» »

Podrli bodo tovarno ROG

Podrli bodo tovarno ROG

Temo vidijo: vsi
««
18 / 23
»»

matobeli ::

lynxslo5 ::

Zanimivo, da Jenull, ki stalno nekaj protestira, nič ne protestira proti avtoritarni mestni oblasti, ki je izgnala Rogovce na cesto. To je logično saj je Jenullova mama Jožka Hegler zelo povezana s familijo Janković in je tudi mestna svetnica iz Liste Zorana Jankovića.

A110 ::

lynxslo5 je izjavil:

Zanimivo, da Jenull, ki stalno nekaj protestira, nič ne protestira proti avtoritarni mestni oblasti, ki je izgnala Rogovce na cesto. To je logično saj je Jenullova mama Jožka Hegler zelo povezana s familijo Janković in je tudi mestna svetnica iz Liste Zorana Jankovića.

Je bil spet glavni z megafonom kak teden nazaj ko se je vse skupaj zacelo

Taip4n ::

Kje pa je @Samael? Mogoče kakšen komentar na aktualno dogajanje v ROG-u?

Samael ::

Zakaj, saj sem povedal vse, zdaj pa da se bom z vsakim kvazi pravičnikom, ki si je vzel par minut od buljenja v igrice tu 24/7 predrkaval, pa tako ali tako nima smisla. Sicer pa saj, a te zanima? Mislim, a te res zanima, ali pa si tako kot @hypohypo dobil zgolj trdega, ker si tam na fotki na mizi videl zloženih 5 igel?

Koliko ima recimo veze, če ti prilimam tole spodaj? A ima? Itak, da nima, torej kaj točno želiš zdaj?

Imaš kakšen komentar na tole? Ne, saj vem, da te v resnici niti zanima ne, pa vseeno upam, da si si prebral.

Ne, nimam odgovorov na vsega. Vem, da nista ena, dve... strani zgodbe, ampak ima vsakdo v tisto vpletenih svojo. Se pa za razliko zahojencev in njihovih namišljenih iracionalnih strahov zavedam, da svet ni črno bel, da so tudi skvoti (vsako večje mesto jih ima) del realnosti, o kateri ima vsako svoje mnenje, čeprav vas večina niti blizu ni šla, dobite pa trdega, ko vsepoznavalsko dokazujete svoj prav.

Točno, kot je Frogi nekje izjavil:

sicer pa sm do tovrstnega medijskega linča ekstremno skeptičen. zelo podobno je blo na bazenu, spomnem se tistih člankov, ki so se osredotočali na droge v okolici. to ti uspešno mobilizira 10k kranjčanov, ki scene tudi prbližno ne poznajo, vejo pa da tako kot pravi smolar, "fuj pijanec, fuj fuj narkoman, se najlažje je obrnit stran", da takoj podpišejo da se zadeva zravna z zemljo... in tista slika igle v zelenici služi kot dokaz, da je zadeva prešpikana po dolgem in počez, a ubistvu pove zgodbo enega promila ljudi tam dol, od katere se večina distancira, ni pa tako zgrožena okoli tega kot splošna populacija...

Samael je izjavil:

...

Če pa se bo pa v praznem, leta in leta propadajočem, zapuščenem skladišču, propadli tovarni ... v lasti občine ker živim organizirala in angažirala skupina ljudi različnih interesnih dejavnosti, kot so razne delavnice, plesne skupine, koncerti, organiziranje deljenja hrane brezdomcem ... bom pa to pozdravil. Ja bom. Pa če se svetohlinci, kvazi pravičniki, in ostali vseznalci po tleh mečete.

