Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z diskom
Problemi z diskom
Dobius ::
Na IBM DTLA (itak) 15 GB disku imam bad sector(je) . Vem da obstaja nek tool ki bi jih zaznal in onemogočil pisanje na tistem področju ampak ne ve kateri je najboljši. Sprobal sem že Norton Disk Doctor ampak se ne da naštimat čisto nič (tak da mi ruži ful dolgo). Pa tudi en program, ki sem ga snel z IBMove strani pa tut ni nč pomagal...
help!!!!
help!!!!
Vesoljc ::
glede dolgega ruženja je tko, da če hočeš karkoli še dobit ven iz tega diska, boš moru bit potrpežljiv.
enga 40gb ibm-a mi je enkrat popravljal celo noč (skor 10 ur ), ampak je potem delau... sicer sam en mesec
enga 40gb ibm-a mi je enkrat popravljal celo noč (skor 10 ur ), ampak je potem delau... sicer sam en mesec
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Han ::
Z Drive Fitness Test izbriši disk (Erase Disk)... Če bodo po tem še vidni slabi sektorji oziroma bo program javil napako, diska rajši ne uporabljaj več.
jest10 ::
Če ne moreš zbrisati slabih sektorjeu, potem razdeli disk na 2 ali več particij. Jasno tako da tisti del diska kjer so slabi sektorji pustiš neoznačenega.
Jz imam recimo na mojem 20giga disku particiji 13,5GB in 5,5GB okoli 100MB imam pa neoznačenega zaradi slabih sektorjeu. In disk mi od takrat čisto normalno dela skoraj leto.
Jz imam recimo na mojem 20giga disku particiji 13,5GB in 5,5GB okoli 100MB imam pa neoznačenega zaradi slabih sektorjeu. In disk mi od takrat čisto normalno dela skoraj leto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali HDD umira?Oddelek: Strojna oprema | 3548 (2337) | hojnikb |
» | Del diska pokvarjenOddelek: Strojna oprema | 3870 (2769) | k4vz0024 |
» | Bad sectorOddelek: Strojna oprema | 2150 (1892) | Bluechriss |
» | Reklamacija diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1205) | jlpktnst |
⊘ | Disk za na odpad ali virus??Oddelek: Strojna oprema | 1389 (1029) | Mr.-Viko |