Forum » Loža » Arex d.o.o. Šentjernej
Arex d.o.o. Šentjernej
Quantum ::
Pozdravljeni, zanima me ali pozna kdo to podjetje? kakšni so pogoji dela, plača itd...
lp
lp
FTad ::
Moj fotr dela tam :)
O placi ga sicer ne sprasujem. Pravi pa, da je sef nabavil nekaj novih strojev, saj imajo veliko narocil. Delo je 3-izmensko. Torej bi rekel, da je podjetje stabilno.
O placi ga sicer ne sprasujem. Pravi pa, da je sef nabavil nekaj novih strojev, saj imajo veliko narocil. Delo je 3-izmensko. Torej bi rekel, da je podjetje stabilno.
#000000 ::
Kok se mi zdi so oni firma ki je dosti prodajala SLO vojski, mislm da so celo uvozniki te famozne finske puške FS200.
Kaj sedaj sploh delajo @ FTad ?
Kaj sedaj sploh delajo @ FTad ?
D3m ::
Pištole, municijo, rezervne dele,....itd.
FN F2000 je Belgijska.
FN F2000 je Belgijska.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
SimplyMiha ::
Ko sem zadnjič iskal službo, sem med drugimi naledel tudi na to. Dokaj solidna firma, proizvajajo orožje, vadbeno strelivo pa nekaj opreme. Resna firma za resne delavce, ni to en hipsterski startup.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
Alien123 ::
Isotropic ::
nope
ne moreš pa primerjat f2000 in recimo iwi tavorja ali 416, ker sta obe ti novejši puški.
ne moreš pa primerjat f2000 in recimo iwi tavorja ali 416, ker sta obe ti novejši puški.
Ganon ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAGNA razgovor (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Loža | 282766 (1925) | delavec44 |
» | Trenutna plača v Revozu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30714 (11878) | PunkDude |
» | Vilicarist v revozuOddelek: Loža | 2877 (1756) | simone |
» | World Economic Forum: Letos boste službo lažje kot v Sloveniji našli le na Japonskem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 60371 (46501) | bbf |
» | SV nakupuje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9998 (7915) | sid911 |