Da, zavedam se, da bo takšna stvar pritegnila tudi nekaj izgubljenih duš, da bo tam zatočišče mogoče našel tudi kakšen narkoman, brezdomec, celo migrant, da bo za marsikogar to postala hangouts točka, ampak to ne spremeni v mojih očeh prav ničesar.
Čeprav sem sam prestar za te hece in Rog, kot sem v preteklosti že poudaril, ni bil ravno v interesu mojega zanimanja, ironično sam med prav vsemi vami, ki tu komentirate in se po tleh mečete zaradi nekih namišljenih "igel vsepovsod, kamor stopiš" in podobnih bedarij, ki ste jih sproducirali (celo štajerci tipa IL_DIAVOLO, Mato989 in podobni jamrači, ki imajo že tako samo po sebi dovolj masla na glavi ... niso pa Roga od blizu videli) živim najbližje tega - na Ilirski, zgolj par metrov stran. Ampak vsi vi veste več. Vsi se po tleh mečete, kot da je Rog nekaj najbolj groznega, kar se vam je zgodilo v življenju. Da, domišlija na osnovi predsodkov naredi svoje.

To je pač moja izjava. In za tem, zgolj za tem, kar sem sam zapisal, stojim.
Lahko pa se posvetuješ še s kom s štajerske ali koroške, ti bo najbolje povedal kako pa kaj v ljubljanskem Rogu - ki ga ni več in posledično tudi tile, ki se danes tam še pritožujejo nimajo prav nobenih šans, delajo pa dramo, ker želijo biti slišani kot je tudi vi, osrečeni s strani Zokijevih piarovcev, delate tu ... ker vam je dolgčas, mar ne?
Ali pa imaš @Taip4n, kakšen globlji razlog, da sprašuješ po meni? Drugič mi komot PM pošlji, če se ti bo zahotelo moje družbe.
Samael != Samuel

Ja, ti pa le pazi tam na štajerskem, da ne boš po nesreči na kakšno iglo tam okoli Roga stopil. ;)
Samael != Samuel

WizzardOfOZ ::

No tukaj gre pa za eno veliko zavajanje. Kranjski bazen in ljubljanski rog lahko brez problema primerjaš. In to po zavajnju ki ga izvajajo fiksarji, dilerji,... (samo umetniki ne):
Bazen se je zrihtal, potem so pa đanksi prišli, pa vsakič jih je bilo več in na koncu so se moral tisti, ki so to rihtal, umaknit. In enako je tole z rogom. Na začetku so bili tam umetniki, ki pa so se potem umikali fiksarjem in dilerjem, na koncu pa so se čisto umaknili zaradi groženj.
Tako da nobene škode ne za bazen in ne za rog
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

IL_DIAVOLO ::

Ni straha, si jih ti zmetal med ukradene bicikle in izpranjene spreje.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

@WizzardOfOZ ampak tale si najbrž vse tole, kar je zapisal ni izmislil, ali pač? Videti je, kot da govori iz prve roke.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ni straha, si jih ti zmetal med ukradene bicikle in izpranjene spreje.

Ne glih. Tu sem se s teboj prepucaval. Lahko pa ti, če želiš, kakšno razglednico iz LJ pošljem. Častim znamko :D
Samael != Samuel

lufthammer ::

Mah, mene bolj kot tistih par igel motijo kupi in kupi svinjarije, pravi raj za kakšno podganjo zalego. Potem pa srečaš na nabrežju takšno, 5 kilsko, ki gre mirno čez cesto pri belem dnevu kar pomeni, da jih je v rajonu vsaj 100.000. Lušne živalce:P

Taip4n ::

Ma daj ne bluzi resno. Naštimane igle oz. ne naštimane igle bmk. Lej kakšna ciganija je povsod. A se ne da malo pospravit ali so par dni prej poslal folk, da je vse razmetal za kamere?

KAVINSKY ::

Samael je izjavil:

kar je zapisal ni izmislil, ali pač? Videti je, kot da govori iz prve roke.

Tu so govorili, kako ni žličkarjev v Rogu, oz so jih izgnali. Sedaj pa je že notri "varna" soba. Ok, boljše kot da se kdo drogira v javnih wcjih je boljše da se drogira v razpadajoči tovarni. Kje dobi robo je drugo vprašanje.

V novicah se omenja, da je veliko koles novejših. Kako so tam končala verjetno nima nobene veze z projektom izposoje orodja. Če nimaš doma orodja, verjetno tudi znanja (in volje) nimaš, da bi sam vijačil kolo. Itak pa vemo, da v Ljubljani kradejo kolesa. Kar pripelje na naslednjo točko. Ni nič omenjal najdenih gospodinjskih aparatov. Lahko je izmišljotina, lahko pa je kdo v prostorih skrival ukradene reči za preprodajo. Isto kolesa, da jih lastniki končajo iskati.

