Forum » Strojna oprema » graficna
graficna
podmetaljka ::
pregrevanje graficne kartice procesor 3ooo mhz ram2g ddr 400 graficna ati radeon x1950 pro 512 mb tudi pri igrah ki potrebujejejo manj vsega tega kaj bi lahko blo narobe
matej_jack ::
Najprej si malo slovnico poglej.
Potem pa lahko sčistiš prah s hladilnih reber oziroma ventilatorja.
Kako pa veš, da se ravno grafična kartica pregreva?
Spihaj prah iz hladilnika, ventilatorja.
sem spihal tudi past sem zamenjal
Najprej si malo slovnico poglej.
imam merilec tempwrature gre cez 110 stopinj potem se vgasne monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podmetaljka ()
Kaj navito? Je crknil ventilator? Naredi fotko!
ni nic crknilo ni navita motor dela normalno sem spihal prah tudi drugo pasto sem nanesu pa ne dela maticna je nova
cinkaCR7 ::
Mogoče preveč paste. Je hladilnik pravilno nameščen? Si probal prijet hladilna rebra oz. je grafična vroča na dotik?
Mogoče preveč paste. Je hladilnik pravilno nameščen? Si probal prijet hladilna rebra oz. je grafična vroča na dotik?graficna preseze 110 stopinj
Hexenšus ::
Mogoče preveč paste. Je hladilnik pravilno nameščen? Si probal prijet hladilna rebra oz. je grafična vroča na dotik?graficna preseze 110 stopinj
lol . jajc gor vrž da ne gre toplota v nič :)
cinkaCR7 ::
Kako to veš? Sicer vidim, da si napisal da imaš merilec temperature ampak malce re obrazloži s čem ti meriš temperaturo?
Kako to veš? Sicer vidim, da si napisal da imaš merilec temperature ampak malce re obrazloži s čem ti meriš temperaturo?
z multimetrom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta koliko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6603 (5600) | Pentium |
» | Katera termalna paste je najboljša??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4376 (2719) | boolsheat |
» | Prenosnik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (741) | slovenc1234 |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5239 (4401) | bond007 |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2241 (1555) | xenon74 |