Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč reševanje podatkov s telefona
Pomoč reševanje podatkov s telefona
Zion10 ::
Zdravo,
zanima me če ima kdo izkušnje z reševanjem podatkov s telefona, sam imam Samsung A3, ki ima ekran v okvari. Telefon nima vklopljenega USB debugginga, podatki so lokalno na telefonu in niso varnostno kopirani ali v oblaku. Na servisu RAM so mi sporočili, da ne morejo pomagati brez nakupa novega ekrana. Sam imam zdaj drug telefon in me ne zanima menjavanje ekrana v kolikor ni res druge opcije.
Ima kdo predlog ali celo rešitev za omenjeno situacijo.
zanima me če ima kdo izkušnje z reševanjem podatkov s telefona, sam imam Samsung A3, ki ima ekran v okvari. Telefon nima vklopljenega USB debugginga, podatki so lokalno na telefonu in niso varnostno kopirani ali v oblaku. Na servisu RAM so mi sporočili, da ne morejo pomagati brez nakupa novega ekrana. Sam imam zdaj drug telefon in me ne zanima menjavanje ekrana v kolikor ni res druge opcije.
Ima kdo predlog ali celo rešitev za omenjeno situacijo.
modelno1 ::
Poskusi z USB tipkovnico vklopiti USB debugging. Tukaj je nekaj bližnjic. Še strukturo menijev si najdeš, pa bi moglo iti.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počen zaslon, kako do podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15016 (5278) | Daniel |
» | Uničen touchscreen, kako do podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 700 (582) | gorazdkop |
» | Laptop ne zazna mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 3973 (3483) | hmm23 |
» | Windows 7 ne namesti potrebnih driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1278) | WinXP |
» | Pametni odklep Androida ve, kdaj ste ga dali iz rokOddelek: Novice / Android | 12625 (9601) | Egidij88 |