Forum » Kriptovalute in blockchain » Bitcoin nakazilo
Bitcoin nakazilo
spyker123 ::
Kako pa gre z prodajo btc na coinbase, da bi dobil keš nazaj na kartico? kupil pa sem direktno prek bančne kartice..isto kot nakup? Sečč bitcoin instantly?
janezvalva ::
se splača dnevno prodajat pa kupovat btc glede na provizijo? da bi kupil, ko cena pade in prodal, ko zraste recimo 10% in tako v nedogled?
ja, moral bi si vzeti dopust, hehe...kako pa to, da imajo različne platforme različne cene btc? a ni cena enotna?
Jaki-1 ::
retro99 ::
Tukaj je bilo rečeno, da se na Coinbase da prodati(nakazati) EUR od prodaje BTC tudi na kartico.
Kljub temu, da sem že prej izvajal nakupe BTC preko kartice, se za razliko od TRR opcije, ne pojavi med možnostmi za dvige znotraj EUR wallet, kot je podoben primer za TRR. Gledam na napačnem koncu, je potreben še kakšen dodaten korak, da se ta opcija odpre...?
Kljub temu, da sem že prej izvajal nakupe BTC preko kartice, se za razliko od TRR opcije, ne pojavi med možnostmi za dvige znotraj EUR wallet, kot je podoben primer za TRR. Gledam na napačnem koncu, je potreben še kakšen dodaten korak, da se ta opcija odpre...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč Coinbase (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 12291 (1065) | tomaz- |
» | Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 43427 (10593) | buttcrack |
» | Alternativne kriptovalute (Altcoin-i) (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 896791 (258281) | Machete |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 61697 (48811) | PrihajaNodi |
» | Borze za Kriptovalute - stroškiOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4024 (2032) | youPlonker |