Forum » Loža » KFC v Sloveniji
KFC v Sloveniji
Temo vidijo: vsi
slotechar ::
Ok. Verjetno jes vsak dan isto in si ves presrecen. Blagor teb. Da mam vsak dan meso pa polento. Pametno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slotechar ()
dj_uro ::
Ne, samo na k**** mi gredo določene jedi na žlico, predvsem jota in fižolova juha...Nisem pristaš fižola...
In mi zapaše malo drugačnosti, kakšni burgerji, kalamari ipd...
ups, najbrž ni bilo mišljeno meni...sorc
In mi zapaše malo drugačnosti, kakšni burgerji, kalamari ipd...
ups, najbrž ni bilo mišljeno meni...sorc
vw-klub.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dj_uro ()
bauci ::
Zanimivost iz bloga Uporabna stran :).
Kot je povedal neuradni, a zanesljivi vir, so pri KFC-ju prihod v Slovenijo vzeli precej resno, saj so DARSu predlagali preimenovanje avtoceste A1, ki povezuje Koper in Šentilj, v KFC1. Gre torej za avtocestni krak na katerem bo stala nova restavracija KFC. Kot je bilo moč pričakovati so pri DARSu preimenovanje zavrnili.
Kot je povedal neuradni, a zanesljivi vir, so pri KFC-ju prihod v Slovenijo vzeli precej resno, saj so DARSu predlagali preimenovanje avtoceste A1, ki povezuje Koper in Šentilj, v KFC1. Gre torej za avtocestni krak na katerem bo stala nova restavracija KFC. Kot je bilo moč pričakovati so pri DARSu preimenovanje zavrnili.
FTad ::
Ce so jim ponudili placilo za poimenovanje, zakaj pa potem ne? Bodo kako luknjo na cesti popravili ;) :P
SimplyMiha ::
Vegi bistroji pa zapirajo vrata, ker nimajo dovolj prometa, če nimajo mesa v svoji ponudbi.
bambam20 ::
SimplyMiha je izjavil:
Vegi bistroji pa zapirajo vrata, ker nimajo dovolj prometa, če nimajo mesa v svoji ponudbi.
vegiji so ena manjšina in to je logično, da težo shajajo. Medtem ko ima normalna restavracija za večino tudi vegi menije.
mitja73 ::
Cene so res mal visoke za dokaj ameriško "plastičen" okus oz za nekaj kjer je vse enakega okusa.
Dr_M ::
Vazno, da majo povsot hot wings. A folk res najslabse dele kure zre? Pa bedra?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
SimplyMiha ::
Zakaj brišete kritiko KFC-ja? Splošno znano je, da uporabljajo piščančje meso sprašljive kvalitete (piščance redijo baterijsko - nagnetene in napohane z vsemi raznoraznimi živilskimi dodatki, da ne omenjam antibiotikov, zaradi česar smo sedaj bolj ogroženi). Se je že dosti pisalo o tem.
Prav je, da vemo, s čim imamo opravka. Ali je res v majhni Sloveniji potrebna še ena megaveriga s sprašljivo prakso?
Prav je, da vemo, s čim imamo opravka. Ali je res v majhni Sloveniji potrebna še ena megaveriga s sprašljivo prakso?
Kurzweil ::
Pa niti ni tako hudo, sploh tisti meniji in sendviči/burgerji. Tisti bucketi pa so povsod takšnih cen, stvar je v tem, da to lahko pošeno jesta dva moška ali štiri ženske, tudi v tujini, ko sem jedel v KFCjz so bile cene na videz povsod visoke, ampak ko malce prepračunaš ni tako hudo. Ne vem kako je danes oz. kako bo pri nas, ampak v tujini vedno, ko so sem bil v KFCju je bila pijača zastonj oz. si lahko naredil refill večkrat zastonj.
Drugače pa tako kot se menim s kolegi iz tujine, ki imao KFC že leta. KFC je specifika oz. dobiš samo piščančje meso, tako da ko ti enkrat začne presedat piščanec v 1001 obliki preprosto ne greš več v KFC, ker preprosto ni drugega na izbiro. Če imaš rad piščanca, pa je to obljubljena dežela.
