Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica pregrevanje
Grafična kartica pregrevanje
nimfe73 ::
Pozdravljeni.Na vas se obračam z vaprašanjem glede pregrevanja grafične kartice na prenosniku.Prijatelju sem dal počistit računalnik in zamenjat termalno pasto ker se prenosnik greje.Pasto je zamenjal pa ni neke spremembe.Rekel je da naj bi ta temperatura okrog 70-76 bila normalna.Mi je pa malce čudno saj mi prenosnik po domače rečeno šteka.Torej filmčke se ne da normalno gledati.Občasno se tudi ekran obnaša kot da bise ponovno prižgal.Pa me zanima kako ugotoviti ali je za to krivo pregrevanje grafične kartice ali procesorja.Z tem da mi v programu za spremljanje temperature sploh več ne prikaže temperature grafične kartice čeprav mi je včeraj še kazalo.Takrat je bila temperatura 63 stopinje celzija.Prilagam tudi sliko temperature
AlphaOne ::
ali pa open hardware monitor. prikaže vse, pa še inštalacija ni potrebna
je pa res, da je za prikaz grafične če le ta ni integrirana, potrebna obremenitev grafične, tako da poženi še furmark
je pa res, da je za prikaz grafične če le ta ni integrirana, potrebna obremenitev grafične, tako da poženi še furmark
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlphaOne ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se izklapljaOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (847) | smes |
» | problem z grafično ali igrico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1571) | Gutjerez |
» | grafična kartica se pregrevaOddelek: Strojna oprema | 4076 (3660) | Leprechaun |
» | graficnaOddelek: Strojna oprema | 848 (758) | BaRtMaN |
» | Kako ohladiti x1950xt?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2025 (1593) | Svizec69 |