Na koncu se pa vprašaš zakaj bi MOL zavajal. Lastniki so, za luftarje iz roga pa ne briga nobenega, razen nekih kvazi umetnikov in filantropistov. Komentarji pod novicami povedo dovolj. Nastavljene igle ali stara kolesa. Tista deponija smeti na slikah zagotovo ni iz časa obratovanja tovarne.

Pimoz ::

A droga je bila tudi pro-bono? Why wasn't i invited?
Ker droga je bila najdena. In zdaj so tri variante.
1. drogo so hranili za prodajo
2. drogo so hranili kot dobri samaritani
3. drogo so dajali pro-bono

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pimoz ()

lahJ8suonuhu ::

You were, you just chose the shopping mall.

Pimoz ::

Briljantno :))
"JEBEM VAM VSE PO SPISKUUUUU!!!!!"

Taip4n je izjavil:

Ma daj ne bluzi resno. Naštimane igle oz. ne naštimane igle bmk. Lej kakšna ciganija je povsod. A se ne da malo pospravit ali so par dni prej poslal folk, da je vse razmetal za kamere?

Ma daj ne bluzi resno.
Točno to kar sem zapisal - vidiš zgolj stvari, ki jih želiš videti, onaniraš na Zokijev piar ostalo te pa ne zanima. Zakaj ne komentiraš tega, kar dejansko zapišem?

Telovadnica Rog.

Fuzbal plac Rog.

GOR breakdance.

Skatepark ROG.

Sista's Plac

Cirkusarna NaokROG

Galerija Kljub Vsemu

Socialni Center Rog

Atelje X
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

lahJ8suonuhu ::

To je blo treba nujno vse podreti zato, ker ljubljanska mularija ne sme sama ustvarjat okolja, v katerem se zabava. Es muss immer Ordnung und Disziplin sein! Sieg, Heil!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: para! ()

sumoborac ::

Samael je izjavil:

Koliko ima recimo veze, če ti prilimam tole spodaj? A ima? Itak, da nima, torej kaj točno želiš zdaj?

Ob prejšnem "poizkusu" prevzema so Rogovci glasno vpili, da pri njih drog ni. Well... črno na belem, še točko so odpri za bolj varno uporabo. 700 kosov neuporabljenih igel? A si upamo vprašat za kakšno časovno obdobje?
Seveda je to bivša tovarna koles. Nekaj koles je ostalo, ampak nikjer bliz 300. Večina tistih koles ni bilo uporabnih (cca. 70% so bili samo okvirji starih modelov kolesa). Od kje je ostalih 100+ prišlo? Iz samopopravljalnice zihr ne.
Se še spomnimo t.i. "čistilnih akcij" k so jih rogovci tako radi objavljali? Jap. Prestavljanje smeti iz enga prostora v druzga. V velkem delu njihovih smeti. 15m3 vzmetnic, ki so ležale na zahodnem robu največjega objekta zagotovo niso ostanki tovarne ;)
Zapakirana bela tehnika? Kriminal se v rogu ni dogajal, prisezem!

Kako že gre? Z tujim t*čem po koprivah mahat je enostavno.

Glede same "legalnosti" pa itq ni za zgubljat besed. V prejšni akciji se je našlo nekaj "pogumnežev", ki so se javili za "posestnike". Na sodišču so vsi zgubili oz. sami povedali, da jih ni več tam. In 5 let kasneje bo novih 10 ljudi isto nardilo? Izvršba oz izvršitelj ni bil potreben, ker posestnikov ni bilo. Kdorkoli je prišel po prejšnem "poizkusu" je vedel, da ni njegovo (pa pustmo, sej so tut originalni "posestniki" vedeli to). Eh. Logika pa to.
Prid sm al pa tm ostan...

sumoborac je izjavil:

Ob prejšnem "poizkusu" prevzema so Rogovci glasno vpili, da pri njih drog ni. Well... črno na belem, še točko so odpri za bolj varno uporabo. 700 kosov neuporabljenih igel? A si upamo vprašat za kakšno časovno obdobje?

