Forum » Pomoč in nasveti » Nakup prenosnika preko Amazona (ZDA)
Nakup prenosnika preko Amazona (ZDA)
Monolith ::
Zdravo,
rad bi opravil nakup preko Amazona in stvar se mi je zalomila pri zadnjem koraku. Amazon poleg cene prenosnika mi hoče pribiti še import fees ki znašajo 280$ predvidevam zaradi carine in podobno. A to pomeni, da ko bom plačal ta znesek bo to to kar se tiče carine ali se bodo še tuki pri nas kaj dodatnega spomnili in mi bodo še tuki dodatno računali?
Hvala pa Lp
rad bi opravil nakup preko Amazona in stvar se mi je zalomila pri zadnjem koraku. Amazon poleg cene prenosnika mi hoče pribiti še import fees ki znašajo 280$ predvidevam zaradi carine in podobno. A to pomeni, da ko bom plačal ta znesek bo to to kar se tiče carine ali se bodo še tuki pri nas kaj dodatnega spomnili in mi bodo še tuki dodatno računali?
Hvala pa Lp
harmony ::
Zdravo,
Hvala pa Lp
Kaj ne mores najti takega prenosnika v EU? amazon.de?
Monolith ::
Ne najdem nobenega, ki bi vsaj približno prišel tej ceni na evropskem trgu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Monolith ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL Carina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17613 (1561) | Machete |
» | Naročevanje preko amazonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1572) | Seljak |
» | Amazon nakupOddelek: Loža | 2444 (2174) | St235 |
» | Kindle 2011Oddelek: Novice / Android | 13846 (10201) | WarLord11 |