.com/creators/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stack Overflow: Ni nam mar, kdo blokira oglaseOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 15430 (8175) | jukoz |
» | ReklameOddelek: Slo-Tech | 6133 (4831) | cekr |
» | Facebook in AdBlock Plus: kdo bo koga? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22952 (18429) | Pithlit |
» | Tudi Wired bo zahteval izklop blokiranja oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22308 (19537) | videc |
» | Uporabljam AdBlock-sem Najboljši. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 22411 (17625) | thramos |