Pravzaprav je prva razdeljevalnica igel v Sloveniji začela delovati leta 1991, približno deset let po prvih razdeljevalnicah v zahodnoevropskih državah.
Vir: https://www.policija.si/images/stories/...
In tvoj point tu? Zabiti glavo kot noj v pesek in se delati, da ta problematike ne obstaja oz. si jo odkril šele z društvom Areal, ki je deloval v Rogu? Ne boš verjel, V Rogu bila je celo razdeljevalnica hrane brezdomcem. In? Kdo bi si mislil ane, kako grd svet je okoli tebe in kako zelo čist, nedolžen si ti.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Ma daj ne bluzi resno.
Točno to kar sem zapisal - vidiš zgolj stvari, ki jih želiš videti, onaniraš na Zokijev piar ostalo te pa ne zanima. Zakaj ne komentiraš tega, kar dejansko zapišem?

In ti delaš čisto isto. Na 5000m2 prostora si posliku tistih 600m2 k so jih "uredili". A si se vprašu od kje imajo elektriko? Pa kdo jo je plačeval? Kaj pa slikce ModregaKota?
To da porineš smeti nekam na stran, porabiš 50 EUR barve in rečeš da je prostor obnovljen... mnja. Še največji dosežek je bil SkatePark. Pa še to na začetku.

Pa sej... mi je jasn. To je novodobni način. Ti si užival v umetnosti in koncertih. Kakšna je bila dejanska cena zadi te ne zanima. MadeForABowlOfRice.

sumoborac je izjavil:

Samael je izjavil:

Ma daj ne bluzi resno.

In ti delaš čisto isto. Na 5000m2 prostora si posliku tistih 600m2 k so jih "uredili". A si se vprašu od kje imajo elektriko? Pa kdo jo je plačeval? Kaj pa slikce ModregaKota?
To da porineš smeti nekam na stran, porabiš 50 EUR barve in rečeš da je prostor obnovljen... mnja. Še največji dosežek je bil SkatePark. Pa še to na začetku.

Pa sej... mi je jasn. To je novodobni način. Ti si užival v umetnosti in koncertih. Kakšna je bila dejanska cena zadi te ne zanima. MadeForABowlOfRice.

Očitno ti sledenje debati povzroča težave. Tiste slike sicer nisem poslikal jaz, sem jih pa delil v kontekstu. Prosim, če že debatiraš z menoj se vsaj toliko potrudi in skoncentiraj na debato, da boš razumel kaj, zakaj je nekaj zapisano, kot je. In če ti tudi to povzroča težave, ti pomagam pri teh postih s citatom na katerega odgovarjam.
Bo šlo?
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

sumoborac je izjavil:

Pravzaprav je prva razdeljevalnica igel v Sloveniji začela delovati leta 1991, približno deset let po prvih razdeljevalnicah v zahodnoevropskih državah.
Vir: https://www.policija.si/images/stories/...
In tvoj point tu? Zabiti glavo kot noj v pesek in se delati, da ta problematike ne obstaja oz. si jo odkril šele z društvom Areal, ki je deloval v Rogu? Ne boš verjel, V Rogu bila je celo razdeljevalnica hrane brezdomcem. In? Kdo bi si mislil ane, kako grd svet je okoli tebe in kako zelo čist, nedolžen si ti.

Moj point - da so lagali, zavestno, namerno. Kaj si mislim o sami tematiki - to ni tema o temu. Kar pa ti prikladno obračaš.

Razlagali so, da v Rogu uporabnikov drog ni. Čistilna akcija jih je postavila na laž. Al smo prišli do "cilj opravičuje sredstva"?

Ne, zgolj domnevam, da ne razumeš, kaj je to razdeljevalnica igel, ki deluje v sklopu društva in ki v sloveniji delujejo že od leta 1991. Sicer ne vem prav zagotovo, a se samo delaš neumnega, ali pa res ne razumeš tega?
Samael != Samuel

Raptor F16 ::

lahJ8suonuhu je izjavil:

To je blo treba nujno vse podreti zato, ker ljubljanska mularija ne sme sama ustvarjat okolja, v katerem se zabava. Es muss immer Ordnung und Disziplin sein! Sieg, Heil!