Me pa bolj skrbi ves ta retardiran hype, ker se bo KFC odprl, smo dejansko postali kot družba (večina) isti kot Američani. Naredite si uslugo in če že ravno morate v KFC to naredite parkrat letno malce za spremembo in naj vam ne pade v navado, ker to je za zdravje človeka katastrofa. Jasno, ker gre izrazito cvrtje je transmaščob preveč, hrana je zelo kalorična in nezdrava v vseh pogledih - nočem se igrati nekega svetnika, ker to nisem in tudi sam kdaj pojem kakšen takšen junk oz. greznico po domače, ampak to je res parkrat letno in se temu izogibam. Bo pa na začetku folk kar navalil...
Drugače pa tako kot se menim s kolegi iz tujine, ki imao KFC že leta. KFC je specifika oz. dobiš samo piščančje meso, tako da ko ti enkrat začne presedat piščanec v 1001 obliki preprosto ne greš več v KFC, ker preprosto ni drugega na izbiro. Če imaš rad piščanca, pa je to obljubljena dežela.
Me pa bolj skrbi ves ta retardiran hype, ker se bo KFC odprl, smo dejansko postali kot družba (večina) isti kot Američani. Naredite si uslugo in če že ravno morate v KFC to naredite parkrat letno malce za spremembo in naj vam ne pade v navado, ker to je za zdravje človeka katastrofa. Jasno, ker gre izrazito cvrtje je transmaščob preveč, hrana je zelo kalorična in nezdrava v vseh pogledih - nočem se igrati nekega svetnika, ker to nisem in tudi sam kdaj pojem kakšen takšen junk oz. greznico po domače, ampak to je res parkrat letno in se temu izogibam. Bo pa na začetku folk kar navalil...
Steinkauz ::
SimplyMiha je izjavil:
Zakaj brišete kritiko KFC-ja? Splošno znano je, da uporabljajo piščančje meso sprašljive kvalitete (piščance redijo baterijsko - nagnetene in napohane z vsemi raznoraznimi živilskimi dodatki, da ne omenjam antibiotikov, zaradi česar smo sedaj bolj ogroženi). Se je že dosti pisalo o tem.
Prav je, da vemo, s čim imamo opravka. Ali je res v majhni Sloveniji potrebna še ena megaveriga s sprašljivo prakso?
Pretiravaš:
SimplyMiha ::
Če vprašaš mesarja, če ima čist nož, ti bo seveda pokazal svojega najboljšega. Je dosti drugih posnetkov, kjer pokažejo marsikaj želodec obračajočega. Ampak trpičenje živali je eno, to bolj briga razne Brižitke Bardot.
Veliko bolj me bode njihova neodgovorna, neetična in negospodarna praksa. Ali veste, koliko teh malih ocvrtih bedrc prodajo dnevno? Ogromno. Zakaj ravno bedrca mladih piščet? Zakaj jih ne zredijo toliko, da zrastejo do konca? Bedro odraslega piščanca ima več mesa kot tri, štiri piščeta. Koliko teh malih bedrc vam postrežejo v enem lončku? 6? To so 3 piščeta za malico enega človeka. En lonček, to so že tri zaklana piščeta da samo za pol dneva nahranijo ENEGA človeka. No, drugo meso seveda predelajo v priljubljene hrenovke.
Ampak ok, ta mala bedrca so bolj slastna, to še razumem. Gremo naprej.
Dokazano je že bilo, da tem piščancem dodajajo rastne hormone, da čim hitreje in več zrastejo. Ne verjemite njihovim PR floskulam, češ da ne dodajajo rastnih hormonov. Seveda ga dodajajo, ker potrebujejo OGROMNE število piščet, da zadostijo potrebam slinasto lačnih strank. Ok, mogoče v eni farmi pokažejo, da lepo ravnajo s piščeti in jih ne pitajo s hormoni... Potem pa prek svojih dobaviteljev dobijo ogromne količine mesa vprašljive kakovosti, pa ne vprašajo nič. Niti inšpektorji ne.
Ravno ti inšpektorji bi morali preprečiti izbruhe salmonele v KFC franšizah. Ena Avstralka se je okužila s salmonelo v restavraciji, kjer so zavedno uporabili oporečno meso, in postala tako telesno kot miselno pohabljena. To je samo en primer. Da ne govorim, kako nezdrava hrana je to - že na zgornjem posnetu hitro vidite kopenske kitovke, ki se bašejo iz veder polnih malih bedrc. Pa iz česa je narejena ta embalaža? Iz izginjajočih Indonezijskih pragozdov. Dolgo niso uporabljali neobnovljive embalaže. V ZDA pa so odpustili delavca, ki je ugovarjal, ko bi moral postreči oporečno meso.
