Forum » Strojna oprema » Tl-wr1043nd
Tl-wr1043nd
meganboj ::
Pozdravljeni imem naslednji problem z ruterjem, tezava je v povezovanju gsm z njim. na telefonu mi najde ruter vpišem geslo in ne poveze ali pa mi napiše težava pri overjanju. ko ruter ugasnem in vklopim pa se takoj poveze s telefonum. potem je kaki dan dva vse ok pri povezovanju (na telefonu imam vklopljeno samodejno povezovanje)potem pa spet ista tezava. router izklop vklop in spet mir en dva dni. kaj bi lahko bilo narobe oz kake nastavitve v ruterju
lp
lp
- polepsal: Mavrik ()
Han ::
Alternativni (boljši) operacijski sistem (firmware). Katero revizijo routerja imaš (piše na etiketi na spodnji strani)?
Imam verzijo 3.0 sem pa že posodabljal firmware zadnji z uradne strani 3.16.9. build 151021 edino če obstaja še kaj druga
Novejšega od proizvajalca ni in ga verjetno tudi ne bo, zato ti preostane le alternativni FW ali drug router. Meni je TL-WR1043ND v1.8 deloval bistveno bolje z DD-WRT.
Na tej povezavi je trenutno zadnji DD-WRT firmware. Za prvi flash z originalnega uporabi datoteko factory-to-ddwrt.bin. Za nadaljnje, ko bo na voljo nova verzija, pa tplink_tl-wr1043nd-v3.bin.
Na tej povezavi je trenutno zadnji DD-WRT firmware. Za prvi flash z originalnega uporabi datoteko factory-to-ddwrt.bin. Za nadaljnje, ko bo na voljo nova verzija, pa tplink_tl-wr1043nd-v3.bin.
Načeloma je možno, ni pa tako enostavno kot z originala na alternativo. DD-WRT je tudi v slovenščini.
nsa_ag3nt ::
https://www.dd-wrt.com/site/support/rou...
vpiši wrt54gl
vpiši wrt54gl
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171160 (36053) | hojnikb |
» | TL-WR1043ND v2.1 firmware, kje staknit ?Oddelek: Strojna oprema | 1800 (1410) | #000000 |
» | Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21995 (16196) | broken/link |
» | dd-wrtOddelek: Pomoč in nasveti | 4440 (2771) | mtosev |
» | WR740N in VPNOddelek: Omrežja in internet | 3497 (3077) | Daniel |