Forum » Kaj kupiti » Audi TT pedali
Audi TT pedali
IL_DIAVOLO ::
Zdravo,
ve mogoce kdo kje bi se dalo kupit original aluminijaste nastavke za pedale + pocivalo od audi tt, ki pase na golfa.
Hvala
ve mogoce kdo kje bi se dalo kupit original aluminijaste nastavke za pedale + pocivalo od audi tt, ki pase na golfa.
Hvala
Te prodajalec lahko vprasa za stevilko sasije, ces da bi preveril kompatibilnost z vozilom? Meni je to malo sumljivo. Saj so pa vse stopalke na golfih narejene po enakem kopitu.
jero_no1 ::
Kolikor vem, mora prodajalec za brskanje po katalogu rezervnih delov najprej vpisati št. šasije vozila.
Machete ::
Ja absolutno je sumljivo. Mislim, da ti hoče sledit in tvoj avto ukrasti preko moldavske mafije, tebe pa prodati za organe. Že ko si ga poklical je aktiviral GPS in live video sledenje tebe in vseh znancev.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7375 (5145) | Machete |
» | Ukradli so mi prenosnik - Kaj mi je za storiti?Oddelek: Programska oprema | 3963 (2715) | nekikr |
» | NYT: pariški napadalci niso uporabljali šifriranja, temveč telefone za enkratno uporaOddelek: Novice / Varnost | 16452 (13431) | Jst |
» | Stran ki pokaže kako določena stran zgledaOddelek: Omrežja in internet | 1546 (1134) | Netrunner |
» | Sledenje z GPS brez sodnega naloga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11967 (9875) | Vice |