Torej, kvaliteta jim ni v interesu - samo kvantiteta. Da proizvedejo čim več in prodajo čim več. Tipična mentaliteta brezobzirne megakorporacije, ki jo zanima zgolj in samo profit oz. četrtletne cifre, vsakršno kritiko pa utopijo v poplavi PR stuntov, da ne omenjam vojske odvetnikov, ki se vseskozi borijo v sodnijskh jarkih.
Pretiravam? Mogoče malo. Vem pa, da je KFC neetična in negospodarna firma, ki dobesedno streže počasno smrt v lončkih. Takih restavracij imamo že v Sloveniji dovolj in vsakomur - celo svojemu najhujšemu sovražniku, ki bi mu privoščil počasno smrt - odsvetujem obisk KFC-ja. Vključno z McDonaldom in tako naprej.
Jejte in živite zdravo. Če hočete bedrca, pojdite v trgovino, si jih kupite par, jih sami ocvrite po babičinem receptu in dober tek. Veliko bolj tekne, zdravo in ceneje. Če nimate časa za kuho, raje premislite o svojem "fast lane" življenju, ki vam onemogoča, da bi si vzeli čas za zdravo prehrano.
Tako.
Veliko bolj me bode njihova neodgovorna, neetična in negospodarna praksa. Ali veste, koliko teh malih ocvrtih bedrc prodajo dnevno? Ogromno. Zakaj ravno bedrca mladih piščet? Zakaj jih ne zredijo toliko, da zrastejo do konca? Bedro odraslega piščanca ima več mesa kot tri, štiri piščeta. Koliko teh malih bedrc vam postrežejo v enem lončku? 6? To so 3 piščeta za malico enega človeka. En lonček, to so že tri zaklana piščeta da samo za pol dneva nahranijo ENEGA človeka. No, drugo meso seveda predelajo v priljubljene hrenovke.
Ampak ok, ta mala bedrca so bolj slastna, to še razumem. Gremo naprej.
Dokazano je že bilo, da tem piščancem dodajajo rastne hormone, da čim hitreje in več zrastejo. Ne verjemite njihovim PR floskulam, češ da ne dodajajo rastnih hormonov. Seveda ga dodajajo, ker potrebujejo OGROMNE število piščet, da zadostijo potrebam slinasto lačnih strank. Ok, mogoče v eni farmi pokažejo, da lepo ravnajo s piščeti in jih ne pitajo s hormoni... Potem pa prek svojih dobaviteljev dobijo ogromne količine mesa vprašljive kakovosti, pa ne vprašajo nič. Niti inšpektorji ne.
Ravno ti inšpektorji bi morali preprečiti izbruhe salmonele v KFC franšizah. Ena Avstralka se je okužila s salmonelo v restavraciji, kjer so zavedno uporabili oporečno meso, in postala tako telesno kot miselno pohabljena. To je samo en primer. Da ne govorim, kako nezdrava hrana je to - že na zgornjem posnetu hitro vidite kopenske kitovke, ki se bašejo iz veder polnih malih bedrc. Pa iz česa je narejena ta embalaža? Iz izginjajočih Indonezijskih pragozdov. Dolgo niso uporabljali neobnovljive embalaže. V ZDA pa so odpustili delavca, ki je ugovarjal, ko bi moral postreči oporečno meso.
Torej, kvaliteta jim ni v interesu - samo kvantiteta. Da proizvedejo čim več in prodajo čim več. Tipična mentaliteta brezobzirne megakorporacije, ki jo zanima zgolj in samo profit oz. četrtletne cifre, vsakršno kritiko pa utopijo v poplavi PR stuntov, da ne omenjam vojske odvetnikov, ki se vseskozi borijo v sodnijskh jarkih.
Pretiravam? Mogoče malo. Vem pa, da je KFC neetična in negospodarna firma, ki dobesedno streže počasno smrt v lončkih. Takih restavracij imamo že v Sloveniji dovolj in vsakomur - celo svojemu najhujšemu sovražniku, ki bi mu privoščil počasno smrt - odsvetujem obisk KFC-ja. Vključno z McDonaldom in tako naprej.
