» »

Št. šasije

Št. šasije

joplin ::

Živjo,

na spletu kupujem nov del za moj avto, s katerim želim zamenjati poškodovanega (gre za havbo), model pa v angleščini (na avtodelionline.si) zahteva št. šasije mojega avtomobila.
Zanima me, ali mu lahko zaupam in ali je to sploh pravi način, da popravim svoj avto.

Hvala in LP

Arctander ::

Preko št. šasije bo lahko prodajalec našel pravi del za tvoj avto. To je čisto običajna in tudi edina pravilna praksa, če ne bi rad dobil napačnega rezervnega dela. Ker lahko za isti avto obstaja več različnih modelov določenega rezervnega dela. Drugače kot po št. šasije se ne da ugotoviti kompatibilnosti. In brez skrbi, prodajalec nima nobenih zlih namenov. Pravzaprav je pohvalno, da je vprašal za št. in ne poslal nekaj na slepo.

Mare2 ::

Ti mu kr povej št. šasije. Le ta je pri novejših avtomobilih vidna že skozi šipo na voznikovi strani.

Na tej podlagi ti prodajalec lažje zagotovi pravi del. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

ginekk ::

Kot pravi zadnji, VIN ti lahko vsak pogleda čez vetrobransko steklo.
Mene bolj zanima kaj bi lahko skrbel z razkritjem tega podatka (ker verjetno je na netu že 3x več osebnih informacij dotičnega osebka).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Audi TT pedali

Oddelek: Kaj kupiti
71060 (682) IL_DIAVOLO
»

Pred nakupom avtomobila

Oddelek: Na cesti
132142 (1722) AndrejO
»

Skuter registracija

Oddelek: Na cesti
111910 (1570) trololo2
»

Dobre avtohiše na štajerskem

Oddelek: Loža
142937 (2578) Valvoline
»

Kupujete rabljen avto? Vas zanima njegova zgodovina? Nič lažjega, tukaj je e-uprava! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8453157 (7441) karafeka

Več podobnih tem