Jawohl !

Ich stimme dir zu !
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Očitno ti sledenje debati povzroča težave. Tiste slike sicer nisem poslikal jaz, sem jih pa delil v kontekstu. Prosim, če že debatiraš z menoj se vsaj toliko potrudi in skoncentiraj na debato, da boš razumel kaj, zakaj je nekaj zapisano, kot je. In če ti tudi to povzroča težave, ti pomagam pri teh postih s citatom na katerega odgovarjam.
Bo šlo?

Nisi napisal kdo je avtor slik in glede na to, da si slabe 2 strani nazaj prilepil slike, ki si jih ti naredil... moja napaka. Se posipam z pepelom glede tega, da si jih ti naredu. Ampak selekcijo si pa vseeno ti naredil (oz. delil v kontekstu). In ne spremeni dejstva, da prikazuje slabe 10% površine, ostalo pa ne pokaže.

Ne rabiš bit pokroviteljski do mene, s tem samo kažeš kako velik ego imaš. Nimam težave z sledenjem debate. Ti si tisti, ki notri vlečeš "dodatni kontekst", v katerem iščeš potrditev svoje pravilnosti.

Over&Out

sumoborac je izjavil:

Nisi napisal kdo je avtor slik in glede na to, da si slabe 2 strani nazaj prilepil slike, ki si jih ti naredil... moja napaka. Se posipam z pepelom glede tega, da si jih ti naredu. Ampak selekcijo si pa vseeno ti naredil (oz. delil v kontekstu). In ne spremeni dejstva, da prikazuje slabe 10% površine, ostalo pa ne pokaže.t

Tu se s teboj strinjam. Nisem navedel vira (my bad), ta je večinoma s http://atrog.org, nekaj pa tudi s skateparkrog FB-ja. Tudi glede ostalega ti tu ne oporekam. Rog je bil imho. definitivno prevelik za neko kontrolirano homogeno delovanje, saj o tem sem pisal že pred dnevi in nikoli nisem zanikal, da je ob vsem tem, kar sam razlagam, skušam predstaviti tistim "kamor stopiš je igla" našlo tudi marsikaj drugačnega, manj zaželjenega.
Problem v tej naši debati je, da se po postu, dveh vedno polarizira v dve skrajnosti. Recimo, ko nekdo zapiše "kamor stopiš je igla" veš, da je to navaden idiotizem, na to dogovoriš, skušaš razložiti, predstaviti, da je bilo še marsikaj boljšega in se v nadaljnih argumentih/proti argumentih zapleteš. Ker je ljudem v bistvu vseeno ter z dušo in telesom branijo prvo trditev, pa naj stane kar hoče.
Si živel tam zraven, kot praviš, zame pa tudi veš, da nisem prav daleč stran - najbrž sva se celo srečevala in to kar ti pripoveduješ je tvoja zgodba in to kar jaz, je moja. Potem imaš pa še eno armado sogovorcev, ki Roga svoj živi dan niso videli, vedo pa vse. In tu se zapletemo in nehamo poslušati.
Anyway, dovolj tudi od mene za nocoj.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

IL_DIAVOLO ::

A vidva sta tudi tam blizu doma?

Kul.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Nedasemiveč ::

Samael vidim, da spet žali vsepovprek, ki ima drugačno mnenje od njega. Res strpni tile ekstremni levičarji. Mogoče je domotožje krivo, zdaj ko mu svinjarijo ven iz Roga pucajo.

Glede na to, da je lastnik MOL bo seveda račun za čiščenje te svinjarije plačala občina, se pa sprašujem, zakaj se računa nebi izstavilo rogovcem? Če ste živeli notri brezplačno, lahko vsaj zdaj kaj prispevate ali pa kakšno roko pomoči ponudite ;)

Zgodovina sprememb…

Naš skrajni desničar HypoHypo pa ves zdolgočasen ob dejstvu, da je bil njegovo razbijanje po Ljubljani na četrtek 5. novembra zgolj enkraten dogodek :(
Samael != Samuel

Skrajno bi vam jaz položnico za odvoz smeti na dom poslal.