Jejte in živite zdravo. Če hočete bedrca, pojdite v trgovino, si jih kupite par, jih sami ocvrite po babičinem receptu in dober tek. Veliko bolj tekne, zdravo in ceneje. Če nimate časa za kuho, raje premislite o svojem "fast lane" življenju, ki vam onemogoča, da bi si vzeli čas za zdravo prehrano.
Tako.
BigWhale ::
Naj bo debata ustrezno argumentirana. One linerjev o tem kaj je sranje, kaj ni sranje, kaj je zdravo in kaj nezdravo, se vzdrzujte.
Vazelin ::
komaj čakam da probam sendvič KFC snacker. baje je en boljših chicken sendvičev. recmo mcChicken mi je eden boljših mcdonalds proizvodov z delicious omako. komaj čaka da zagrizem v snackerja.
lestvica chicken sendvičev
lestvica chicken sendvičev
111111111111 ::
SimplyMiha ima prav, samo to, da če hočete bederca, ne pojdite v trgovino. Pojdite k lokalnem kmetu, ki piščeta pase na travi in kupite celega. Tistega v trgovini še povohali ne boste več.
V sloveniji je kronično pomanjkanje svinjine. Sami imamo 50% samooskrbe s svinjino. Proda se je pa veliko več. Zanimivo bi bilo videti statistiko celjskih mesnin, ki so med večjimi v sloveniji, prodajajo pa večino izdelkov slovenskega porekla?
Drugače če vas zanima kako pridemo do sočnega prašičjega zalogaja doma (rebra):
- zakolješ prašiča in 2 dan začneš obdelovati rebra
- 1 teden jih imaš na soli in jih vsak dan obračaš
- potem skuhaš vodo dodaš lovor in poper vse skupaj zaliješ in pustiš stati 14 dni
- potem gredo rebra v dim 3-5 dni odvisno od velikosti
- potem jih imaš 3-4 dni na zraku da se razkadijo
Rebra pripravljena za prodajo:
- zakolješ prašiča stoji 2 dni
- rebra nasoliš z soljo in nitrati, uporablja se naprava pikinektor, ki zapiči igle v meso in ga nasoli v 1-2 MINUTAH
- vse skupaj gre v prekajevalnico kjer je 4-5 ur odvisno od programa
- naslednji dan se meso zapakira in pošje v mesnico oz. trgovino v prodajo.
Vidite razliko ali ne?
V sloveniji je kronično pomanjkanje svinjine. Sami imamo 50% samooskrbe s svinjino. Proda se je pa veliko več. Zanimivo bi bilo videti statistiko celjskih mesnin, ki so med večjimi v sloveniji, prodajajo pa večino izdelkov slovenskega porekla?
Drugače če vas zanima kako pridemo do sočnega prašičjega zalogaja doma (rebra):
- zakolješ prašiča in 2 dan začneš obdelovati rebra
- 1 teden jih imaš na soli in jih vsak dan obračaš
- potem skuhaš vodo dodaš lovor in poper vse skupaj zaliješ in pustiš stati 14 dni
- potem gredo rebra v dim 3-5 dni odvisno od velikosti
- potem jih imaš 3-4 dni na zraku da se razkadijo
Rebra pripravljena za prodajo:
- zakolješ prašiča stoji 2 dni
- rebra nasoliš z soljo in nitrati, uporablja se naprava pikinektor, ki zapiči igle v meso in ga nasoli v 1-2 MINUTAH
- vse skupaj gre v prekajevalnico kjer je 4-5 ur odvisno od programa
- naslednji dan se meso zapakira in pošje v mesnico oz. trgovino v prodajo.
Vidite razliko ali ne?
fikus_ ::
Chuapoiz, mnogim domač piščanec ne bo všeč, ker je meso bolj žilavo ( dlje časa raste) in je drugačnega okusa! So navajeni na farmske piščance.
111111111111 ::
Chuapoiz, mnogim domač piščanec ne bo všeč, ker je meso bolj žilavo ( dlje časa raste) in je drugačnega okusa! So navajeni na farmske piščance.
