Forum » Programiranje » Program v Qt, statična verzija
Program v Qt, statična verzija
AntonL ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je to kakšen mojster programiranja, ki mu Qt ni tuj in bi bil pripravljen program, ki je objavljen na github prevesti s Qt 5.3.2 (na starejših verzijah ne dela) ali novejšim, da bi dobil exe datoteko, ki bi brez nameščenega Qt delovala na računalniku z Windows XP? Rabim statično datoteko.
Namreč nisem programer, s precej muke sem prišel do dinamične verzije programa, ki na drugem računalniku ne deluje - na njem ne želim namestiti Qt, vzame preveč prostora na majhnem disku. Poskusi, da bi iz kode zgradil statično verzijo programa, pa so mi vsi po vrsti žalostno propadli.
Za odgovore že v naprej hvala.
Anton
Zanima me ali je to kakšen mojster programiranja, ki mu Qt ni tuj in bi bil pripravljen program, ki je objavljen na github prevesti s Qt 5.3.2 (na starejših verzijah ne dela) ali novejšim, da bi dobil exe datoteko, ki bi brez nameščenega Qt delovala na računalniku z Windows XP? Rabim statično datoteko.
Namreč nisem programer, s precej muke sem prišel do dinamične verzije programa, ki na drugem računalniku ne deluje - na njem ne želim namestiti Qt, vzame preveč prostora na majhnem disku. Poskusi, da bi iz kode zgradil statično verzijo programa, pa so mi vsi po vrsti žalostno propadli.
Za odgovore že v naprej hvala.
Anton
misek ::
Sicer nisem ekspert za Qt ampak jaz sem za moj projekt najprej prevedel Qt statično, ki mi je nato naredil tudi statično aplikacijo.
Napiši naslov projekta pa se lahko poigram (če me kdo drug ne prehiti). A s Qt 5.6.1 bi bilo ok (s tem namreč delam)?
Napiši naslov projekta pa se lahko poigram (če me kdo drug ne prehiti). A s Qt 5.6.1 bi bilo ok (s tem namreč delam)?
AntonL ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GitHubOddelek: Programiranje | 4680 (4426) | BigWhale |
» | Izšla odprtokodna verzija HP Open webOS 1.0Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8866 (6729) | noraguta |
» | Qt pod LGPL (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8540 (6870) | noraguta |
» | [C++] Uporabnost c++-a v današnjih časih (pa malo linuxa)Oddelek: Programiranje | 2822 (2005) | [SkA] |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2286 (1731) | sid_dabster |