Upam, da jutri ne boste spet policistov napadali.

Zgodovina sprememb…

Imaš vso možnost poravnati škodo, ki ste jo naredili po Ljubljani tisti četrtek v novembru.

Tistega tvojega kolega, ki je brcal policista od zadaj so menda potem dobili? A sta še v stikih?
Samael != Samuel

Mene tule ni bilo, ti si pa verjetno v tem kaosu ukradel kakšno kolo in ga shranil v Rogu 8-)

Predlagam, da si nataknes rokavice in gres pucat svinjarijo za vami. Še 100 tonc vam je ostalo.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Mene tule ni bilo ...

A zdaj te pa kar ni bilo? Tipičen skrajni desničar. Ko ste razbijali po Ljubljani ste bili glasni, zdaj pa rep med noge.
Samael != Samuel

Ne kažem znakov skrajnega desničarja, sem centrist Sem pa podobno nasilje kot je bil tale s strani tako skrajnih desničarjev, kot tudi levičarjev videl tudi prejšnji petek. S to razliko, da so bili tile četrtkovi samo na alkoholu, tvoji umazanci pa na drogicah.

Ti se kar sprosti. En, dva, tri bodo prenovili Rog, boš videl. Samo igle in smeti boste morali pred vrati pustiti.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Ne kažem znakov skrajnega desničarja, sem centrist Sem pa podobno nasilje kot je bil tale s strani tako skrajnih desničarjev, kot tudi levičarjev videl tudi prejšnji petek. S to razliko, da so bili tile četrtkovi samo na alkoholu, tvoji umazanci pa na drogicah.

Ja, jasno, nisi bil zraven, ti že ne, ste.. akhm, so bili, praviš, pa samo na alkoholu? Torej, ko razbijaš po LJ s kolegi si skrajni desničar, ko prideš pa na net pa centrist? Svašta. Pa si sploh dovolj star, da ti je dovoljeno piti alkohol?
Samael != Samuel

Zanimivo, da ves čas omenjaš mojo starost in me želiš predstaviti kot nekega mladiča. Ponavadi so takšni preko interneta glasni, sami pa 15 letni mozoljčki. Sej razumem, da si edini v tej temi, ki zagovarjaš to ogabnost v Rogu. Verjetno si skate pozabil notri, pa so ti ga na deponijo odpeljali pa zdaj svoje frustracije tule gor zdraviš.

Saj ti kar, jaz se zabavam. Ampak bova jutri nadaljevala prav? Verjamem, da boš še celo noč preživel na tipkovnici in se kujal zaradi tistega skejta, ampak nekateri smo odvisni od sebe in delamo za denar (to je verjetno zdaj šokiralo... delo!?)

Je že uredu. Ker imam jaz zjutraj službo, ti pa, če sem te prav razumel, še vedno šolanje od doma in lahko malce dlje spiš, te bom zdaj zapustil, prosim pa, da se ne greš več tistih neumnosti, kot je bilo novembrsko razbijanje po Ljubljani.
Mislim, kaj ti je treba tega? Enkrat si se izmazal, ni pa rečeno, da ne boš prihodnjič v težavah. Tu lahko popraviš vsak post za seboj, kot to počneš zadnjo uro, v RL pa sranja, kot ste ga naredili na tistem četrtkovem prostestu, ne boš mogel popraviti, pa se lahko sprenevedaš kolikor želiš.
Samael != Samuel

Ti pa delo ja haha... Ti pa z veseljem častim pir, če boš šel pomagat pucat svinjarijo na Rogu.

A kar pir častiš? Mogoče enkrat, ko boš polnoleten ... :)
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

A kar pir častiš? Mogoče enkrat, ko boš polnoleten ... :)

Saj ne rečem, si ubral zanimivo psiholosko taktiko tole s polnoletnostjo, ampak je že malce zastarela in pa ponavadi jasen znak nemoči zagovora na tematiko oz. pomanjkanje intelektualne kapacitete ;)

Sam proti vsem v tej temi, skrajni levičar (naj to zmerni levičarji ne razumejo napak - imam z njimi izvrstne odnose), pa še 150 ton smeti te zdaj tepe po glavi.