Žal je to čista fama. Speci domačega v pečici s krompirjem in spodaj daj lonček vode, da bo primerna vlaga. Naredi se super. Kupljen je našpikan in napolnjen z raztopino soli, zato je tudi meso bolj mehko, ker pri pečenju še vedno ostane dovolj vode. Pri domačem, pa je treba dodati paro, da se ne izsuši preveč. Na žaru moraš pa res celega domačega peči, drugače so posamezni kosi kot suhe hruške. :)
next3steps ::
KFC verjetno ne uvaža piščancev iz bogsigavedi iz katere države, ampak iz tistih, kjer se meso dejansko preverja.
Niti v McD ni mesa vprašljive kvalitete.
Niti v McD ni mesa vprašljive kvalitete.
tomy5 ::
next3steps je izjavil:
KFC verjetno ne uvaža piščancev iz bogsigavedi iz katere države, ampak iz tistih, kjer se meso dejansko preverja.
Niti v McD ni mesa vprašljive kvalitete.
Je pa proizvedeno na najcenejši možen način. A v McD ali KFC dejansko spoznaš okus mesa ko ga ješ ?
Invictus ::
next3steps je izjavil:
KFC verjetno ne uvaža piščancev iz bogsigavedi iz katere države, ampak iz tistih, kjer se meso dejansko preverja.
Niti v McD ni mesa vprašljive kvalitete.
A McD ima meso v hamburgerjih? meni se tisto bolj zdi lepljiva, malo pogreta svinjarija...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
BigWhale ::
Je pa proizvedeno na najcenejši možen način. A v McD ali KFC dejansko spoznaš okus mesa ko ga ješ ?
Ce ti mislis, da se tvoj lokalni mesar ne trudi mesa proizvesti na najcenejsi mozen nacin potem zivis v neki iluziji. Nasploh je bashing verig restavracij marsikdaj neutemeljen. Kar se tice higienskih standardov so na precej visjem nivoju kot manjse lokalne zadeve. Enostavno morajo biti. Taksni lokalci ponavadi se vec traparij pocnejo kot jih pocnejo verige in je praksa lokalcev bolj vprasljiva kot marsikateri drug postopek od vecjih.
Resnicna izjava lokalnega mesarja, zahodno od Trojan:
"Jaz doma dostikrat kaj zakoljem in potem prodam v mesnici. Saj, ce pride inspekcija recem, da sem tisti kos z zigom ze prodal."
next3steps ::
next3steps je izjavil:
KFC verjetno ne uvaža piščancev iz bogsigavedi iz katere države, ampak iz tistih, kjer se meso dejansko preverja.
Niti v McD ni mesa vprašljive kvalitete.
A McD ima meso v hamburgerjih? meni se tisto bolj zdi lepljiva, malo pogreta svinjarija...
Kar se neumnim ljudem zdi, je irelevantno.
Štejejo dejstva.
Invictus ::
next3steps je izjavil:
Kar se neumnim ljudem zdi, je irelevantno.
Štejejo dejstva.
Saj. Zato pa hodi(jo/te) v McD.
Nekateri vemo kakšno mora biti meso in ga kupimo pri mesarju ter sami spečemo .
Ostali pa jejte v McD.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
111111111111 ::
Ce ti mislis, da se tvoj lokalni mesar ne trudi mesa proizvesti na najcenejsi mozen nacin potem zivis v neki iluziji. Nasploh je bashing verig restavracij marsikdaj neutemeljen. Kar se tice higienskih standardov so na precej visjem nivoju kot manjse lokalne zadeve. Enostavno morajo biti. Taksni lokalci ponavadi se vec traparij pocnejo kot jih pocnejo verige in je praksa lokalcev bolj vprasljiva kot marsikateri drug postopek od vecjih.
Resnicna izjava lokalnega mesarja, zahodno od Trojan:
"Jaz doma dostikrat kaj zakoljem in potem prodam v mesnici. Saj, ce pride inspekcija recem, da sem tisti kos z zigom ze prodal."
Se strinjam da tudi lokalci delajo mimo stvari in higiene. ZAdeva je popolnoma preprosta. Govedino kupim vedno tam, kjer kravo zakoljejo zase. :) Razen če jih v klavnici nategnejo in jim dajo drugo kravo. Tako si zagotovim, da bom jedel dobro meso. :D
D3m ::
Je pa proizvedeno na najcenejši možen način. A v McD ali KFC dejansko spoznaš okus mesa ko ga ješ ?
Ce ti mislis, da se tvoj lokalni mesar ne trudi mesa proizvesti na najcenejsi mozen nacin potem zivis v neki iluziji. Nasploh je bashing verig restavracij marsikdaj neutemeljen. Kar se tice higienskih standardov so na precej visjem nivoju kot manjse lokalne zadeve. Enostavno morajo biti. Taksni lokalci ponavadi se vec traparij pocnejo kot jih pocnejo verige in je praksa lokalcev bolj vprasljiva kot marsikateri drug postopek od vecjih.
Resnicna izjava lokalnega mesarja, zahodno od Trojan:
"Jaz doma dostikrat kaj zakoljem in potem prodam v mesnici. Saj, ce pride inspekcija recem, da sem tisti kos z zigom ze prodal."
Če zato bolje spiš.
|HP EliteBook|R5 6650U|
ahac ::
V Ljubljani se odpirajo tri restavracije s hitro prehrano
https://siol.net/trendi/kulinarika/v-lj...
https://siol.net/trendi/kulinarika/v-lj...
Med neuradno potrjenimi lokacijami so novi Kolosej, Supernova Rudnik in stavba nekdanjega McDonald'sa na Čopovi ulici.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
mtosev ::
Kul za vas Ljubljančane.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
imagodei ::
V Ljubljani se odpirajo tri restavracije s hitro prehrano
https://siol.net/trendi/kulinarika/v-lj...
Med neuradno potrjenimi lokacijami so novi Kolosej, Supernova Rudnik in stavba nekdanjega McDonald'sa na Čopovi ulici.
Bohvet zakaj rabijo v LJ nenadoma kar tri KFC-je... Mar bi enega raje postavili na prime lokacijo v nakupovalnem centru v Lescah. 60 sekund stran od avtoceste, trume tranzitnih potnikov, turistov iz Bleda in Bohinja in lokalnega prebivalstva oblega tamkajšnji Lidl in MacDonalds... Še celo Müller je pred nekaj leti ugotovil, da se jim morda vseeno splača tam postaviti svojo izpostavo.
Al pa mogoče Kranj? Do Kranja se še peljem, če se mi zahoče pikantnih perutničk; do Ljubljane pa pač ne. Pa verjetno še cela kopica življa iz Kranjske Gore, Jesenic, Bleda, Bohinja ...
- Hoc est qui sumus -
ahac ::
Mar bi enega raje postavili na prime lokacijo v nakupovalnem centru v Lescah.
Še preden je bil McDonald's tam, sem za to lokacijo sem govoril, da je res super za take stvari. McDonald's tam je vedno poln. Brez težav bi v bližini stal še KFC ali Burger King pa bi bilo vseeno veliko obiska.
Kakšna Postojna (blizu izvoda iz avtoceste) bi bila verjetno tudi dobra lokacija.
Pri KFC sicer menda pravijo, da bodo v naslednjih letih odprli 15 restavracij po Sloveniji.
Mogoče je bolj enostavno najprej odpret več lokacij, če so bližje ena drugi?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
paradajzos ::
Primerjava KFC proti McDonaldsu v "kvaliteti"? Bil sem enkrat v KFC iz Mb proti Avstriji in me je minilo, ko sem čakal.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.
BigWhale ::
paradajzos je izjavil:
Primerjava KFC proti McDonaldsu v "kvaliteti"? Bil sem enkrat v KFC iz Mb proti Avstriji in me je minilo, ko sem čakal.
Primerjat dve verigi s hitro hrano po kvaliteti je mal hecn, no. Oboje je sranje. :D
BuDi79 ::
Primerjat dve verigi s hitro hrano po kvaliteti je mal hecn, no. Oboje je sranje. :DA ni bolj "hecno", da imamo kup bolj resnih gostiln, ki strežejo precej manj kvalitetno hrano. In več računajo. Ampak če rečeš da je nekaj kamor hodijo someščani že desetletja "sranje" ni kul (tudi če so res smeti na ravni ljubljanske Julči), kul je da to rečeš za kapitalistično verigo, ki ji je uspelo v svetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()
Ganon ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 201567 (3223) | 2dark |
» | Mc'Donalds (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 184961 (9528) | Horas |
» | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 56234 (38938) | D3m |
» | Nobel Kebab (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 45441 (31887) | Mare2 |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19538 (14898) | Gremio |