Zdaj pa res grem, sem siguren, da boš čez noč za tipkovnico še koga v tej temi našel za pogovor.

solatko ::

Samael - Spet si ratal vzvišen, če prav mnenja do drugačnih skupin nisi spremenil. Zakaj bi bili samo tvoji bogi, ko so mazali steno Green Dragons-ev, ki so po tvoje huligani, je bilo pa v redu.
Pa dragonsi niso nikomur brezplačno zasedli posest.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Samael - Spet si ratal vzvišen, če prav mnenja do drugačnih skupin nisi spremenil. Zakaj bi bili samo tvoji bogi, ko so mazali steno Green Dragons-ev, ki so po tvoje huligani, je bilo pa v redu.
Pa dragonsi niso nikomur brezplačno zasedli posest.

Nimam pojma o tej vaši steni. Zaradi mene, če si jo domov nesete. Ni pa nobene potrebe, da huligani razbijate po Ljubljani ko se vam dvigne.
Samael != Samuel

solatko ::

Samael - Podobno mnenje imam jaz o rogovcih, ki so z zasedbo ekološko zelo problematičnega območja, teroristično ogrožali vse Ljubljančane. Če vam to ni dovolj velik razlog za izpraznitev in sanacijo tega območja, potem vam ni pomoči.
Nisem član nobene od takih skupin, vendar nobene ne sovražim, tako kot ne sovražim nobenega človeka, vendar mi tako ogrožanje z izgovorom po različnih pozitivnih dejavnosti, istočasno pa ogromno ogrožanje zdravja tolikšne populacije (večje, kot še tako razbijanje, za katerega bodo mimogrede kaznovani), nikakor ne sede.
Tebi?
Delo krepa človeka

@Solatko, meni predvsem ne sedejo patološki lažnivci, ki sicer najbolj ne poznajo zadeve, so pa pripravljeni zapisati karkoli, pri čemer jih niti najmanj ne zanima, kaj ima na to temo za povedati sogovornik.

Recimo tudi ti si se lagal. Po eni strani bi bilo mogoče debatirati s teboj, ko začneš kao resno o takšni in drugačni ekološki nevarnosti, ampak hudiča, ko par sekund za tem udari ven omejenost, zaplankanost in mi začneš razlagati, kakšna je "cela Trubarjeva ulica", medtem ko grem jaz vsako jutro po njej v službo (zdajle, čez 10 minut ob 6:50 bom šel ponovno), pa popoldne nazaj, ti pa ne in vrzeli zapolneš s stereotipi in veliko domišlijo. In na to odgovarjam.
Tu v tej debati sta mogoče dva, ki recimo poznata zadevo - četudi se povsem ne strinjamo, ostali pa padate na vrednostne sodbe, diskvalifikacije, ste pripravljeni izreči karkoli, kar ustreza vašim vnaprej vraslim predsodkom, ne zanima vas pa ko nekdo reče "ne, to pa ne držil, glej ..." in razloži ene stvari, kot so bile, ne pa kot jih sproducira velika domišlija zapečkarjev tam na kavču.
Torej, da lahko debatiram o marsičem in se zavedam, da stvari niso črno bele, mi pa ne sede, kadar svoje argumente podpiraš z lažjo - in se na to odzivam.

Samael je izjavil:

Telovadnica Rog.

Fuzbal plac Rog.

GOR breakdance.

Skatepark ROG.

Sista's Plac

Cirkusarna NaokROG

Galerija Kljub Vsemu

Socialni Center Rog

Atelje X
Samael != Samuel

Mato989 ::

Nič nima to veze... tam so se zadrževali narkomani na lasti nekoga drugega.

Vse bi morali spravit not ki so ilegalno tam bili po odločbi sodišča in jih zasit v opomin ostalim ki si prilaščajo kar ni njihovo.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

c3p0 ::

Še imaš kako sliko razdelilnice igel?

fikus_ ::

Samael, lahko me obtožiš vatabutizma, ampak kljub temu ti serviram tvojo izjavo: "Točno to kar sem zapisal - vidiš zgolj stvari, ki jih želiš videti, . . . " !

fikus_ je izjavil:

Samael, lahko me obtožiš vatabutizma, ampak kljub temu ti serviram tvojo izjavo: "Točno to kar sem zapisal - vidiš zgolj stvari, ki jih želiš videti, . . . " !

Sploh ne. Argumentirano odgovarjam zgolj tam, kjer se bullshita. Ko vidim slaboumno izjavo, ki ne drži, repliciram. Lahko bi se dalo marsikaj podebatirati, ampak hudič, ko mora svojo vrednostno sobo poznavalsko dodati vsakdo, ki zadeve fizično od blizu ni videl. Temu jaz rečem omejena zaplankanost.
Debatiraj o receh, ki jih poznas in te ki jih ne, pusti pri miru.
Vem, da je to tezko razumeti, zato vam pomagam s citiranjem.
Samael != Samuel

fikus_ ::

Ti imaš nek interes, drug ima drugačen interes in tu zadevi trčita. Ko se je začelo dogajanje v Rogu, je bilo čisto drugačno, kot je bilo sedaj na koncu. Če bi se na začetku vsaj del prostorov uredilo in tam ostali ljudje, ki so to začeli, bi bilo odlično, ampak zadeva se je izjalovila.

Tako kot ti prikazuješ zadeve kot dobre, tako npr. Zoki&Co prikazuje zadeve kot katastrofalne. Resnica je nekje vmes. Predvsem je pa potrebno prostor/stavbe uredit, da bodo varne. Kar pomeni tudi rušenje, ker nekatere stavbe so v katastrofalnem stanju.

Res pa je tudi, da v novih prostorih ne bo prostora za "luzer umetnike", prostor bo za tiste, ki so bližje Zoki&Co.

fikus_ je izjavil:

Ti imaš nek interes, drug ima drugačen interes in tu zadevi trčita. Ko se je začelo dogajanje v Rogu, je bilo čisto drugačno, kot je bilo sedaj na koncu. Če bi se na začetku vsaj del prostorov uredilo in tam ostali ljudje, ki so to začeli, bi bilo odlično, ampak zadeva se je izjalovila.

Tako kot ti prikazuješ zadeve kot dobre, tako npr. Zoki&Co prikazuje zadeve kot katastrofalne. Resnica je nekje vmes. Predvsem je pa potrebno prostor/stavbe uredit, da bodo varne. Kar pomeni tudi rušenje, ker nekatere stavbe so v katastrofalnem stanju.

Res pa je tudi, da v novih prostorih ne bo prostora za "luzer umetnike", prostor bo za tiste, ki so bližje Zoki&Co.

Z vsem kar si povedal se povsem strinjam. Res je tudi, da o kaksni zadevi ne govorim.
Ali jo poznam premalo, preslabo, da bi imel o njej neko mnenje, ki bi ga lahko zagovarjal ali pa se preprosto strinjam z napisanim in nimam kaj replicirati.
Zavedam se, da zadeve niso črno bele. Tisto kar mi je moteče in na kar se odzivam so neke pavšalne diskvalifikacijske vrednostne sodbe ljudi, ki zadeve ne poznajo, jim pa v njihovi zaplankanosti ustreza to tako zapisati kot zapisejo, ker se sklada z njihovim nacinom razmišljanja. Meni je povsem jasno, da ta glomazni Rog kot taksen ni imel nobenih sans za prezivetje. Zelim pa predstaviti, povedati, da je v življenju mogoce se malce vec, kot si ljudje naslikajo v njim domacih okvirčkih, ki pogosto bazirajo zgolj na nepoznavanju in predsodkih.
Samael != Samuel
««
18 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

parkiranje redarstva

Oddelek: Loža
317121 (5343) St235

Policijsko nasilje v skvotu Argo (strani: 1 2 )

7917067 (12213) drvo
»

S skejtanjem "motim javni mir in red" (strani: 1 2 3 )

11820138 (16121) Jerry000

Rog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19838504 (31478) kuglvinkl

Več podobnih tem